Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay valla ben sabahtan beri ancak 1 lt içmişimdir. Bakalım yarın sabah ne olcak?? Umarım işe yarar.

bu arkadaş hele bir anlatsinda
Şimdi şöyle oldu;
Cuma akşamı erkek arkadaşımla biraz atıştık. Sinirlerimi çok bozdu. Bunun üzerine cumartesi akşamı kızlarla dışarı çıkıp biraz dağıtmış olabilirim. Dağıttım demiyorum, olay anında biraz kendimde olmayabilirim.

C Cagrihilal1 kimin ortisi ya ben arkandayım lahmacun oluyo da pide neden yasak 1 buçuk yemediysen o kadar da sorun yok bence ama şaka bir yana spordan çıkıp hamburger yemekten farkı yok. Çünkü dışarıda yapılan gıdalar daha kalorili oluyor çünkü fazla yağ kullanıyorlar ve kötü yağ kullanıyorlar 2 dilim yeseydin ve yanında booool salata yeseydin kendine iyilik yapmış olurdun. Spordan sonra zaten insanın taşı bile kemiresi geliyo. Karşına çıkanlara dikkat et. Ben bundan 3 sene kadar önce ayıptır söylemesi yine diyeyteyim ve 89 a düşmüştüm taa ki yüzmeden geldiğimiz bir haftasonu arkadaşın ya canım abur cubur istiyo yesek ya bir sefer ne olacak demesiyle inanki bütün motivasyonumu yitirdim o diyet orda bitti ve bir daha şu zamana kadar aynı kafayı bulamadım kendimde.
Demem o ki dikkatli ol

keto cok cok saglıklı kaptanım bikac denemem olmustu benim yapamamıstım. yulaf ezmesi hep iyi geldi bana ve midemi kücültmeme de yardım ediyor o yuzden onunla basladım. adımlar süpermiş :) elim biraz toparlansın tam giyinemediğimden cıkamıyorum dısarı. yoksa cocugumda bende bi parkta güneş alsak kudursak süper olacak. olabildiince girmeye calışıcam kac aydır özledim de :)

Çok doğru söylüyorsun ortim ben de o kötü yola gidiyorum biraz kendimi tutmakta çok zorlanıyorum bu aralar kendimi kontrol edemiyorum. Spor çok yoruyor beni evde hep parca parca yapınca çok etkilemiyordu ama salonda ara vermeden hepsini yapınca çok yoruluyorum. Bir an önce kendime gelmem lazım. Kafamda sürekli nasıl olsa spora gidiyorum ibaresi dolaşıyor. Rejim kafasından kopmaya başladım. Kendimi disipline sokmam lazım acilen. Yoksa benim spor ancak yediklerimi yakacak.

Bu hafta da eksi 100gram gelmeni istemeyiz bence spordan sonra kan değerini hızla yükseltmeyecek kolay yenebilecek bir şey hazırda bulundur. Spor çantana yulaflı süt koyabilirsin ya da yoğurt ya da pide yerine türk kahvesi yanında 3 hurma gibi o kadar yoruluyorsun çünkü emeğinin karşılığını almanı istiyorum

günaydınlarr canım kolay hgelsin hepsi üstüste geldiş 9 köyün çarşambaı gibi

herkese günaydın ....kızlar tartılmama kararı almışsınız....ve çoğu diyetisyen de bunu öneriyor ama bana göre değildi...düzenli kilo verdiğim bir zamanda bile tartılmama kararı almıştım bi sefercik o kadar da dikkat etmiştim hatta tartılırken büyük sonuçlar beklemiştim ama sonuç hüsrandı...ben bir bardak su içsemde lavaboya gitsemde hemen üstündekileri atar sürekli tartılırım beni bu motive ediyo çoksam dikkat der azsam gaza gelir daha dikkat ederim yiyeceğim varsada yemem...bu benim görüşüm

Sanki beni anlatmışsınız

Bende farkındayım ortim artık topluyorum kendimi toplamazsan vurun agzima kürekle

Çok sevindim geri başlamanıza kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…