- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #33.221
Starbucks'tan alıyorum canım, zencefilli tarçınlı sütlü bildiğin çay :) Çok lezzetli ama, deneyin derim çayınıza biraz süt ekleyip üzerine tarçın ekmeyi :)
Kabak salatası nasıl oluyor gerçekten?
Annem haşlıyor bazen, üzerine de sarımsaklı yoğurt dökünce süper oluyor.
Bağırsaklara da birebir
Tebrikler Burçakçım, ben de inşallah senin gibi olurum şu spor konusunda. Gülhancığımı da çok takdir ediyorum zaten..
afiyet olsun canım
dondurma yedikten sonra canın çekmediyse şeker tatlı gibi şeyler sorun yok bence, afiyet olsun ama dikkat et hasta etme kendini
begümcüm bu kabak salatası dediğin nası bişi?
kızlar gece saat 11den sonra 45 dk uzay yürüyüşü yaptım, dün spor yapamadıydım, gece foruma bakarken 60-69da bi arkadaş uzay yürüyüşü yapacağını söyleyince gaza geldim ben de , kalktım yaptım walla, iyi oydu rahatladım :)
bugün kahvaltı olarak 5yk nesfitin içine küçük 1 elma doğrayıp onu yedim taçınlayarak
Starbucks'tan alıyorum canım, zencefilli tarçınlı sütlü bildiğin çay :) Çok lezzetli ama, deneyin derim çayınıza biraz süt ekleyip üzerine tarçın ekmeyi :)
sanada afiyet olsun canım,unuttum yazmayı bide şekersiz sütlü türk kahvesi içtim arkasından,belki etkisi olmuştur.
kabak salatası şöle ki burçakcım;
kabakları çiğden rendeliyosun bi güzel
sonra bi tencerede az yağla onları kavuruyosun hafif
sonra içine yoğurt katıyosun.(lezzet vermesi için azcık mayonezde konur ama bize lazım değil)
dövülmüş ceviz ve azcık (kabak sulandığı için) ekmek içi konur.
al sana bi güzel salata
bağırsaklar için süperrrrr oluyo
ya ben bi kez yapmıştım bunu ama güzel olmadı, kabaklar çok suluymuş sanırım, ondan oldu, olduğu gibi çöpe attım diyebilirim, cevizlerime üzüldüydüm walla
yemeği de aynı etkiyi gösterir mi acaba, ne dersin?
2 tane altınbaşak sunta bisküvi ve 5 kuru üzümle aramı da yaptım :))
öğleyin muhtemelen kahvaltı tarzı olacak, evde yemek yok çünkü
gerçi brokoli ve salata var ama bilmiyorum, daha karar vermedim ne yiyeceğime :)
günaydın kızlar sabah kahvaltımı yaptım
3 dilim ekmek biraz lor peyniri ve 1 yumurta
yanında da açık çayla
bugün 3. günüm ben kendimi çok rahat ve hafif hissediyorum
umarım tartıda da aynı hafifliği yaşarım
afiyet olsun begümcüm akşam dengelemişsin canım bence fazla olmamış dondurma sonuçta ekmek yada pilav yememişsin ama yinede tekrarlama bencegünaydın arkadaşlar;
akşam çok atraksyon olmamış.
ben dün akşam:
1 kepçe domates çorbası
1 kepçe mantarlı tavuk sote yedim
kocam geç geldi,evde yoğurt yoktu.getirince.o yemek yerken bende 1 kase pul biberli yoğurt yedim
yemekten 1 saat kadar sonrada 1 çubuk kakaolu dondurma yedim.
(ama dondurma tatlıdan daha hafif ekmekte yememiştim.çok değildir die düşünüyorum)
sizce?
bu sabahta kahvaltıyı evde yapmadım.
canım simit istedi.gelirken yoldan aldım
yarım simidin susamlarını dötüm,yanında 1 k.k kadar taze kaşar,yarım domates,1 fincan çayla onu yedim.
şimdide 1 fincan daha çay içiyorum
Günaydın arkadaşlarAkşamları siz kapatıyorsunuz, sabahları da ben açıyorum takımı :))
Bugün yeni genel müdürümüz toplantı yapacak, buralarda pek olamayacağım. Kendi müdürüm de izinden dönüyor, yine gizli kapaklı girmem lazım
Sabah kahvaltım: yarım simit (peynirli), sütlü çay.
iyi geceler kızlar kayınvalide kayınpeder 3-5gün yatılı geldiler.çok giremem sanırım.diyet iyi gidiyor ama 4.gün tuvalete çıkmadım hiç bişe fayda etmedi.
afiyet olsun begümcüm akşam dengelemişsin canım bence fazla olmamış dondurma sonuçta ekmek yada pilav yememişsin ama yinede tekrarlama bence
herkese mutlu günler kızlar bende kahvaltıda
2 bardak şekersiz çay
2 dilim ekmek
2 lokma yumurta
2 dilim peynir
2 dilim domates yedim
çok şişim saat 15 de kursum var oraya gidicem bişi yemem herhalde eve dönünce çorba içerim artık
aynen canım.regli dönemine sayıyorum yediğimide
güzel bi kahvaltı canım,domates eklemişsin bu arada renklenmiş mönün
Evet yaa, çok haklısın.. Özellikle roka yiyelim kızlar, benim bağırsaklarımı bile süper çalıştırıyor ki benim 1 haftayı bulduğu oluyor sıklıkla..
Ama salata yeme alışkanlığım hiç yok, ben bundan sonra akşamları salata yapayım kendime en iyisi.
günaydın arkadaşlar;
akşam çok atraksyon olmamış.
ben dün akşam:
1 kepçe domates çorbası
1 kepçe mantarlı tavuk sote yedim
kocam geç geldi,evde yoğurt yoktu.getirince.o yemek yerken bende 1 kase pul biberli yoğurt yedim
yemekten 1 saat kadar sonrada 1 çubuk kakaolu dondurma yedim.
(ama dondurma tatlıdan daha hafif ekmekte yememiştim.çok değildir die düşünüyorum)
sizce?
bu sabahta kahvaltıyı evde yapmadım.
canım simit istedi.gelirken yoldan aldım
yarım simidin susamlarını dötüm,yanında 1 k.k kadar taze kaşar,yarım domates,1 fincan çayla onu yedim.
şimdide 1 fincan daha çay içiyorum
kızlar gece saat 11den sonra 45 dk uzay yürüyüşü yaptım, dün spor yapamadıydım, gece foruma bakarken 60-69da bi arkadaş uzay yürüyüşü yapacağını söyleyince gaza geldim ben de , kalktım yaptım walla, iyi oydu rahatladım :)
bugün kahvaltı olarak 5yk nesfitin içine küçük 1 elma doğrayıp onu yedim taçınlayarak
Tebrikler Burçakçım, ben de inşallah senin gibi olurum şu spor konusunda. Gülhancığımı da çok takdir ediyorum zaten..
sağol canım, inşallah
gülhanın maşallahı var, o benden daha azimli bu konuda
herkese mutlu günler kızlar bende kahvaltıda
2 bardak şekersiz çay
2 dilim ekmek
2 lokma yumurta
2 dilim peynir
2 dilim domates yedim
çok şişim saat 15 de kursum var oraya gidicem bişi yemem herhalde eve dönünce çorba içerim artık
Ben de yediklerimi yazayım;
08:00; 1 dilim kepek ekmeği, 1 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, yeşil çay.
11 e doğru; yarım ayva
13:00 ; 15 tane fındık
şimdi de salata yapıcam kendime çok canım çekti. günde bir defa salata aslında şart bana.
ama değişik salata türlerini yapmak lazım sıkıcı olmasın diye.
neler yapılabilir; kabak demişsiniz, brokoli var,
havuç, kırmızı lahana ve turpla mevsim salatası olabilir.
ben de yediklerimi yazayım;
08:00; 1 dilim kepek ekmeği, 1 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, yeşil çay.
11 e doğru; yarım ayva
13:00 ; 15 tane fındık
şimdi de salata yapıcam kendime çok canım çekti. Günde bir defa salata aslında şart bana.
Ama değişik salata türlerini yapmak lazım sıkıcı olmasın diye.
Neler yapılabilir; kabak demişsiniz, brokoli var,
havuç, kırmızı lahana ve turpla mevsim salatası olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?