- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #335.661
Evet ya niye böyle oldu ki.Battık cidden bu hafta
Nereye gidiyor benim sporlar hiç bilmiyorum ben. Sikilasma da yok neler oluyor bizim vücutlara Bend e bilmiyorumTakıma şarkı göndereyim neler oluyor bize bize neler oluyor gülüm neler oluyor sana bana neler oluyor
Ben bu hafta doğru düzgün spor yapmadım bide regl gecikti ona bağlıyorumEvet ya niye böyle oldu ki.
tmm cnm, harika olur. Belki biraz gaza gelirim ben de.benim de boyum 164
yarisalim mi bu hafta seninle
Moral bozmak yok kızlar, asmayın yüzleri, pozitif düşünelimBattık cidden bu hafta
Haftaya bol eksili bi listemiz olur inşallahMoral bozmak yok kızlar, asmayın yüzleri, pozitif düşünelim
İnşaAllahhhhHaftaya bol eksili bi listemiz olur inşallah
Takımcana battık bu haftaSelam kızlar yazamadım kusura bakmayın geçmişe pek bakamadım ama kaptanım kötü olduğunu soyledi biz hastaneye geldik Emre'nin su uyku sorunları yüzünden bir sürü tetkik yapıldı etti halen eve giremedik idrari ancak yaptı beyefendi bir.inat etti ki sormayın
Kilom evden çıkarken tartilmistim 67,4 +300 maalesef bu hafta hakettim ama ödem modem değil bidigin kilo aldım
İki gün sonra dediTakımcana battık bu haftahaftaya toparlarız inşallah
ne zaman çıkacak Emrenin sonuçları bellimi?
Gündüz sevebileceği kurslara falan gitse yorulup uyur mu acaba yüzme kursuna falanİki gün sonra dedi
Reflüsu olabilirmispsikiyatriyede yonlendiririm ama onun dışında uykuya hiç bir care yok dedi uykuyu sevmiyor belliki dedi
Çok iyi canım olsun spor yapmadan iyi bile vermişsin. Ben spor yapmayınca 100 g bile veremiyorumGünaydın sonıç çok az 99.0 olmuşum
Üzülme canım duraklama dönemleri yaşıyoruz hepimiz. İnat et bozma diyeti o zaman kazanan sen olacaksınHayırlı sabahlar. Malesef aynıyım ben. 54.3
Bilmiyorum ne yapmam gerekiyor artık
Çok iyi gitmiş canım tebrikler. Bu kiloda daha fazlası çok zor zatenGünaydınnn,
Kusura bakmayın ancak girebildim.
59,0
Hedefi tutturamadım yine ama, 400 gr verdim.
Ama, 59 kabusum hala devam ediyor. Bi şey yapmam lazım artık.
59,4/59/0,4/%0,67
Çok üzgünüm kaptanım. İnşallah önümüzdeki haftalar telafi edicem.haftaya toparlarsın canım ama bu hafta takım çok iyi değildi seninki ile iyice battı maalesef nota alacağız
Kaptanım şahanesinsen kaç oldun yaz bakimm benim 12 günde 3,7 kg oldu
Olsun canım üzülme adet şişkinliğinden fazla gitmemiştir. Sen doğru yoldasın aynen devam.
Ooo süper.. Tebrikler canımKızlar selam.
Geçen cuma : 87.7
Bu hafta : 87
Fark : 0.7 kg.
Yüzde : % 0.79
Bu hafta hepimiz battık canım. Haftaya toparlarız inşallah.Selam kızlar yazamadım kusura bakmayın geçmişe pek bakamadım ama kaptanım kötü olduğunu soyledi biz hastaneye geldik Emre'nin su uyku sorunları yüzünden bir sürü tetkik yapıldı etti halen eve giremedik idrari ancak yaptı beyefendi bir.inat etti ki sormayın
Kilom evden çıkarken tartilmistim 67,4 +300 maalesef bu hafta hakettim ama ödem modem değil bidigin kilo aldım
Yaa geçmiş olsunİki gün sonra dedi
Reflüsu olabilirmispsikiyatriyede yonlendiririm ama onun dışında uykuya hiç bir care yok dedi uykuyu sevmiyor belliki dedi
Geçmiş olsun canım.Selam kızlar yazamadım kusura bakmayın geçmişe pek bakamadım ama kaptanım kötü olduğunu soyledi biz hastaneye geldik Emre'nin su uyku sorunları yüzünden bir sürü tetkik yapıldı etti halen eve giremedik idrari ancak yaptı beyefendi bir.inat etti ki sormayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?