- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #335.301
bahçede çalışırken kafam tamamen boşalıyor bedenen çok fazla yoruluyorum ama zihnim boşaldığı için seviyorumEger o bahçede calistigindan daha cok keyfini cikaramiyorsan yapma zaten kaptanım yaparken keyif aliyorsan o baska tabi.kaz ek topla pisir yedir temizle,ise git evde calis ferdi sorumluliklar of of of
Eveeet zaten benzer değil mi..bircok sey kstili..şuan zaten hem if hem keto yaptığım için 1 haftadır şekersiz besleniyorum da eşim gelecek 1-2 hafta içinde o gelince bozulur diye korkuyorum
Tam olaeak nasıl yapıyorsun 21 gün şekersiz diyetini bana da söyler misinEveeet zaten benzer değil mi..bircok sey kstili..
Bu arada 1 arkadas daha sen zayifladin dedi bugun bana..evet dedim zayifliyorum
Teşekkür ederimmKızlar günler sabah tartılamadım evde değildim çünkü 2 gün işten izinliyim yarın da temizlikçi gelecek ev battı iyice ne var ne yok herkestepawlover canım ev alıyormuşsunuz hayırlı olsun
Tabiki..Tam olaeak nasıl yapıyorsun 21 gün şekersiz diyetini bana da söyler misin
Aminn..Teşekkür ederimmdaha iyileri sizlere olsun inşallah
Yok hayır ben istanbuldayım
Çok sevindim dönmeneeKızlar selam.
Sonunda paketim yenilendi.
İnşallah aranızdayım artık
Burası olmadan motive olamıyorum.Çok sevindim dönmenee
Yaa kuzum benim kıyamam anneyi teselli etmeyi de öğrenmişHoşgeldin canım. Düzenini oturtmana çok sevindim. Umutcum büyüdü artık annesi kabul et. Benim küçük geçen gün dışarda düştü dudağı kanadı. Ben çok kötü oldum. O beni teselli ediyo kendi ağlamadı bile. Bişey yok dedi bana yaa.. Nasıl da büyümüş bak
Daha sık uğra kuzum
Evet rutin güzel bi şeymiş Denizcim, kafa rahat oluyor en azındanHoşgeldin canım
Düzene girmene sevindim. Rutin çoğu zaman sıkıcı gelirdi bana ama nedense bir süredir güvenli gelmeye başladı :) o yüzden sen rutin dediğinde süper bir şey olmuş gibi hissettim :)
Kendine vakit ayırmak lazım tabi en iyisini yapmışsınBurası olmadan motive olamıyorum.
Bu yıl küçük kızım 1 sınıf olunca bunaldım biraz.
O yüzden buradan uzaklaştım.
Hayat enerjim kalmamıştı.
Ama biraz daha bazı işlerimi yoluna koydum.
Kızımın çok üstüne düşüyordum.
Biraz onu hafifletti.
Kendime zaman ayırmaya başladım.
Yoksa mutsuz bir insan oldum.
En güzeli canımNe kadar düşünsem aynı ne zaman üşürsem yağmur yağar der bir şair. Şu an ruh halim bu en güzeli başka şeylere odaklanıp akışına bırakmak sanırım
Kilo senin en kolay halledebilecegin şey olumsuz başlama canım tüm negatif durumlardan uzak tutmaya çalış kendiniKanallarım yok o yüzden tüp bebekle devam etmem gerekiyor. İğneler ile yumurta toplanacak, kaç tane embriyo oldu kaçıncı güne gitti gibi dertlerim başlayacak yeniden. O hormon iğnelerinin yan etkisi olarak da gelsin + kilolar
Hiç kendimizi paralamayalım.. sahip olduklarımızla güzel bir hayat sürelim. Eğer bu hayata eklenmek isteyen bir bebek varsa buyursun gelsin.. yoksa yolu açık olsun. Hayat her şeye rağmen son derece güzel ve her anı çok kıymetli :)
Hoşgeldiinnnn:) nasılsın hocam her sey yolunda mıKızlar selam.
Sonunda paketim yenilendi.
İnşallah aranızdayım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?