Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar bugün bende mezuniyet kıyafetimi giydim veeeeeeeeeeeeeeeee oldu hayret ettim doğrusu bide inanmıycaksınız gelinliğim ve abiyem çok rahat bi şekil de oldu esw cim senide tebrik ediyorum tabi isteyince herşey oluyor demi tatlım

gayet güzel bi başlangıç canım tamam sana kolay gelsin ozaman görüşürüz:79::80:

Bana sizden herhangi bir yazı gelmedi. Ayrıca elimden geldiğinde yazmaya çalışıyorum. Çokta umrumda olmaz başka takıma geçerim. İyi zayıflamalar herkese

daha öncede formu bırakan 1 kaç arkadaş oldu ama senin gibisini ilk defa gördk önceki sayfaları okusaydın nasıl bi kurallar olduğunu bilirdin demekki okumadığın içinde senin zaten bi ilgin yokmuş bizimde ilgisi olmayan bi arkadaşa ihtiyacımız yok zaten kendine iyi davran

HAFTA SONU AMA YİNE GÜZEL CANIM.TEBRİKLER

TEBRİKLER CANIM GAYET DEGELİ BENCE

16:00 öğle: 5 kaşık yoğurtlu makarna, 2 kk börek, 2 kk şerbetli tatlı

20:30 akşam: 1,5 dilim kepekli ekmek, 2 kk light peynir, 1 kase yağsız çorba.

ÖĞLEN FAZLA KAÇMIŞ AMA AKŞAM DENGELEMİŞSİN CANIM.MAŞALLAH

GÖZÜN AYDIN DİYELİM OZAMAN B... MESELE ÇÖZÜMÜ İÇİN

UZAYAMI GİTTİN

SENİİ ÇOOK TEBRİK EDİYORUM CANIM BENİM.BENDEN KOCAMAN Bİ AFERİNNN

günaydın takımım
hayırlı bi hafta diliyorum hepimize
bu sabah kepekli beyaz peynirli tost yedim
yanında da maydanoz ve açık çayım

GAYET GÜZEL.ZATEN STANDARDA BAĞLADIN ARTIK.
EV POĞÇASINDAN KURTULDUN :))

KAHVALTIN OLMAMIŞ HAKİKATEN CANIM,AZ OLMUŞ YANİ
PANTOLON KONUSUNA GELİNCE ÇOK TEBRİK EDERİM CANIM.İNSANIN BÖLE Bİ DURUMDA Kİ SEVİNCİ ANLATILAMAZ GERÇEKTEN.DARISI BAŞIMIZA İNŞALLAH

hafta sonu ne kadar dikkat etsende misafir gelince yada sen gidince illa oluyo.

Ama bu sabah ki kekin olmamış

merhaba begüm görüyorum burdasın :) nasılsın?

sağol canım sen nasılsın,geçmişi okuyodum.gerçi hafta sonu die pek kimse yokmuş.

günaydın,iyi haftalar canım.

Benim hafta sonum cumartesi akşamından başlıyo kızlar,malum cumartesi çalışınca
ve genelde de ya misafirim oluyo yada biz gidiyoz bi yerlere ve o akşamı azmi kurtarmaya gayret ediyorum.

Bu hafta sonuda öle oldu.yine arkadaşlara davetliydik.
1 tane sigara böreği,2 çatal kadayıf,3,5 çerez didikledim derken o gece öle bitti.

Artık azmı çokmu yorum sizin

pazar sabahıda bende misafir vardı.
Güzel bir pazar kahvaltısı yaptık birlikte.normalden farklı olarak bi kaç patates kızartması ve kepek yerine normal ekmek yedim.tabiyki fazla mı die sormuycam.
Ama pazar günkü tek öğünüm buydu o var.
Akşama doğru,biraz çekirdek yedim.1 şişe soda ve gün bitti.

Yani özet olarak hafta sonu kaçamak yapanlardan biride bendim.
Cezama razıyım

amman canım dikkat et zor kurtardık seni mapus damından dur bidaha düşme sakın lafımız içimizde kalıyor sürekli malesef napak yaa sabıırr

herkese günaydın kızlar geçmişi okudum ceavap yazamadım şimdi temzilik yapıyom daha sonra yazıcam hepinizi öptüm buralardayım yine arada bi bakarım size

Ben bu sabah kahvaltıda:

1 simit,2 k.k kadar peynir (lor ve taze kaşar karışık)
domates,biber,salatalık,maydonoz
1 fincan çay
1 tatlı kaşığı kadar tahin pekmez yedim

ara:1 portakal

öğlen:evde kıymalı taze fasulye vardı
ama ben kahvaltı yaptım
biraz fazla oldu ama
2,5 dilim ekmek
1 k.k kadar peynir
az salça
az tahin pekmez
1 bardak light kola

merhaba takımcığım nasılsınız bir haftadır yoktum pek girip katılamadım sizlere diyete dikkat edemedim üzülerek söylüyorum malesef iyi bir diyet listesine bu hafta başlayacağım inşallah bu akşam nişanlımı yolcu ediyorum toplantıya malesef yine katılamayacağım yarından itibaren sık sık aranıza katılmaya çalışacağım diyetede tabiki dikkat edeceğim . daha fazla kilo almamak için dikkat etmek gerekiyor hepinizi öpüyorum epey sayfa geçmiş hepsini okumak istiyorum bakalım başarabilirmiyim görüşmek üzere .

Arkadaşlarım merhabalar sevgiler saygılar ve hürmetler ;

geçmişi tek tek okudum ayyy ne kadarda çok paylaşım olmuş hafta sonu birazdan yorumlara geçicem.

hafta sonu : kızlar bol bol temizlik yaptım işe dalıp öğün atlamadım tabii zorlada olsa yedim bişeyler ayva tatlısı ve poğaça yapmama rağmen rabbime şükür hiççç kaçamağım olmadı.

bugün yediklerimi yazayım
sabah: peynir / domates / 2 dilim kepek ekmeği
arada : 1 elma
öğle : bol biberli mercimek çorbası / 1 por. karnıbahar ogreten / 1 kase yoğurt. ekmek yemedim.
arada : 4 tane diet bisküvi / 1 çatallık meyveli pasta tadına baktım yani

sabah ve öğlen taoplamda ekmek sayısı biraz fazla olmuş ama akşama dengelersin arkadaşım. sende benim gibi salçamı seviyorsun yoksa

kızlar baskülüme eşim pil nihayet bulmuş
bakalım akşam tartılcam fark ne kadar bakalım
yarında kontrol var

canım bekliyoruz heyecanla sonuçları :18:

ohh yandan yandan gelsin kilolar sağdan soldan arkadaşım o zaman bu hafta çok dikkat etmen lazım takipteyiz haberin olsun bizden kaçmaz ekibi iş başında

herkese günaydın kızlar geçmişi okudum ceavap yazamadım şimdi temzilik yapıyom daha sonra yazıcam hepinizi öptüm buralardayım yine arada bi bakarım size

günaydın arkadaşım temizle arkadaşım temizle kolaygelsin benim hafta sonu temizlikten canım çıktı oturmaya fırsatım bilem olmadı olsun gidiyo kaloriler

ayyy sinir oldum yaa tamda tüm geçmişi okudum cevap yazıyordum saat 5 olmuş kızlar benim çıkış saatim gelmiş yarın görüşmek üzere sakın akşam kaçamak yapmayın neyse yapsanızda yarın sizden öğrenirim

Kızlar selamlar, öğle yemeğim: 1 kase çorba, 4 kaşık tavuk beşamel soslu, yarım kase de salata.

Yemek sonrası da umulmadık toplantılarımız oldu, bugün de 17:30'da çıkmam lazım acilen işlerimi halledip çıkıcam.

Akşam girerim çünkü bugün hiç geçmişi okuyamadım. İnşallah görüşürüz de muhabbet ederiz :)

Begümcüm adını görüyorum aşağıda, naber diyeceğim ama cevabı göremeden kapatmış olucam maalesef

senin öğünler dengeli olmuş canım,tebrikler

öğün güzel olmuş arkadaşım
artık biz anca yarın görüşebiliriz.hoşçakal.iyi akşamalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…