- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #333.101
Kızım hafta sonu bi sen salmışsınKızlar cuma geçti diye hepiniz saldınız. Kendinize gelin lutfen :))
Ac kalmiycaksinDün dışarılarda acimdan öldüm. Bugün artı falan görmeyeyim diye bist yemedim dışarda yine artı arkadaş kafayı yiyeceğim ben neyi yanlış yapıyorum anlamadım
Dışarda olunca bisey yemek istemedim. Salata falan da yiyip dışarda bi dünya para veresim hiç gelmiyor benimAc kalmiycaksin
Dolunay falanda yok ama kesin gökyüzünde bi hareketlilik vardir erkekler boyle huysuzlandigina göreBizdede ayni hemde 3 4 gundur ama yapacak bisey yok illaki duzelicez boyle kalacak hali yok ben uzulursem bu bebegime yansiz ilerde mutsuz sevgisiz bireyler olur illaki duzelir kendi sagligimiza bakalim
Haklısın ben de öyleDışarda olunca bisey yemek istemedim. Salata falan da yiyip dışarda bi dünya para veresim hiç gelmiyor benim
Bi ben sabitim galiba dilimi isirayimGünaydın kizlar artılar kervanina bende katilayim +300 Gr
Onlarında muayyen günleri oluyo benceDolunay falanda yok ama kesin gökyüzünde bi hareketlilik vardir erkekler boyle huysuzlandigina göre
Ben bu haftayı yine 100 gr la kapatacagim galibaBi ben sabitim galiba dilimi isirayim
Yok bacım bu günden itibaren asılıyoruz bu işeBen bu haftayı yine 100 gr la kapatacagim galiba
Bence uykusuzluk güzel bi ödem yapıyo çünkü dün o kadar istememe rağmen kaçamak yapmayıp spor yaptım buna rağmen artı gelmiş olamam uykudandır oBence ay dönümü felan var bu hafta bakın bakalım bu konularda bilgisi olan var mı
ben de 4 ten sonra uyudum onun etkisi olabilirpawlover
Bende ogunleri oyle atliyorum iste yanlis yapıyoruz.en kolay buyuk bi ayran.cepte tasinan kuruyemiş.yada evden atistirip cikmakDışarda olunca bisey yemek istemedim. Salata falan da yiyip dışarda bi dünya para veresim hiç gelmiyor benim
Yooo beynimizi kandırıyor uz ve 1 kilo verdigimizi dusunuyoruzBen bu haftayı yine 100 gr la kapatacagim galiba
Uyumadın ödem şu icmedin ödem kaçamak yaptin ödem spor yaptin ödem stres ödem biktim bu ödemdenBence uykusuzluk güzel bi ödem yapıyo çünkü dün o kadar istememe rağmen kaçamak yapmayıp spor yaptım buna rağmen artı gelmiş olamam uykudandır o
Valla ben bi de gece 4 fincan yeşilçay içtim ödem atsın diyeUyumadın ödem şu icmedin ödem kaçamak yaptin ödem spor yaptin ödem stres ödem biktim bu ödemden
Ben zaten 1 kilo vermiş gibi seviniyorumYooo beynimizi kandırıyor uz ve 1 kilo verdigimizi dusunuyoruz
En güzel kilo ödem olandır hemencecik gider yeter ki ödem olsunUyumadın ödem şu icmedin ödem kaçamak yaptin ödem spor yaptin ödem stres ödem biktim bu ödemden
İdeal kilomuzda olsak,tartiya cikmasak hicbi onemi olmaz odemin bence,geliiir gecerrrUyumadın ödem şu icmedin ödem kaçamak yaptin ödem spor yaptin ödem stres ödem biktim bu ödemden
Gece bişeyler içtiğimiz içinde artı çıkmış olabiliriz aslında ben normalde 8den sonra su bile içmiyorum çünküValla ben bi de gece 4 fincan yeşilçay içtim ödem atsın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?