Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cok haklisiniz..cddi ciddi sabote ediliyorum..dun ve bugun gelen ikramlari caktirmadan ksrton bardakta topladim..ve doldu..inanilir gibi degil..hayir diyemedigim icin ufak bir parca cikolata bir kurabiye o bu derken ne kadar kaçak kalori aliyormusum..bugun o dolu bardagi sevinecek birine ikram ettim kendini tebrik ediyorum tam 12 gundur ekmek yok rafine seker yok..bu hafta son hafta kuru inciri ve meyveyi de kesecegim..bakalim neler olacak

Sahane aynen dediginiz gibi fark etmeden neler neler yiyorduk valla

:) Bende bugün off ilan ettim.sabah tartı oynasın diye 20 dk cardio yapmıştım :))
Yine yapmışsın bişeyler off sayılmaz bende niyetliydim ama hiç mecalim yok.

Yemek yaparken dışardan horon sesi geliyodu halay çekerek yaptım sayılır mı? lokumla pazara gittik onu çantada taşıyorum pazarda bide elimdeki yükler olunca epey yorulmuşum

Ay yorulmaz mi insan bence sende günü boş gecmemissin :)

Ay yorulmaz mi insan bence sende günü boş gecmemissin :)
Beni çok yürüttü sıpa. Ayakkabı giydiriyorum sık yıkamamak gerektiği için birini çıkarmış çok sonra farketmişim geri döndük ayakkabı aramaya sonra bida yürüdük falan tam bi çocuk gibi uğraşları

Ay evet yaa Mehmet Emrenin yürümeye başladığı zamanlar gibi cidden bu lokum sana baya tecrübe kazandıracak

Ay evet yaa Mehmet Emrenin yürümeye başladığı zamanlar gibi cidden bu lokum sana baya tecrübe kazandıracak
Geçen iki gece evde yoktu epey alışmışız çok boşluğa düştük modumu falan da çabuk toparlamamı sağlıyo hissedip tüm gün beni yalamaya çalıştığı için çok üzgün duramıyorum iyi geldi bize

Bencede çok iyi oldu canım o da size muhtaç sonuçta bir bebek gibi,can en nihayetinde.

Bu kadarını başardıysan fazlasinida yaparsın sadece vazgeçme hepimizin hayatında stresli anlar oluyor hatta sürekli oluyor ama bu vazgeçmene birakmana sebep olmasın

O bebek mi bilmem ama ben tam anne modundayım Birisi bişey dediği an otomatik savunuyorum filan kafayı yemezsem iyidir
Ne ayakkabisi yaaa kendi dogasiyla birakin yavruyu,iceri girerken ayaklarini silmeyi ogret

Allah kabul etsin inşallah.benim adimi cagirabilirsiniz oralarda param yok ama cagiran buldururda nasip.leylifer rumuzlu arkadasimada nasip et de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…