Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eger o bahçede calistigindan daha cok keyfini cikaramiyorsan yapma zaten kaptanım yaparken keyif aliyorsan o baska tabi.kaz ek topla pisir yedir temizle,ise git evde calis ferdi sorumluliklar of of of
bahçede çalışırken kafam tamamen boşalıyor bedenen çok fazla yoruluyorum ama zihnim boşaldığı için seviyorum

şuan zaten hem if hem keto yaptığım için 1 haftadır şekersiz besleniyorum da eşim gelecek 1-2 hafta içinde o gelince bozulur diye korkuyorum
Eveeet zaten benzer değil mi..bircok sey kstili..

Bu arada 1 arkadas daha sen zayifladin dedi bugun bana..evet dedim zayifliyorum

Teşekkür ederimm daha iyileri sizlere olsun inşallah

Tam olaeak nasıl yapıyorsun 21 gün şekersiz diyetini bana da söyler misin
Tabiki..
Rafine şeker kullanmiyorum..ekmek pirinc pilavi bulgur pilavi da yok..ilk 2 hafta meyve ve kurumeyve yiyorum fakat kısıtlı miktarlarda..ornegin iri bir elmadan 1 dilim, portakaldan 1 dilim mandalinadan 2 dilim vb.ya da gunluk 1kuru incir ya da 21 kucuk kuru uzum ya da 1 hurma vb. Son hafta ise bunlari da kesiyorum..
Ekmek yerine ceviz yiyorum..
Ama mesela sabahlari haslnmis yumurtama tahin zeytinyagi falan dokuyorum onu sıyırmak için 1 dilim turp ya da şalgam kullabiyorum..ekmek gibi sivilari toplayabilme manevrası var

Çok sevindim dönmenee
Burası olmadan motive olamıyorum.
Bu yıl küçük kızım 1 sınıf olunca bunaldım biraz.
O yüzden buradan uzaklaştım.
Hayat enerjim kalmamıştı.
Ama biraz daha bazı işlerimi yoluna koydum.
Kızımın çok üstüne düşüyordum.
Biraz onu hafifletti.
Kendime zaman ayırmaya başladım.
Yoksa mutsuz bir insan oldum.

Yaa kuzum benim kıyamam anneyi teselli etmeyi de öğrenmiş
Gerçekten büyüdüler yaa inanasım gelmiyor :)
Uğramaya çalışacağım canım
Hoşgeldin canım
Düzene girmene sevindim. Rutin çoğu zaman sıkıcı gelirdi bana ama nedense bir süredir güvenli gelmeye başladı :) o yüzden sen rutin dediğinde süper bir şey olmuş gibi hissettim :)
Evet rutin güzel bi şeymiş Denizcim, kafa rahat oluyor en azından yıllarca doktora derdi çektikten sonra bu rutin bana çok iyi geldi :)

Kendine vakit ayırmak lazım tabi en iyisini yapmışsın

Kilo senin en kolay halledebilecegin şey olumsuz başlama canım tüm negatif durumlardan uzak tutmaya çalış kendini

Allah'ım bu güzel gönullerde boşluk hissettirmesin hep böyle dolu dolu olsun
O kadar doğru dedin ki canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…