- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #334.501
15 dk bisiklet 20 dk koşu bandı 10 dk uzay yürüyüşü 45 dk kadar karin bacak ağırlık egzersizleriAslında işte spor programın ağırsa yaktığın kalori yoksa öncesi sonrası hafif şeylerle atlatabilirsin belki
Şeker var onda şeker bende şeker yokBayılıyorum senin bu hesaplarına
Dolapta cheesecake var labnesini sabah yemedigim peynir yerine,limon sosunu salatada sikmadigim limon niyetine yiyeyim ben o halde thanks
Aynen öyle birşey cidden olabilir saka bir yana haklısın C Cagrihilal1 seni çok iyi anlıyorum bende öyle olurdum.ama bu süreçte yediklerin hamur işi olmasın onun dışında ekstra kalori almanda sakınca yok sağlıklı seyler tüket hamur yiyeceksin sadece seni anlık sisirecek 1 saat sonra yine açsın.. yaglanman olacak başka şey değilC Cagrihilal1 şu proteinli çirkin tadı olan sütleri seviyo musun? Tıkıyo onlar epey
Veee cheesecake zayiflatiyormusOo cheesecake yiyebiliyomuymuşuuuuz
Hiç denemedim.. deneyeyim biC Cagrihilal1 şu proteinli çirkin tadı olan sütleri seviyo musun? Tıkıyo onlar epey
Bende bunlari yapar kurt gibi acikirdim15 dk bisiklet 20 dk koşu bandı 10 dk uzay yürüyüşü 45 dk kadar karin bacak ağırlık egzersizleri
Şu an en iyi çözüm kahvaltı yapmadan gitmek. En azından bi öğün azaltmış olacağım. Kahvaltı yapmadan da sıkıntı olmadi gibi biraz halsizlik oluyor ama çok degilAynen öyle birşey cidden olabilir saka bir yana haklısın C Cagrihilal1 seni çok iyi anlıyorum bende öyle olurdum.ama bu süreçte yediklerin hamur işi olmasın onun dışında ekstra kalori almanda sakınca yok sağlıklı seyler tüket hamur yiyeceksin sadece seni anlık sisirecek 1 saat sonra yine açsın.. yaglanman olacak başka şey değildeneyerek bulursun kendine göre birşey
C Cagrihilal1 güzel fikir verdi girmeden küçük bi sandviç çıkınca proteinli sütler, yoğurtlar var onlarda olurBende bunlari yapar kurt gibi acikirdim
Girmeden karbon cikinca protein almak lazimmis
Girinc Tost cikinca bol ayran nasil olur
Onu da deneyeyim birBende bunlari yapar kurt gibi acikirdim
Girmeden karbon cikinca protein almak lazimmis
Girinc Tost cikinca bol ayran nasil olur
Evet deneyeyim bunu bir bakalım nasıl olacak. Ben bi acıkınca bi daha da geçmiyor o açlık nasıl bir şey anlamadım ..
C Cagrihilal1 güzel fikir verdi girmeden küçük bi sandviç çıkınca proteinli sütler, yoğurtlar var onlarda olur
O bahsettiğim sütün tadı bana çok kötü geldiği için tüm iştahım kaçıyo belki sana da öyle etki ederEvet deneyeyim bunu bir bakalım nasıl olacak. Ben bi acıkınca bi daha da geçmiyor o açlık nasıl bir şey anlamadım .
Şunlar mi kuzum ? Bende hep alayim diyordumO bahsettiğim sütün tadı bana çok kötü geldiği için tüm iştahım kaçıyo belki sana da öyle etki eder
Bende merak ediyordum ama almadım hiçŞunlar mi kuzum ? Bende hep alayim diyordum
Bunu denemiştim ben ama tadıŞunlar mi kuzum ? Bende hep alayim diyordum
Menülerin çok iyi çok istikrarlı gidiyorsun bravo
Geçmiş olsun canımkızlar merhaba,
cuma günü annemi mahallemizdeki başıboş köpeklerden biri ısırdı, bu süreçte kuduz tedavisi görüyor, ara sıra foruma uğramaya çalışacağım,şu an sürekli girip paylaşım yapacak motivem ve zamanım yok
listeye tam girmişken ayrılmak olmaz ama sizlere bu süreçte başarılar diliyorum
ben de diyet serüvenime kendi başıma devam edeceğim
Allah kabul etsin canım ben de yarın tutcamBen 3 gün oruç tutcam inşallah tartıyı kötü etkilemez
Amin canım senin de.pawlover amin, seninde canim
Üç aylarimiz mubarek olsun hanimlar,rabbim hayir dualarınızı kabul etsin
Kahvaltı yapmadım. Bütün ekmekleri ona say. Peynirli pidenin peyniri sabah yemedigim peynir. Kıymalı pidenin kiymasi aksam yemedigim köfte . Ekmegide yemedigim ekmekler hesap çok basit görüyorsunuz gayet açık
Az bile yemiş oluyo benceBayılıyorum senin bu hesaplarına
Dolapta cheesecake var labnesini sabah yemedigim peynir yerine,limon sosunu salatada sikmadigim limon niyetine yiyeyim ben o halde thanks
ne güzel tarif ettin öyleC Cagrihilal1 şu proteinli çirkin tadı olan sütleri seviyo musun? Tıkıyo onlar epey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?