- 23 Mart 2016
- 31.114
- 92.422
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #333.781
Şu diskalifiye olan kizii mi söylüyorsun şifa orucu tutuyorduFacede grubu varmis ben instada gordum
Takimlarda yapan biri var hep birinci geliyodu
Face kullanmıyorumFacede grubu varmis ben instada gordum
Takimlarda yapan biri var hep birinci geliyodu
Bende hiç birşey kullanmıyorum tek sosyal mecram burasıFace kullanmıyorum
Kullanım amacı laf sokmak oluyo genelde bende hiç sevmiyorum öyle şeyleriBende hiç birşey kullanmıyorum tek sosyal mecram burası:)))
Karatay yağ ağırlıklı karbonhidrat çok az tahılları bile tuketemiyorsun 2 öğün yiyip 2 öğün arasında bir daha çiğneme hareketi yapmıyorsun sadece çay kahveGaliba karatayda ara öğün yok ketoda var. Bide karatayda mı öyle bilmiyorum ama yağ ağırlıklı besleniyosun
Evet ya aynı lafı hem faceden hem instegramdan hem whatsapp tan sokuyor illa ulaşacak adresineKullanım amacı laf sokmak oluyo genelde bende hiç sevmiyorum öyle şeylerigel yüz yüze konuşalım neden gönderme yapıyosun ki
Hayır üstüne alınması gereken zaten hiç bi türlü alınmıyo çok içine dert olduysa git deseneEvet ya aynı lafı hem faceden hem instegramdan hem whatsapp tan sokuyor illa ulaşacak adresine
Aynen geriyor benide ve çok vakit alıyorKullanım amacı laf sokmak oluyo genelde bende hiç sevmiyorum öyle şeylerigel yüz yüze konuşalım neden gönderme yapıyosun ki
Lahanam ocaktabugün güzel bir kahvaltı yaptım yumurtası peyniriyle.. öğlen ve akşam çorba yoğurt lahana suyu ile kapatmayı planlıyorum
Ay kendimi şuan birine benzettimakşam kaçamak yaptım diye geliyormusum
Sizi de kaçırtmayalım takımdan düzgün besleninDün bende kendimi ona benzetmiştim ahahah
Benim de öyle.. Bazen buraya yazarken gülüyorum eşim hayırdır ne yapıyorsun ağzın kulaklarında diye soruyo. Ben de bizim kulüpte takılıyorum diyorum gülüyor. Tek sosyal alanım olunca tabiBende hiç birşey kullanmıyorum tek sosyal mecram burası:)))
Evet ya çok gereksiz şeylere gidiyo bi de o vakit. Bir de o özlü sözlere gıcığım. Öyle sözler dolaştırıyorlarki sanırsın kendileri adamlığın kitabını yazmışlar mert dürüst son derece ahlaklı insanlar.Aynen geriyor benide ve çok vakit alıyor
Onu bende hiç anlamıyorum. Benim üst katta ki komşuyla konuşmuyoruz. Durmadan paylaşıyor sayfa sayfa laf sokuyor bana 10 merdiven inse ben burdayım. Bende bastım engeli herşey içind e kaldı artıkHayır üstüne alınması gereken zaten hiç bi türlü alınmıyo çok içine dert olduysa git desene
bunu diyen ben içime dert olan hiç bişeyi konuşup çözemeyen birineyseki lafta sokmuyorum
Kız yazık ben takip edeyim seniBendede yok ,instayida yeni actim takipcim yok olmiycak
Dikkat et canım kalıcı bi sorun haline gelmeden beslenmeni düzeltmeye bak. Leslieye başlayabildin mi. 2 haftadır ben de hiç iyi değilim sporu çok aksattım. İçimden yapmak da gelmiyo. Bi an evvel silkelenip devam etmem gerekiyoSelamlar
Ben de bugun hamilelikten kalma seker olcum cihazimi cikardim aclik sekerimi olctum maalesef yuksek cikti. Son zamanlarda cozuttum biraz, hareket de yok, daha kontrollu yiyip, bir sure takip edicem.
Ketojenik diyet karatay, paleo/tas devri vb. bilimum dusuk karbonhidrat yuksek yag diyetlerin bilimsel atasi, ilk olarak epilepsi tedavisinde gelistirilmis diye biliyorum ama tartismali bi konu, surdurulebilirligi de dusuk. ama bir donem diyet amacli yapilabilir, omurluk beslenme sekli degil bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?