- 11 Şubat 2020
- 632
- 936
- 23
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #333.001
Merak etme canım. Bomba gibi geliyorum. Yani diyeti bıraktım. Ama sporda yaptım şu an hep HamımAllah seniama böyle her olumsuzlukta bırakılmaz ki diyet her seferinde yeniden adaptasyon süreci yaşıyorsun başlaması çok zor oluyor. Neyse artık bu seferlik böyle olmuş. Bi daha ne olursan olsun hedeften ayrılma.
Hadi bakalımMerak etme canım. Bomba gibi geliyorum. Yani diyeti bıraktım. Ama sporda yaptım şu an hep Hamım
Ee cu Ma hedefini tutturdunuz mu?Hadi bakalım
Rica ederiz umarım bizde sana kilo verme yolunda destekçi oluruz iyi geceler canımpawlover ve @reyyanmeftuni hoşbulduk, hos bir ortam, teşekkür ederim sıcak karşılama için
Cherry Mom çok sağolun açıklamanız için..umarım takıma dahil olabilirim..herkese hayırlı geceler
pawlover ve @reyyanmeftuni hoşbulduk, hos bir ortam, teşekkür ederim sıcak karşılama için
Cherry Mom çok sağolun açıklamanız için..umarım takıma dahil olabilirim..herkese hayırlı geceler
[/QUOhosgeldiinn
Olsun kafada bitir isi bak nasil vereceksin cuma hedefin nedirBenim ki tutmadı
pawlover ve @reyyanmeftuni hoşbulduk, hos bir ortam, teşekkür ederim sıcak karşılama için
Merhabapawlover ve @reyyanmeftuni hoşbulduk, hos bir ortam, teşekkür ederim sıcak karşılama için
79 yineOlsun kafada bitir isi bak nasil vereceksin cuma hedefin nedir
Ben tok karnina neredeyse 82 yim hedefim buyuk herseyi ayarladim kendime gore benim hedef 79 bakalim tutturabilecekmiyim yapariz biz ya79 yine
Cuma günü 80 çıkmışsın 2 günde dikkat etmediğin için ödem falan olmuştur bu haftayı ıyi geçirirsen 79 u görürsünBen tok karnina neredeyse 82 yim hedefim buyuk herseyi ayarladim kendime gore benim hedef 79 bakalim tutturabilecekmiyim yapariz biz ya
Gorurur ikimizde kafada bitiyor hersey yapabilirizCuma günü 80 çıkmışsın 2 günde dikkat etmediğin için ödem falan olmuştur bu haftayı ıyi geçirirsen 79 u görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?