- 20 Ağustos 2019
- 769
- 2.622
- 43
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #333.061
Geçmiş olsun. Allah şifa versin.kızlar küçük oğlan su çiçeği çıkarıyor dr a gidiyorum size sonra yazarım
Aynı sorunlar bende de var canım ama yapacak bişey düzelecek bişeyse yapman gereken birşey varsa yap evde huzursuzluk çok kötü birşeyUykum kaçtı kızlar bu ara eşimle aramız pek iyi değil. Çok kafaya takıyorum belki de. Şimdi de kitaplara daldım ama yemek yemek yok
Hayırlısı olsun bakalım ya ne olur bilememAynı sorunlar bende de var canım ama yapacak bişey düzelecek bişeyse yapman gereken birşey varsa yap evde huzursuzluk çok kötü birşey
Öyle canım bazende oluruna bırakmak lazım kendini üzme ıyi olur inşallah herşeyHayırlısı olsun bakalım ya ne olur bilemem
Hosgeldin canimHoşgeldiniz,
Ben Elif. 12. Takımdaydım cuma günü kapandı takım. Oradan transfer oldum ben de.
Hayiirrr bu hafta hepimiz cok guzel sonuclar vericez bende esimle limoniyim ama hayat boyle zaten bir gun iyi bir gun kotu artik uzuldugumuzde kendimizi yemege vurmayalim ben bu gunden sonra bu karari aldim hem sagliginiz icin zayiflayin bu kilo bissuru hastalik getiriyor beraberinde cocugunuzun ornegi sizsiniz siz sagliksiz beslenirseniz cocugunuzda o yoldan gelir yapmayinValla ben de artıdayım 102 çıktım
Ah canım geçmiş olsun kaptanımkızlar küçük oğlan su çiçeği çıkarıyor dr a gidiyorum size sonra yazarım
Dün dışarılarda acimdan öldüm. Bugün artı falan görmeyeyim diye bist yemedim dışarda yine artı arkadaş kafayı yiyeceğim ben neyi yanlış yapıyorum anlamadımHayiirrr bu hafta hepimiz cok guzel sonuclar vericez bende esimle limoniyim ama hayat boyle zaten bir gun iyi bir gun kotu artik uzuldugumuzde kendimizi yemege vurmayalim ben bu gunden sonra bu karari aldim hem sagliginiz icin zayiflayin bu kilo bissuru hastalik getiriyor beraberinde cocugunuzun ornegi sizsiniz siz sagliksiz beslenirseniz cocugunuzda o yoldan gelir yapmayin
Bunları ben de biliyorum ama işte insan zorlanıyo sonuçta evde huzur olmayınca insanın hiç bir şey yapası gelmiyorHayiirrr bu hafta hepimiz cok guzel sonuclar vericez bende esimle limoniyim ama hayat boyle zaten bir gun iyi bir gun kotu artik uzuldugumuzde kendimizi yemege vurmayalim ben bu gunden sonra bu karari aldim hem sagliginiz icin zayiflayin bu kilo bissuru hastalik getiriyor beraberinde cocugunuzun ornegi sizsiniz siz sagliksiz beslenirseniz cocugunuzda o yoldan gelir yapmayin
Sabah kahvaltiyi pas gecmeyin ve ekmek yemeyin sekerli cay iciyorsaniz kahvaltida cay icmeyin ben sekersiz iciyorum cayimi ama kahvaltida ne zamandir icmiyorum cay kahvalti yapmadan yarim saat once su icin kahvaltiyi ekmeksiz yaptiktan yarim saat sonra su icin midede kalsin ki tok tutsun ara ogun yesil veya kirmizi elma yiyin aksam yemeklerinizi 2 3 y.k yagla pisirin ben cok yagli yaprim yemekleri bu gunden sonra 2 en fazla 3 kasik la yapacagim aksam yemeginiz yemek degilde salata ve yogurt olsun yemek en fazla 2 kasik bunlara uyup bide spor gider yaglarDün dışarılarda acimdan öldüm. Bugün artı falan görmeyeyim diye bist yemedim dışarda yine artı arkadaş kafayı yiyeceğim ben neyi yanlış yapıyorum anlamadım
Bizdede ayni hemde 3 4 gundur ama yapacak bisey yok illaki duzelicez boyle kalacak hali yok ben uzulursem bu bebegime yansiz ilerde mutsuz sevgisiz bireyler olur illaki duzelir kendi sagligimiza bakalimBunları ben de biliyorum ama işte insan zorlanıyo sonuçta evde huzur olmayınca insanın hiç bir şey yapası gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?