- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #333.761
Galiba karatayda ara öğün yok ketoda var. Bide karatayda mı öyle bilmiyorum ama yağ ağırlıklı besleniyosunBiraz Karatay a benziyor sanki arada ki fark ne acaba
Yuruyus sana iyi geliyor gordunmu,yaz bunu bir yereGunaydin kizlar bugün yine eksideyim dun 11000 adim yurudum ve 58.8 kg tabii giden odem olsa bile asiri motive etti beni umarım 58.5 olurum yarina kadar
Ben de biraz baktım şimdi. Bu diyette metobolizmayı bir moda geçirmekten bahsediliyor. Biraz hassas bi diyet sanki, yani şimdi diyeti bozunca hemen telafi edebiliyorum.bu diyette nasıl olacak ki??Cherry Mom baklagiller falan da yasak ketoda
Hee en büyük ayrım buymuşCherry Mom baklagiller falan da yasak ketoda
daha o kadarını araştırmadım ama yapanların yorumları falan çok güzel iyice araştırıpta başlamak lazım zaten hesaplı kitaplı bişeyBen de biraz baktım şimdi. Bu diyette metobolizmayı bir moda geçirmekten bahsediliyor. Biraz hassas bi diyet sanki, yani şimdi diyeti bozunca hemen telafi edebiliyorum.bu diyette nasıl olacak ki??
beni de en düşündürten bu baklagiller oldu zaten ben çok seviyorum malumHee en büyük ayrım buymuş
Karatayda yağ ağırlıkki tereyağ zeytinyağı
Bende ahmet apa ile yitik sifa yi cok merak ediyorum ama gozum yemiyo.cok iyi geri donusleri var ,bide yakinimda biri yapmış yaparken cok iyiydim birakinca agrilarim geri döndü diyordaha o kadarını araştırmadım ama yapanların yorumları falan çok güzel iyice araştırıpta başlamak lazım zaten hesaplı kitaplı bişey
beni de en düşündürten bu baklagiller oldu zaten ben çok seviyorum malum
Hiç duymadım onu da araştırayım bi bakayımBende ahmet apa ile yitik sifa yi cok merak ediyorum ama gozum yemiyo.cok iyi geri donusleri var ,bide yakinimda biri yapmış yaparken cok iyiydim birakinca agrilarim geri döndü diyor
Benimde çoğunlukla öyle en güzel tartı sonucum öğleden sonra cocukla park market yaptıktan sonra oluyor.Kalkar kalkmaz limonlu su iciyorum cumalari ise yariyor genellikleKizlar sabah kahvaltisindan once wcye cikamiyorum ben,kahvalti yapmadanda uzun sure duramıyorum,bana bi oneriniz varmi yada benim gibi olan,aksamdan biseymi icsem sabah direk wc icin.hani tarti olayi konusuldu ya ben sabahki odemli rakamin altina ,ogleden sonraki yuruyusumden,wcden ve az kahvalti uzerine 4 saatlik acliktan sonra anca kavusuyorum.yada sabah odemli veya odemsiz tartimi sayiyorum.napmak lazim
Bu kitapmış çok bişey bulamadım. Nasıl ki?Bende ahmet apa ile yitik sifa yi cok merak ediyorum ama gozum yemiyo.cok iyi geri donusleri var ,bide yakinimda biri yapmış yaparken cok iyiydim birakinca agrilarim geri döndü diyor
Dün bende kendimi ona benzetmiştim ahahahLahanam ocaktabugün güzel bir kahvaltı yaptım yumurtası peyniriyle.. öğlen ve akşam çorba yoğurt lahana suyu ile kapatmayı planlıyorum
Ay kendimi şuan birine benzettimakşam kaçamak yaptım diye geliyormusum
Bende şu size bahsettiğim detoks suyumdan yapmaya niyet ettim. Ama bu sefer tek öğün içcem
Aynen cnmYuruyus sana iyi geliyor gordunmu,yaz bunu bir yere
Facede grubu varmis ben instada gordumBu kitapmış çok bişey bulamadım. Nasıl ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?