- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #333.081
Geçmiş olsun kaptanımkızlar küçük oğlan su çiçeği çıkarıyor dr a gidiyorum size sonra yazarım
Canim inşallah biran önce sorunlari anlatırsınız çok haklisinBunları ben de biliyorum ama işte insan zorlanıyo sonuçta evde huzur olmayınca insanın hiç bir şey yapası gelmiyor
Neyi yanlış yapıyoruz biz yaGünaydın kizlar artılar kervanina bende katilayim +300 Gr
Ay evet ne oluyo böyle????Neyi yanlış yapıyoruz biz ya
Geçmiş olsun. Allah şifa versin İnşaAllahkızlar küçük oğlan su çiçeği çıkarıyor dr a gidiyorum size sonra yazarım
Menü olarak pek salan yok aslındaKızlar cuma geçti diye hepiniz saldınız. Kendinize gelin lutfen :))
Duzenli uyku da kilo verneye yardimci oluyorMenü olarak pek salan yok aslında
Menülerimizi sporlarımız düzgün olsun da uykunun verdiği ödem giderDuzenli uyku da kilo verneye yardimci oluyor
Uyudum geldimUyuyamazsan da uzan biraz kendine gelirsin belki
Yapılmaz öyle şeylerHahaha bütün grup yıkılıyor cuma günü ölü takliti yapacağım ben
Ben salmadım hiç hatta hafta sonu daha az kalori aldım ben 2 öğün 1 'de ara öğün yaptımKızlar cuma geçti diye hepiniz saldınız. Kendinize gelin lutfen :))
Aç karnına sabah içiliyor diye biliyorum. Bütün haftayı stresli geçireceğiz yine kaçamak falan yapsam hakkettim diyeceğim. O da yok. Nerden kısacağım daha bilmiyorum. Spor desen onuda az çok hergün yapıyoruz. Cildiracagim az kaldı.Sirkeye basladim bakalım nasıl etki etcek
Aç karnina mi içmek lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?