- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #334.261
Ben şimdi Yaza kadar mezun olup emzirmeyi bırakırım. Yazın tatilde türkiye yemekleri filan derken eylüle geri gelirim artik@Elifcig93 @annecicegiayvacicegi pawlover Nefesimmmsin hanginiz önce mezun olacak ❤❤ cidden mezuniyet sınırında çok kişi var güzel birşey
Aynen ben de öyle baktım zatenBazen öyle oluyo nedense bende bu kadar sessizlik olamaz diyip girince görüyorum
Tabiki ödül var işte ödül buYoksa ilk mezun olana ödül mü var
Mezuniyetten ala ödül mü olur
Ay yok artıkBen şimdi Yaza kadar mezun olup emzirmeyi bırakırım. Yazın tatilde türkiye yemekleri filan derken eylüle geri gelirim artik
Olamayana sopa var istersen olmaYoksa ilk mezun olana ödül mü var
Mezuniyetten ala ödül mü olur
Olamayadabiliriiizz insanlık hali çokta şeapmayalımOlamayana sopa var istersen olma
Ben haftaya sakin sessiz hafif beslenecek ve kendimi kesinlikle yormadan sakince sporumu yapacağım. bol su içeceğim.. cuma hedefimin karşısında Gülen bir yüz göreceğim :))) AA tartıyı ben de kaldırdımEvet bi ara bende arkadaşımla öyle yapıyodum görceği için kaçamağa elim gitmiyodu hiç güzel oluyo. Bu hafta bende sıkı tutayım diyorum ama daha neyi nasıl sıkı tutabilirim bilmiyorum
Ben oyumu@Elifcig93 @annecicegiayvacicegi pawlover Nefesimmmsin hanginiz önce mezun olacak ❤❤ cidden mezuniyet sınırında çok kişi var güzel birşey
Gençlere yer açmanız lazım nice evlenecek kız bekliyor kapıda koltuk sevdalısı olmayalımOlamayadabiliriiizz insanlık hali çokta şeapmayalım
Benim gibi aşağıda takılacak sen de.. kilonu kimse merak etmeyecek. Haftalık listede hep sabitim 65,9Aa bizi kovuyo musunmezun olsam da yine gelcem kurtulamazsın benden
Şaka bi yana inşallah mezun olurum bi an önce mayısta bayram sonuna yeni transfere niyet eder gibi oluyorum. Çok vaktim yok
En güzeli öylesi aslında ama ben de sürekli tartılıyorum bazen günde 5 kezBen haftaya sakin sessiz hafif beslenecek ve kendimi kesinlikle yormadan sakince sporumu yapacağım. bol su içeceğim.. cuma hedefimin karşısında Gülen bir yüz göreceğim :))) AA tartıyı ben de kaldırdımCherry Mom gibi.. Cuma’ya göreceğiz kiloyu.. pazartesi tartılmayı düşünmüyorum, zaten listede de değilim..
Benim.1 kg ama hareketi yaparken bir süre sonra onlar baya ağır geliyor insana bence senin içinde yeterli olur1kg olanlar çok hafif kalır gibime geliyo eşimin 8kg ve 4kg var onlarla da ölüyo gibi oluyorum. Vücut ağırlığını nasıl kullanabilirim ki acaba?
Dur kız okları bana çevirme heyecan yapıyorum
Gençlere yer açmanız lazım nice evlenecek kız bekliyor kapıda koltuk sevdalısı olmayalımayy bunu diyende listeyi en çok meşgul eden ben
Ben altta olunca çok kaçamak yapıyorum gerçi sen de öyle oldun sanki bu seferBenim gibi aşağıda takılacak sen de.. kilonu kimse merak etmeyecek. Haftalık listede hep sabitim 65,9Ama bugün öyle görmek iyiydi, az artıymış gibi takılıyorum :)
Ben guncelledim.listede merak.etme haftaya görürsünBenim gibi aşağıda takılacak sen de.. kilonu kimse merak etmeyecek. Haftalık listede hep sabitim 65,9Ama bugün öyle görmek iyiydi, az artıymış gibi takılıyorum :)
Deniyim bakim bu hafta bide bunu deniyimBenim.1 kg ama hareketi yaparken bir süre sonra onlar baya ağır geliyor insana bence senin içinde yeterli olur
Ay evet tmmDeniyim bakim bu hafta bide bunu deniyimay size foto atcaktım sözde bugün unuttum yarın atayım
Hayır canım 68...daha aşağısı olmuyo....Kuzum bu arada senin hedef 55 mi yine ?
Evet evet sağlıklı sarkmadan taş gibiDualarimiza dikkat edeliiim maazallah.saglikli zayiflasin olsun orasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?