- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #335.001
Teşekkur ederim..rafine sekersiz surecinin katkisi diyelim..bu arada kaptanim 13 yil oncesini hatirlatti bana..162. Etapta 57 kilo ile kendinistegimle cikmisi..hey gidi gunler hey..
Aa sahi minrmyn listeye girer girmez bireyselde birinci oldunuz tebrikler
Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 659. ETAPEn Büyük TÜRKİYE TAKIM DERECELERİ 1. (10. TAKIM) ==> %2,076 2. (9.TAKIM) ==>%1.356 3.(5. TAKIM) ==>%0.736 BİREYSEL DERECELER 1. @GastrikAsit => %3.25 => 9. TAKIM 2. @sara_28 => %3.09=> 10.TAKIM 3. @moni =>%2.80 => 10. TAKIM...www.kadinlarkulubu.com
Canım tebrikler kurallar gereği birinciliği nasıl kazandığını yazman gerekiyor birinciler sırlarını paylaşıyor kısmında değilse takım olarak ceza alırızAa sahi mibuharika bi haberr
Teşekkur ederim..
Hemen paylasayim kaptanim..nerede yaziyorum link paylasabilir misinizCanım tebrikler kurallar gereği birinciliği nasıl kazandığını yazman gerekiyor birinciler sırlarını paylaşıyor kısmında değilse takım olarak ceza alırız
Çok teşekkur ederimnrmyn tebrikler canım birinci olmuşsuun
TebriklerHemen paylasayim kaptanim..nerede yaziyorum link paylasabilir misiniz
Bugün giremedim canım ancak gelebildim.. sabah tartıldım ama bir türlü girip yazamadım.. yakın zamanda bir arkadaşım doğum yaptı. Ona gittim tahmin ettiğimden uzun kaldım. Şimdi geldim. Suçum da var Menü yazacağım :) sen bana ceza kes ben yarın yaparım.
Ben gördüm şimdi eve geldi :)dennisgo yu gören var mı..?
Kaptanim bulamadim ben linkiCanım tebrikler kurallar gereği birinciliği nasıl kazandığını yazman gerekiyor birinciler sırlarını paylaşıyor kısmında değilse takım olarak ceza alırız
İyi ol da sorun yok canimBugün giremedim canım ancak gelebildim.. sabah tartıldım ama bir türlü girip yazamadım.. yakın zamanda bir arkadaşım doğum yaptı. Ona gittim tahmin ettiğimden uzun kaldım. Şimdi geldim. Suçum da var Menü yazacağım :) sen bana ceza kes ben yarın yaparım.
Burada :))Kaptanim bulamadim ben linki
-1,3 gitmiş ama geri mi geldi yoksaSelam kızlar
bugun hiç giremedim kusura bakmayın
Hemen kilo bildirip bir de menü paylaşayım..
65.4 kilom.. haftaya hedefim 65.
Bugün yediklerimle yarın + 1 olabilirim :) dışarıda olunca pek kontrol edemedim. önce onu vermeye çabalayacağım maalesef
Evet bende yaradı canım psikolojim bozulmadı hiç olmazsa ama muhtemelen cardio etkisi daha çok var yada düzenli içilen yeşil.cay yada hepsiiiiii :))))@emnis tartılmamak gerçekten olumlu etkiliyor değil mi?
İyiyim canım teşekkürler. Ama o kadar gölgeselden sonra kafam ve ayaklarım hariç, ağrımayan yerim yok :) bugün spor yapamadım iyi oldu dinlenmiş olacak biraz kaslar..İyi ol da sorun yok canim
İyiyim canım teşekkürler. Ama o kadar gölgeselden sonra kafam ve ayaklarım hariç, ağrımayan yerim yok :) bugün spor yapamadım iyi oldu dinlenmiş olacak biraz kaslar..
Pizza yedim öğlen yemeği ara öğünde de kek yedim. Akşam yemeği yemesem süper olacak ama şu an açım ve mecbur yiyeceğim.. yazıyorum şimdi-1,3 gitmiş ama geri mi geldi yoksa:))
Ben kaç gündür hastalıktı bilmem ne gelemiyorum her gün mahcup oluyorum sizlere biraz daha kendi halimde takılayım olmaz mı size ayıp ediyorum çünkü ..Huhuuu hedeflerimiz nerelerde?
@Umutumut82
@Elifcig93
@ayvacicegi
@Nefesimmmsin
@Hmavidag
Mor Vampirella
@melita09 seni de ekleyeyim mi haftalık hedef listemize?
Kapatanıımtoplight var mı hedef artık?
Çok şükür ya ama çok iyi geldi bıkmıştım artık psikolojik olarak ilaç gibi geldikızlar hepinizi tebrik ederim sonuçlardan baktım güzel eksiler gelmiş..kardelelen321 sabitsin ama hiç dert etme veremediğin haftalarda almamak da çok iyi bir sonuç bence . Sen de bunu yaptın.
nrmyn tebrikler bireysel birinciliği için tebrik ederim
C Cagrihilal1 100 gr lara veda etmişsin ve
Cherry Mom tartılmamak gerçekten olumlu etkiliyor değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?