Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet bi ara bende arkadaşımla öyle yapıyodum görceği için kaçamağa elim gitmiyodu hiç güzel oluyo. Bu hafta bende sıkı tutayım diyorum ama daha neyi nasıl sıkı tutabilirim bilmiyorum
Ben haftaya sakin sessiz hafif beslenecek ve kendimi kesinlikle yormadan sakince sporumu yapacağım. bol su içeceğim.. cuma hedefimin karşısında Gülen bir yüz göreceğim :))) AA tartıyı ben de kaldırdım Cherry Mom gibi.. Cuma’ya göreceğiz kiloyu.. pazartesi tartılmayı düşünmüyorum, zaten listede de değilim..

En güzeli öylesi aslında ama ben de sürekli tartılıyorum bazen günde 5 kez bu hafta hedefi tutturanlarımız çok olur inşallah

Bu hafta benimde koşuşturmam çok olcak iyiki de çok olcak tartışamam böylelikle. Genetik test sonuçları çıkmış hastane uzak biraz bi günüm oraya gider iki gün yüzmem var bi gün işe gidiyorum derkeeen cuma geliyo

1kg olanlar çok hafif kalır gibime geliyo eşimin 8kg ve 4kg var onlarla da ölüyo gibi oluyorum. Vücut ağırlığını nasıl kullanabilirim ki acaba?
Benim.1 kg ama hareketi yaparken bir süre sonra onlar baya ağır geliyor insana bence senin içinde yeterli olur

Ben oyumu pawlover dan kullaniyorum
Dur kız okları bana çevirme heyecan yapıyorum
Gençlere yer açmanız lazım nice evlenecek kız bekliyor kapıda koltuk sevdalısı olmayalım ayy bunu diyende listeyi en çok meşgul eden ben
tamam yaa hemen mezun olcam sonra kilo alıp geri gelirim
Benim gibi aşağıda takılacak sen de.. kilonu kimse merak etmeyecek. Haftalık listede hep sabitim 65,9 Ama bugün öyle görmek iyiydi, az artıymış gibi takılıyorum :)
Ben altta olunca çok kaçamak yapıyorum gerçi sen de öyle oldun sanki bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…