- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #334.161
Arkadaşım illa ki görüşmek lazım. Asosyal asosyal nereye kadarBenim sevmediğim ve bana gelmek isteyenlere karşı tutumum hep öylemüsait değilim falan desen ayıp olacak kişiler mi
Yatılı değil ona kek börek yaptım.kendimede ayrı yaptım artık. Yapıp yiyememek beni deli ediyorMisafire yapcan kendinede saglikli şeyler yapacaksın canım evde kalan oldu mu sana zayiflamadin diyen komşuya gondercen :))) yatili misafir mi ?Eğer öyle ise tabi işler zorlaşır sporu etkiliyor ki sanırım sen ondan mı dedin
Ama biz zmaninda fazla fazla yedik zaten kuzum niye oyle düşünüyorsun fazla kaldı ise buzluğa at gözünün onunde durmasin :)Yatılı değil ona kek börek yaptım.kendimede ayrı yaptım artık. Yapıp yiyememek beni deli ediyor
Ben arkadaşlarıma da yeşil mercimek salatası, yoğurtlu kereviz salatası, közlenmiş biber falan yapıyorum artık bana gelmek istemiyolar o yüzden ahahahArkadaşım illa ki görüşmek lazım. Asosyal asosyal nereye kadar
Seni bile yerdi allah korumusArkamız dönüktü görmemişim bi pitbull tasmasızmış yiyodu az kalsın kızımı. Korkudan tüm yağlarım erimiş olabilir
Sahibi yakaladı son anda çok dövdü köpeği ona da çok üzüldüm dedim dövceğinize tasma takın diye ama dikkate almadı tabikiSeni bile yerdi allah korumus
Sinir oluyorum böyle şeylereArkamız dönüktü görmemişim bi pitbull tasmasızmış yiyodu az kalsın kızımı. Korkudan tüm yağlarım erimiş olabilir
Hayvan herif diyeceğim hayvanlara laf etmiş olcam pisSahibi yakaladı son anda çok dövdü köpeği ona da çok üzüldüm dedim dövceğinize tasma takın diye ama dikkate almadı tabiki
Yasak tabiki ama dinleyen kim ki. Hayvan bu ayrıca yani kedi görür yola atlar araba da çarpabilir hayvanın kendi iyiliği için de takmak lazım tasma ama böyleleri neye güveniyo bilmiyorumSinir oluyorum böyle şeylereyasak değil mi onların tasmasiz gezmesi
Aynen hiç sorma nerden baksan zarar hayvana çevreyeYasak tabiki ama dinleyen kim ki. Hayvan bu ayrıca yani kedi görür yola atlar araba da çarpabilir hayvanın kendi iyiliği için de takmak lazım tasma ama böyleleri neye güveniyo bilmiyorum
Gayet güzel canım çok sevindim,biraZ daha spor yapmaya çalış haftada 3 gün en azından600 umu geri aldım,ustunede koydum.diyetistenden geldim 3 haftada 200 grami yağdan 600 gr vermişim.tabi listeyi uygulayamayinca bu kadar oluyo.
Eki Görüntüle 2594235
Az az yaptım ama yemedim.Ama biz zmaninda fazla fazla yedik zaten kuzum niye oyle düşünüyorsun fazla kaldı ise buzluğa at gözünün onunde durmasin :)
Yaa ben yürüyüş yaptım da iyi Bi ıslandım mesajları nasıl okudum bilmemOnu @missERE ye söyledi kuzum sana değil :)
Diskalifiye olmayı göze alamam. Alt listede kalınca da beni unutmazsınız değil mi?Mehfam ne yapıyoruz :)))) yazdın mı son kararını canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?