- 23 Mart 2016
- 31.106
- 92.414
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #334.141
67 kuzumHedefleri alabiliriimm
KEmdimizi dürtüklemeyi bırakmamız lazımBen ne yapsam diye düşünüyorum spor yaptım çokta gitmedi ne yapsam gider acaba
Doğru diyorsun tartıyı baza altına kaldirdim ben valla ayak altında ise sende kalldir bence :)Bence bu biraz da sık tartılmaktan canım. Sık tartılmayı kaldırmak lazım. Ay bugün çok yedim diyip yarın spor diyet yapsam vücut bu kadar strese gitmez :) ben yiyorum hop tartıya :) İki gün üst üste aynı kiloyu nadir görüyorum :) bu hafta biraz kategori dışı oldu. Yemem içmem, uyku düzenim, suyum hiç düzenli değil..bana da nedense hep oturan misafir denk geliyor dün 4 te uyuduk ya hiç bana göre şeyler değil :)
Ben bu kiloda kalayım ona bile razıyım.Hedefleri alabiliriimm
Harikasın canım tebriklerKızlar geç kaldım.
Geçen hafta : 89 kg
Bu hafta : 87.7 kg
Fark : 1.3 kg
Benimde öyle oldu hep o yüzden bu hafta çok şaşkınım eksi geldim tamamen lahana suyu etkisi canim sende içBen bu kiloda kalayım ona bile razıyım.
Haftaya reglşimdiye kadar regl haftası en az +400+500 oldu.
Yani 59,3 desem olur mu???
Evet en güzelini yapmışsın. Benimki de ayak altında.. bence ben de kaldırayım. Hobi olarak tartılmaktan vazgeçmek bize iyi gelecek.Doğru diyorsun tartıyı baza altına kaldirdim ben valla ayak altında ise sende kalldir bence :)
Birkere onun her daim karşımda olmasi bile bana psikolojik siddetti
Pazartesi bile kaptanım müsade ederse tartilmak istemiyorum
Biz evde spor yapıyoruz bedava olunca içimizdeki yağlardan kurtulamıyoruz :)
Olur tabi de ben dicektimBen bu kiloda kalayım ona bile razıyım.
Haftaya reglşimdiye kadar regl haftası en az +400+500 oldu.
Yani 59,3 desem olur mu???
Oooo liste coşmuş kaptanım eline emeğine sağlıkkızlar listeyi yukarıdaki gibi hazırladım bir bakın bakalım nasıl sonuç doğru mu
takım içi kararla 15 e kadar çıkabiliyor üye sayısı o yüzden şu anda 14 üyeyizMehfam ye kendine bıraktım listeye girip girmemesini şimdilik ekledim ama derse ki çıkar çıkaracağım
Yarın deniycem bakalım. umarım işe yarar.Olur tabi de ben dicektimCherry Mom demiş lahana suyu iyi geldi ona belki sana da iyi gelir içme imkanın olacaksa
Kuzum benim yine 82. Bu hafta tuttururum inşallahHedefleri alabiliriimm
Sonuç doğru kaptanımkızlar listeyi yukarıdaki gibi hazırladım bir bakın bakalım nasıl sonuç doğru mu
takım içi kararla 15 e kadar çıkabiliyor üye sayısı o yüzden şu anda 14 üyeyizMehfam ye kendine bıraktım listeye girip girmemesini şimdilik ekledim ama derse ki çıkar çıkaracağım
İçine maydanoz ve limonda koy canımYarın deniycem bakalım. umarım işe yarar.
Alt liste olunca bildirim yapmasam bile diskalifiye olmam mı?canım burdan umreye tartı gitmez buna sen karar ver istersen listeye alalım ama mezun olamazsan 8 haftan dolmadığı için 3 hafta bildirmeyince diskalifiye olursun istersen alt listede devam et umre dönüşü direk sen,i listeye alıp mezun da ederiz tehlikeye atma şansını
Yok canım alt liste tamamen kendi aramızda olan bir liste yarışma dışında ilerliyor :)Alt liste olunca bildirim yapmasam bile diskalifiye olmam mı?
Aniden ortaya çıktı umretatlım girmeye niyetli değilmiydin ben sormadan aldım seni listeye ama azimli hevesli olunca
bu arada öğle tatilinde yoktum geriden geriden geliyorum okuyarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?