- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #334.221
Cok haklisiniz..cddi ciddi sabote ediliyorum..dun ve bugun gelen ikramlari caktirmadan ksrton bardakta topladim..ve doldu..inanilir gibi degil..hayir diyemedigim icin ufak bir parca cikolata bir kurabiye o bu derken ne kadar kaçak kalori aliyormusum..bugun o dolu bardagi sevinecek birine ikram ettimBence umutsuzluğa kapılma çok iyi beslendin. Bence stres etkilemiş olabilir. Ama meyvesini haftaya yiyeceğini düşünüyorum. Çok salmadan devam et bırakma. Ben 1 aydır hafta da 100 gr veriyorum. Sinirlerim bozuluyor ama bırakmayacağım sende vazgeçme
Kuzum bu arada senin hedef 55 mi yine ?Haftaya listeye güzel bir imza atalım.... Ay yine eski ben
Sahane aynen dediginiz gibi fark etmeden neler neler yiyorduk vallaCok haklisiniz..cddi ciddi sabote ediliyorum..dun ve bugun gelen ikramlari caktirmadan ksrton bardakta topladim..ve doldu..inanilir gibi degil..hayir diyemedigim icin ufak bir parca cikolata bir kurabiye o bu derken ne kadar kaçak kalori aliyormusum..bugun o dolu bardagi sevinecek birine ikram ettimkendini tebrik ediyorum tam 12 gundur ekmek yok rafine seker yok..bu hafta son hafta kuru inciri ve meyveyi de kesecegim..bakalim neler olacak
:) Bende bugün off ilan ettim.sabah tartı oynasın diye 20 dk cardio yapmıştım :))Spor sonra yazarım demiştim ama hiç gözüm almadı attım kendimi yatağa
Yine yapmışsın bişeyler off sayılmaz:) Bende bugün off ilan ettim.sabah tartı oynasın diye 20 dk cardio yapmıştım :))
Ay yorulmaz mi insan bence sende günü boş gecmemissin :)Yine yapmışsın bişeyler off sayılmazbende niyetliydim ama hiç mecalim yok.
Yemek yaparken dışardan horon sesi geliyodu halay çekerek yaptım sayılır mı?lokumla pazara gittik onu çantada taşıyorum pazarda bide elimdeki yükler olunca epey yorulmuşum
Beni çok yürüttü sıpa. Ayakkabı giydiriyorum sık yıkamamak gerektiği için birini çıkarmış çok sonra farketmişim geri döndük ayakkabı aramaya sonra bida yürüdük falan tam bi çocuk gibi uğraşlarıAy yorulmaz mi insan bence sende günü boş gecmemissin :)
Ay evet yaa Mehmet Emrenin yürümeye başladığı zamanlar gibiBeni çok yürüttü sıpa. Ayakkabı giydiriyorum sık yıkamamak gerektiği için birini çıkarmış çok sonra farketmişim geri döndük ayakkabı aramaya sonra bida yürüdük falan tam bi çocuk gibi uğraşları
Geçen iki gece evde yoktu epey alışmışız çok boşluğa düştük modumu falan da çabuk toparlamamı sağlıyo hissedip tüm gün beni yalamaya çalıştığı için çok üzgün duramıyorumAy evet yaa Mehmet Emrenin yürümeye başladığı zamanlar gibicidden bu lokum sana baya tecrübe kazandıracak
Bencede çok iyi oldu canım o da size muhtaç sonuçta bir bebek gibi,can en nihayetinde.Geçen iki gece evde yoktu epey alışmışız çok boşluğa düştük modumu falan da çabuk toparlamamı sağlıyo hissedip tüm gün beni yalamaya çalıştığı için çok üzgün duramıyorumiyi geldi bize
Bencede çok iyi oldu canım o da size muhtaç sonuçta bir bebek gibi,can en nihayetinde. ❤
Hahaha çok iyi ya :) tahmin edebiliyorum :))))O bebek mi bilmem ama ben tam anne modundayım Birisi bişey dediği an otomatik savunuyorum filan kafayı yemezsem iyidir
Bu kadarını başardıysan fazlasinida yaparsın sadece vazgeçme hepimizin hayatında stresli anlar oluyor hatta sürekli oluyor ama bu vazgeçmene birakmana sebep olmasınCok haklisiniz..cddi ciddi sabote ediliyorum..dun ve bugun gelen ikramlari caktirmadan ksrton bardakta topladim..ve doldu..inanilir gibi degil..hayir diyemedigim icin ufak bir parca cikolata bir kurabiye o bu derken ne kadar kaçak kalori aliyormusum..bugun o dolu bardagi sevinecek birine ikram ettimkendini tebrik ediyorum tam 12 gundur ekmek yok rafine seker yok..bu hafta son hafta kuru inciri ve meyveyi de kesecegim..bakalim neler olacak
Ne ayakkabisi yaaa kendi dogasiyla birakin yavruyu,iceri girerken ayaklarini silmeyi ogretO bebek mi bilmem ama ben tam anne modundayım Birisi bişey dediği an otomatik savunuyorum filan kafayı yemezsem iyidir
Veteriner önerdi çok yıkayınca egzama olur sürekli yıkama diye ben suçsuzumNe ayakkabisi yaaa kendi dogasiyla birakin yavruyu,iceri girerken ayaklarini silmeyi ogret
Tmm canım bende Çarşamba Perşembe içerim yine çok sağolCherry Mom lahana ya haftada 1-2 gun ara vermek gerekiyor.ben haftaici icip haftasonu birakicam,haftaya 3 gun,diger hafta tek gun icip birakicam sonra tekrarlarim
Allah kabul etsin inşallah.benim adimi cagirabilirsiniz oralarda param yok ama cagiran buldururda nasip.leylifer rumuzlu arkadasimada nasip et deAmin İnşaAllah cnm. Allah razı olsun. 2.olacak İnşaAllah. 2008de ramazan umresine gitmiştim önce. İnşaAllah Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin. Haccınız da çıkar İnşaAllah istediğiniz bir zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?