Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Klasik temennimizde bulunalim hemen haftaya daha iyi olacağızben haftaya kendimi parçalayıp şu 100 gr lanetinden kurtulmak istiyorum

Evet değişik şeyler denemek iyi oluyo. Sıvı diyetini denedim 2.gün çok fena oldum. O yüzden tekrar yapmaya cesaret edemiyorum canım. Kabak beni zorlamıyo alıştım sanırım.
Öncesinde vücudu hazırlamak gerekiyormuş canım kesinlikle zor bi diyet
Hmavidag net kilonu biliyor musun 69 70 demişsin haftaya alalım olmazsa listeye seni ?
Bilmiyorum canım yarın acken tartilayim dedim nezaman alacaksaniz ozaman başlarım diyete. İlk başlayınca odemden çok gidiyor ya yuzdemiz artsın

Canım sen biran önce başla listeye girene kadar ne kadar eksi olursan o kadar iyi olur eski kilondan düşeceğiz ya o yüzden diyorum 64,4 üzerinden yüzde alacağız
Bugünde alacaktık ama kilon net değil diye alamadık

Yuzdeyi kötü etkileyecek se ben 64.4 e düşup öyle girebilirim listeye

Gruba tekrar girmek icin yazmiyorum geriye gidip mesajlari okudum ve haksizlik yaptigimin farkina vardim yanlis okudum ve geri donup bakmadim aklima takildi ve donup okudugumda o kisinin hakkini yedigimi gordum hatta bir onceki mesajinda topligt te olmazsa bi soralim cezasi ne oldu gibi oneride bulunmus k.bakma hakkini yemisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…