Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydin kizlar bugün yine eksideyim dun 11000 adim yurudum ve 58.8 kg tabii giden odem olsa bile asiri motive etti beni umarım 58.5 olurum yarina kadar
Yuruyus sana iyi geliyor gordunmu,yaz bunu bir yere

Cherry Mom baklagiller falan da yasak ketoda
Ben de biraz baktım şimdi. Bu diyette metobolizmayı bir moda geçirmekten bahsediliyor. Biraz hassas bi diyet sanki, yani şimdi diyeti bozunca hemen telafi edebiliyorum.bu diyette nasıl olacak ki??

Ben de biraz baktım şimdi. Bu diyette metobolizmayı bir moda geçirmekten bahsediliyor. Biraz hassas bi diyet sanki, yani şimdi diyeti bozunca hemen telafi edebiliyorum.bu diyette nasıl olacak ki??
daha o kadarını araştırmadım ama yapanların yorumları falan çok güzel iyice araştırıpta başlamak lazım zaten hesaplı kitaplı bişey
Hee en büyük ayrım buymuş
Karatayda yağ ağırlıkki tereyağ zeytinyağı
beni de en düşündürten bu baklagiller oldu zaten ben çok seviyorum malum

Kizlar sabah kahvaltisindan once wcye cikamiyorum ben,kahvalti yapmadanda uzun sure duramıyorum,bana bi oneriniz varmi yada benim gibi olan,aksamdan biseymi icsem sabah direk wc icin.hani tarti olayi konusuldu ya ben sabahki odemli rakamin altina ,ogleden sonraki yuruyusumden,wcden ve az kahvalti uzerine 4 saatlik acliktan sonra anca kavusuyorum.yada sabah odemli veya odemsiz tartimi sayiyorum.napmak lazim

Bende ahmet apa ile yitik sifa yi cok merak ediyorum ama gozum yemiyo.cok iyi geri donusleri var ,bide yakinimda biri yapmış yaparken cok iyiydim birakinca agrilarim geri döndü diyor

Benimde çoğunlukla öyle en güzel tartı sonucum öğleden sonra cocukla park market yaptıktan sonra oluyor.Kalkar kalkmaz limonlu su iciyorum cumalari ise yariyor genellikle

Dün bende kendimi ona benzetmiştim ahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…