Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

C Cagrihilal1 şu proteinli çirkin tadı olan sütleri seviyo musun? Tıkıyo onlar epey
Aynen öyle birşey cidden olabilir saka bir yana haklısın C Cagrihilal1 seni çok iyi anlıyorum bende öyle olurdum.ama bu süreçte yediklerin hamur işi olmasın onun dışında ekstra kalori almanda sakınca yok sağlıklı seyler tüket hamur yiyeceksin sadece seni anlık sisirecek 1 saat sonra yine açsın.. yaglanman olacak başka şey değil deneyerek bulursun kendine göre birşey

15 dk bisiklet 20 dk koşu bandı 10 dk uzay yürüyüşü 45 dk kadar karin bacak ağırlık egzersizleri
Bende bunlari yapar kurt gibi acikirdim
Girmeden karbon cikinca protein almak lazimmis
Girinc Tost cikinca bol ayran nasil olur

Şu an en iyi çözüm kahvaltı yapmadan gitmek. En azından bi öğün azaltmış olacağım. Kahvaltı yapmadan da sıkıntı olmadi gibi biraz halsizlik oluyor ama çok degil

.
Bende bunlari yapar kurt gibi acikirdim
Girmeden karbon cikinca protein almak lazimmis
Girinc Tost cikinca bol ayran nasil olur
C Cagrihilal1 güzel fikir verdi girmeden küçük bi sandviç çıkınca proteinli sütler, yoğurtlar var onlarda olur

Evet deneyeyim bunu bir bakalım nasıl olacak. Ben bi acıkınca bi daha da geçmiyor o açlık nasıl bir şey anlamadım .
O bahsettiğim sütün tadı bana çok kötü geldiği için tüm iştahım kaçıyo belki sana da öyle etki eder

O bahsettiğim sütün tadı bana çok kötü geldiği için tüm iştahım kaçıyo belki sana da öyle etki eder
Şunlar mi kuzum ? Bende hep alayim diyordum

Eklentiler

• Screenshot_2020-02-24-20-01-57-903_com.android.chrome.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 15
Geçmiş olsun canım

Ben 3 gün oruç tutcam inşallah tartıyı kötü etkilemez
Allah kabul etsin canım ben de yarın tutcam

pawlover amin, seninde canim
Üç aylarimiz mubarek olsun hanimlar,rabbim hayir dualarınızı kabul etsin
Amin canım senin de.

Kahvaltı yapmadım. Bütün ekmekleri ona say. Peynirli pidenin peyniri sabah yemedigim peynir. Kıymalı pidenin kiymasi aksam yemedigim köfte . Ekmegide yemedigim ekmekler hesap çok basit görüyorsunuz gayet açık

C Cagrihilal1 in hesabıyla çok kolay bu diyet işi gerçekten

Bayılıyorum senin bu hesaplarına
Dolapta cheesecake var labnesini sabah yemedigim peynir yerine,limon sosunu salatada sikmadigim limon niyetine yiyeyim ben o halde thanks
Az bile yemiş oluyo bence

C Cagrihilal1 şu proteinli çirkin tadı olan sütleri seviyo musun? Tıkıyo onlar epey
ne güzel tarif ettin öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…