Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar akşam üzeri cenaze evine gidince giremedim tekrar yarın gene koşturmaca var benim malum en azından geçmii okudum daha verimli olacağım bu hafta bu arada emnis yürüyüş var nerdeyse hergun benim ama çok geç kaldım söylemeye
ctesi 4000
pazar 3500
ptesi 6500
salı 8000
çarşamba 11400
Perşembe 3000
cuma 8500

Çok üzüldüm çok zor bir durum. Sabır diliyorum.
Taruf güzelmiş zencefil ve tarçın çubuk icin sıcak suyla mi yapılıyor?
Ay ne güzel motivasyon
ahhh hoşgeldiniz :)
ben de yarı-tontik gelindim, evli kategorisine geçince +5 kilo ile tontik oldum

en güzeli düğünden önce zayıflamak, zira düğünden sonra yemek içmekten alınıyor o kilolar
O biraz da düğün öncesi sıkı diyet yapıp sonrasında yemeklere saldırmaktan oluyor:)
Sevgili takim arkadaslarim..
Bebim.gunlerim yogun geciyor
Agrim icin de ..biraz misafirlik yapiyir diyebilirim..bugun 10 uzerinden 7 oldu bir ara
Bubun disinda sekersiz 8.gunumu tamamladim
ayvacicegi senin nasil gidiyor arkadasimm
Benim gidemiyor maalesef devam edememiştim ama yarın hem buna hem de menü planlamaya başlayacağım.
Uykusuzluk gerçekten çok etkiliyor canım. İki haftadır spor yapmak içimden gelmiyo. Ben de sporsuz veremiyorum. Ne olacak böyle bilmiyorum
Uykusuzluktan hayatim boyunca icmedigim kahveye başlamıştım simdi cocuk uyuyor ama ben kahve yuzunden ve diger işlerden gene gec yatıyorum uykusuzluk devam.
Ben bugün galiba hiç bişey yemedim
Sabah yok

Öğlen yok

Ara
3 ceviz
1 bardak kakaolu süt

Akşam
Yoğurtlu bezelye

su 1 litre
Spor sonra yazacağım
Aa bana da boyle oldu sabah eksi geleyim diye yemeyince..

Bende kesin sabahtan daha eksiye düşmüşümdür ama dışardaydık tartılamadım. Napıyosun bu hafta güzel eksiler görüyo muyuz birlikte mezun olalım hadi

Bende kesin sabahtan daha eksiye düşmüşümdür ama dışardaydık tartılamadım. Napıyosun bu hafta güzel eksiler görüyo muyuz birlikte mezun olalım hadi
Olalım cidden. Bu hafta sıkı tutmak istiyorum. Plansiz olmuyor. haftasonu tüm haftayi planlayıp öğünleri de fotoğraflayabilirim. Öyle yapınca iyi oluyor, şunu da yiyim listeye eklerim gibi değil de tabağı hazırla foto çek ve onu ye sadece şeklinde.

Maşallah kaptanım harikasınız

Evet bi ara bende arkadaşımla öyle yapıyodum görceği için kaçamağa elim gitmiyodu hiç güzel oluyo. Bu hafta bende sıkı tutayım diyorum ama daha neyi nasıl sıkı tutabilirim bilmiyorum

Evet bi ara bende arkadaşımla öyle yapıyodum görceği için kaçamağa elim gitmiyodu hiç güzel oluyo. Bu hafta bende sıkı tutayım diyorum ama daha neyi nasıl sıkı tutabilirim bilmiyorum
ayvacicegi
Evet kizlar mezun olunda yer açılsın Max kişi sayısına geldik listede

Sen zaten kaçamaksız gidiyorsun protein ekleyip ağırlık çalışmak iyi olabilir.

Aaa kaptan yardımcısını kovup topuguma sikamam.alt liste senindir
Şaka bi yana inşallah mezun olurum bi an önce mayısta bayram sonuna yeni transfere niyet eder gibi oluyorum. Çok vaktim yok
Sen zaten kaçamaksız gidiyorsun protein ekleyip ağırlık çalışmak iyi olabilir.
1kg olanlar çok hafif kalır gibime geliyo eşimin 8kg ve 4kg var onlarla da ölüyo gibi oluyorum. Vücut ağırlığını nasıl kullanabilirim ki acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…