- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #333.041
Öyle olcak galiba bi kaç saat sonra lokumu gezdirmem gerekcekBende olcem 7 de kalkar emreyatayim:) iyi geceler az daha dur sabaha bişey kalmadı direk gidersin
Hayat kısa kafaya takmaya değmiyor hiç bişey, su akıyo yolunu buluyo biz kendimizi yıprattığımızla kalıyoruz. Gününün tadını çıkarUykum kaçtı kızlar bu ara eşimle aramız pek iyi değil. Çok kafaya takıyorum belki de. Şimdi de kitaplara daldım ama yemek yemek yok
Günaydın canım,nasilsin?Günaydınlaar
Onu benimde ogrenmem lazimHayat kısa kafaya takmaya değmiyor hiç bişey, su akıyo yolunu buluyo biz kendimizi yıprattığımızla kalıyoruz. Gününün tadını çıkar
İyiyim çok şüküür sen nasılsınGünaydın canım,nasilsin?
İyiyim bende,biraz uykusuz biraz yorgunİyiyim çok şüküür sen nasılsın
Ben de yeni yeni öğreniyorum galiba, çok sevdiğim bi söz var biraz da o gazlıyo beni.Onu benimde ogrenmem lazim
Ben de acayip uykusuzum 2yi geçerek hala ayaktaydımİyiyim bende,biraz uykusuz biraz yorgun
UyuyabilirsemBen de acayip uykusuzum 2yi geçerek hala ayaktaydımçocukları okula gönderince dinlen bari
Uyuyamazsan da uzan biraz kendine gelirsin belkiUyuyabilirsem
Aramıza hoşgeldin canımİyi akşamlar hepinize..
Ben de katılmak istiyorum aranızdan vermem gereken bilgiler var mı,?
Takım defterini okudum şartları kabul ettim.
12 takımda deneme sürecinde idim kapanana kadar
.
2 hafta oluyor yarın,72. 9 ile başladım.bu sabah 69.8 çıktım. Üstelik regl oldum.Hedefim 64.
en büyük sıkıntım motivasyon eksikliği geçen ay gittiğim halde veremedim.
ücretsiz izindeydim iki yıl, o dönem çok güzel kilo verdim evde olduğun halde ikizlerimle yürüyüşe çıkıyordum.leslie yapıyordum. Bırakınca geri aldım
Okulum çok yoğun buraya girip yazmak zor gelse de motivasyon açısından çok iyi olduğunu gördüm.
İnşallah ben de veririm
Tekrar hoş geldin canım. Bırakmamana sevindim. İlk haftalar iyi kilo verirsin ödemeler de gider zorla birazGunaydinlar simdi tartildim 80.80 ciktim yine kizlar hedef 79 dedim ama galiba daha cok inicem gibi gorunuyor
Asılıcam kilo vermeyeAramıza hoşgeldin canım
Tekrar hoş geldin canım. Bırakmamana sevindim. İlk haftalar iyi kilo verirsin ödemeler de gider zorla biraz
Hoş geldiniz,İyi akşamlar hepinize..
Ben de katılmak istiyorum aranızdan vermem gereken bilgiler var mı,?
Takım defterini okudum şartları kabul ettim.
12 takımda deneme sürecinde idim kapanana kadar
.
2 hafta oluyor yarın,72. 9 ile başladım.bu sabah 69.8 çıktım. Üstelik regl oldum.Hedefim 64.
en büyük sıkıntım motivasyon eksikliği geçen ay gittiğim halde veremedim.
ücretsiz izindeydim iki yıl, o dönem çok güzel kilo verdim evde olduğun halde ikizlerimle yürüyüşe çıkıyordum.leslie yapıyordum. Bırakınca geri aldım
Okulum çok yoğun buraya girip yazmak zor gelse de motivasyon açısından çok iyi olduğunu gördüm.
İnşallah ben de veririm
Geçmiş olsun kaptanım hafif atlatır inşallahkızlar küçük oğlan su çiçeği çıkarıyor dr a gidiyorum size sonra yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?