- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #334.241
Rabbim nasip etsin sizede İnşaAllah. Tabiki adınızı anarım özellikle. Not alıyorum hemenAllah kabul etsin inşallah.benim adimi cagirabilirsiniz oralarda param yok ama cagiran buldururda nasip.leylifer rumuzlu arkadasimada nasip et de
Bana da dua ediver bi an önce zayıflasın diyeRabbim nasip etsin sizede İnşaAllah. Tabiki adınızı anarım özellikle. Not alıyorum hemen
Tm edeyim cnm İnşaAllahBana da dua ediver bi an önce zayıflasın diye
Dualarimiza dikkat edeliiim maazallah.saglikli zayiflasin olsun orasiBana da dua ediver bi an önce zayıflasın diye
Amin evetDualarimiza dikkat edeliiim maazallah.saglikli zayiflasin olsun orasi
Çok üzüldüm çok zor bir durum. Sabır diliyorum.Kızlar iyi akşamlar dün malum misafir vardı geç gittiler bu gün de sabah tanıdığım bir çocuğun cenaze haberini aldım cenazeye felan gittik 2 buçuk yaşındaydı yavrucak kanserdi 1 senedir tedavi görüyordu kendimi toparlayamıyorum bu gün giremem sanırım tekrar
Taruf güzelmiş zencefil ve tarçın çubuk icin sıcak suyla mi yapılıyor?o zaman napıyoruzz ödem attırıcı çaylar çorbalara yükleniyoruz, ben bu hafta yapıyorum isterseniz tarif paylaşabilirim, belki daha önce paylaşılmıştır, ben baya etkisini görüyorum :)
Ödem suyu
1 kupa yeşil çay (demledikten sonra soğumaya bırakıyoruz)
1 lt su
1-2 dilim limon
1 parça kabuğu soyulmuş taze zencefil (ben serçe parmağımın ucu kadar koyuyorum, acı tad veriyor pek hoşlanmıyorum)
1 çubuk tarçın
hepsinin akşamdan karıştırıyoruz, ertesi gün tüketiyoruz, buzdolabına koyabilirsiniz serin serin daha güzel oluyor :)
ben de çok severim dışarıda yemeyi
genelde 1 küçük şişe bitirir öyle çıkarım evden, böylece midem dolu olur, tabi gittiğimiz yerde WC olması önemli
Ay ne güzel motivasyon25 yaşındayım boyum 155 cm kilom bu sabah itibari ile 68.7
12. Takımda listedeydim başka bir şehre atamam çıktığı için izin aldım ve yeni bir ev yebi bir is duzen cabasi icindeyken 64.9 ile izne ayrilmisken bugun 68 i gördüm süreç bana yaramadi duzenimi yeni yeni oturtup takima dondum ki takim kapandı.
Listeye girebilmem icin izne ciktigim kiloya gelmem lazim bu da biraz zaman istiyor ama takimdaykej daha motive olurum ve veririm diye hissediyorum❤
Özel olarak soracak olursanız yaza düğünüm var ve tontik gelin olmak istemiyorum
O biraz da düğün öncesi sıkı diyet yapıp sonrasında yemeklere saldırmaktan oluyor:)ahhh hoşgeldiniz :)
ben de yarı-tontik gelindim, evli kategorisine geçince +5 kilo ile tontik oldum
en güzeli düğünden önce zayıflamak, zira düğünden sonra yemek içmekten alınıyor o kilolar
Benim gidemiyor maalesef devam edememiştim ama yarın hem buna hem de menü planlamaya başlayacağım.Sevgili takim arkadaslarim..
Bebim.gunlerim yogun geciyor
Agrim icin de ..biraz misafirlik yapiyir diyebilirim..bugun 10 uzerinden 7 oldu bir ara
Bubun disinda sekersiz 8.gunumu tamamladim
ayvacicegi senin nasil gidiyor arkadasimm
Uykusuzluktan hayatim boyunca icmedigim kahveye başlamıştım simdi cocuk uyuyor ama ben kahve yuzunden ve diger işlerden gene gec yatıyorum uykusuzluk devam.Uykusuzluk gerçekten çok etkiliyor canım. İki haftadır spor yapmak içimden gelmiyo. Ben de sporsuz veremiyorum. Ne olacak böyle bilmiyorum
Aa bana da boyle oldu sabah eksi geleyim diye yemeyince..Ben bugün galiba hiç bişey yemedim
Sabah yok
Öğlen yok
Ara
3 ceviz
1 bardak kakaolu süt
Akşam
Yoğurtlu bezelye
su 1 litre
Spor sonra yazacağım
Bende kesin sabahtan daha eksiye düşmüşümdür ama dışardaydık tartılamadım. Napıyosun bu hafta güzel eksiler görüyo muyuzÇok üzüldüm çok zor bir durum. Sabır diliyorum.
Taruf güzelmiş zencefil ve tarçın çubuk icin sıcak suyla mi yapılıyor?
Ay ne güzel motivasyon
O biraz da düğün öncesi sıkı diyet yapıp sonrasında yemeklere saldırmaktan oluyor:)
Benim gidemiyor maalesef devam edememiştim ama yarın hem buna hem de menü planlamaya başlayacağım.
Uykusuzluktan hayatim boyunca icmedigim kahveye başlamıştım simdi cocuk uyuyor ama ben kahve yuzunden ve diger işlerden gene gec yatıyorum uykusuzluk devam.
Aa bana da boyle oldu sabah eksi geleyim diye yemeyince..
Olalım cidden. Bu hafta sıkı tutmak istiyorum. Plansiz olmuyor. haftasonu tüm haftayi planlayıp öğünleri de fotoğraflayabilirim. Öyle yapınca iyi oluyor, şunu da yiyim listeye eklerim gibi değil de tabağı hazırla foto çek ve onu ye sadece şeklinde.Bende kesin sabahtan daha eksiye düşmüşümdür ama dışardaydık tartılamadım. Napıyosun bu hafta güzel eksiler görüyo muyuzbirlikte mezun olalım hadi
Maşallah kaptanım harikasınızkızlar akşam üzeri cenaze evine gidince giremedim tekrar yarın gene koşturmaca var benim malum en azından geçmii okudum daha verimli olacağım bu hafta bu arada emnis yürüyüş var nerdeyse hergun benim ama çok geç kaldım söylemeye
ctesi 4000
pazar 3500
ptesi 6500
salı 8000
çarşamba 11400
Perşembe 3000
cuma 8500
Evet bi ara bende arkadaşımla öyle yapıyodum görceği için kaçamağa elim gitmiyodu hiç güzel oluyo. Bu hafta bende sıkı tutayım diyorum ama daha neyi nasıl sıkı tutabilirim bilmiyorumOlalım cidden. Bu hafta sıkı tutmak istiyorum. Plansiz olmuyor. haftasonu tüm haftayi planlayıp öğünleri de fotoğraflayabilirim. Öyle yapınca iyi oluyor, şunu da yiyim listeye eklerim gibi değil de tabağı hazırla foto çek ve onu ye sadece şeklinde.
Bazen öyle oluyo nedense bende bu kadar sessizlik olamaz diyip girince görüyorumBugün bana neredeyse hiç bildirim gelmedi gruptan. Bende diyorum herkes ne kadar sessiz :)
Evet bi ara bende arkadaşımla öyle yapıyodum görceği için kaçamağa elim gitmiyodu hiç güzel oluyo. Bu hafta bende sıkı tutayım diyorum ama daha neyi nasıl sıkı tutabilirim bilmiyorum
Aa bizi kovuyo musun
Aaa kaptan yardımcısını kovup topuguma sikamam.Aa bizi kovuyo musunmezun olsam da yine gelcem kurtulamazsın benden
Sen zaten kaçamaksız gidiyorsun protein ekleyip ağırlık çalışmak iyi olabilir.Evet bi ara bende arkadaşımla öyle yapıyodum görceği için kaçamağa elim gitmiyodu hiç güzel oluyo. Bu hafta bende sıkı tutayım diyorum ama daha neyi nasıl sıkı tutabilirim bilmiyorum
Şaka bi yana inşallah mezun olurum bi an önce mayısta bayram sonuna yeni transfere niyet eder gibi oluyorum. Çok vaktim yokAaa kaptan yardımcısını kovup topuguma sikamam.alt liste senindir
1kg olanlar çok hafif kalır gibime geliyo eşimin 8kg ve 4kg var onlarla da ölüyo gibi oluyorum. Vücut ağırlığını nasıl kullanabilirim ki acaba?Sen zaten kaçamaksız gidiyorsun protein ekleyip ağırlık çalışmak iyi olabilir.
Yoksa ilk mezun olana ödül mü varElifcig93 A annecicegi ayvacicegi pawlover Nefesimmmsin hanginiz önce mezun olacak ❤❤ cidden mezuniyet sınırında çok kişi var güzel birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?