- 23 Mart 2016
- 31.122
- 92.437
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #333.021
Hahaha ya benim oglanda yapıyor öyle şeylerSanirim 16subat i ben kapatiyorum, iyi geceler kizlar :)
Benim oglan telefonumu camasirliga atmis deli gibi aradim butun gunhemen oteki sayfaya gecip bildirim yapiyorum, pazartesi de tartiliyoruz dimi :)
Hosbulduk canimKızlar iyi akşamlar internette bir sorun vardı sanırım gündüz girdiğimde çok yavaştı
A Ajsgeidnwk hoşgeldin geriye
@Fatma Aliye sen de hoşgeldin umarım güzel sonuçlar alırız
Yok yok yapma sakınAy kızlar menü sayfasına yanlışlıkla yorum yazdım silmeyeyim şimdi banlamasınlar bi de
Ne güzel bari onun genleri iyi olsunKeske ogluma cekseydim, yiyip yiyip kilo almiyor
Ne güzel bari onun genleri iyi olsunbende hep diyorum oğlum esime benzesin diye ama bana benziyor galiba bütün gün ona yemek taşıyorum patlamış mısır, nar,meyve kuruyemiş biri bitiyor öbürü geliyor sıkıldığı zman hemen buzdolabıni açıyor hik demis burnumdan düşmüş
Bende arkandan geldim ortim farketmedim bendeAy kızlar menü sayfasına yanlışlıkla yorum yazdım silmeyeyim şimdi banlamasınlar bi de
Direkt cevapladım nereye gittiğine bakmadan
Karışıyor haklısınız ben sayfa başına dönmeden konu sahibi yazıyor ya oraya bakıyorum :)Şimdihezeyan5381 da cevap yazar ordan hahaha
Eyvah birde ise mi gidecektin şahane
Evet yaa ne de tatlı uyumuştum oysaki sabaha kadar uyanmasaydım keşkeEyvah birde ise mi gidecektin şahaneevde rahatlatıcı bir çay varsa iç canım Melisa rezene falan
Tabi tabi olur hadi yap kuzumEvet yaa ne de tatlı uyumuştum oysaki sabaha kadar uyanmasaydım keşkepapatya var olur mu ki o
Oh misGüzel bir film bulunca ben
+60 dk daha bisiklet size de iyi uykular
Ay yeşil çay uyku açar kafein varOh misben de papatya diye girdim yeşilçay içtim hala ayaktayım
Cahillik başa belaAy yeşil çay uyku açar kafein var
Bende olcem 7 de kalkar emreCahillik başa belagram uykum yok zaten yarın ölcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?