Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Galiba karatayda ara öğün yok ketoda var. Bide karatayda mı öyle bilmiyorum ama yağ ağırlıklı besleniyosun
Karatay yağ ağırlıklı karbonhidrat çok az tahılları bile tuketemiyorsun 2 öğün yiyip 2 öğün arasında bir daha çiğneme hareketi yapmıyorsun sadece çay kahve

Evet ya aynı lafı hem faceden hem instegramdan hem whatsapp tan sokuyor illa ulaşacak adresine
Hayır üstüne alınması gereken zaten hiç bi türlü alınmıyo çok içine dert olduysa git desene

bunu diyen ben içime dert olan hiç bişeyi konuşup çözemeyen biri neyseki lafta sokmuyorum

Dün bende kendimi ona benzetmiştim ahahah
Sizi de kaçırtmayalım takımdan düzgün beslenin

Bende hiç birşey kullanmıyorum tek sosyal mecram burası :)))
Benim de öyle.. Bazen buraya yazarken gülüyorum eşim hayırdır ne yapıyorsun ağzın kulaklarında diye soruyo. Ben de bizim kulüpte takılıyorum diyorum gülüyor. Tek sosyal alanım olunca tabi

Aynen geriyor benide ve çok vakit alıyor
Evet ya çok gereksiz şeylere gidiyo bi de o vakit. Bir de o özlü sözlere gıcığım. Öyle sözler dolaştırıyorlarki sanırsın kendileri adamlığın kitabını yazmışlar mert dürüst son derece ahlaklı insanlar.

Selamlar

Ben de bugun hamilelikten kalma seker olcum cihazimi cikardim aclik sekerimi olctum maalesef yuksek cikti. Son zamanlarda cozuttum biraz, hareket de yok, daha kontrollu yiyip, bir sure takip edicem.

Ketojenik diyet karatay, paleo/tas devri vb. bilimum dusuk karbonhidrat yuksek yag diyetlerin bilimsel atasi, ilk olarak epilepsi tedavisinde gelistirilmis diye biliyorum ama tartismali bi konu, surdurulebilirligi de dusuk. ama bir donem diyet amacli yapilabilir, omurluk beslenme sekli degil bence.

Hayır üstüne alınması gereken zaten hiç bi türlü alınmıyo çok içine dert olduysa git desene

bunu diyen ben içime dert olan hiç bişeyi konuşup çözemeyen biri neyseki lafta sokmuyorum
Onu bende hiç anlamıyorum. Benim üst katta ki komşuyla konuşmuyoruz. Durmadan paylaşıyor sayfa sayfa laf sokuyor bana 10 merdiven inse ben burdayım. Bende bastım engeli herşey içind e kaldı artık yüzüme söylemek yemiyor çünkü sorsan sana söyledim de demez. Klavye delikanlısı kaynıyor her yer

Dikkat et canım kalıcı bi sorun haline gelmeden beslenmeni düzeltmeye bak. Leslieye başlayabildin mi. 2 haftadır ben de hiç iyi değilim sporu çok aksattım. İçimden yapmak da gelmiyo. Bi an evvel silkelenip devam etmem gerekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…