- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #335.621
aynen bende endişelenmiştimOh bişey yoksa süper
yaa hangi ülke farketmemişim senin yurtdışında olduğunuyok yurtdışındayim ben ya :)
ingiltereyim canim :)yaa hangi ülke farketmemişim senin yurtdışında olduğunu
canım if yada keto denesen meto yu şaşırtmak içinHayırlı sabahlar. Malesef aynıyım ben. 54.3
Bilmiyorum ne yapmam gerekiyor artık
Sağol canım inşallah toparlarım kısa zamandaÇok geçmiş olsun. Boşa gitmez neden boşa gidecek. Sen iyileşmene bak önce sağlık
Kuzum daha yeni yeni kendime geldim. Maalesef hiç spor yapamadım. Sporsuz kilo veremiyorum yavaş yavaş başlamayı düşünüyorumkardelelen321 nasil oldun canim
@Umutumut82 senin sesin cikmiyo toparlanabildinmi
@dennisgo bugun hic gorunmedinCherry Mom te oyle yarinami hazirlaniyorsunuz
Oooo... Allahtan yardımcı tutmuşsun canım. Yavaş yavaş yerleştirin artık kendini çok yormadan. Düğününü de hayırlı uğurlu olsun canımCanim tasindim 2 kadin tuttum tüm gün ancak temizlediler. Çikan kadin kadar pismiski anlatamam. Mutfak dolaplari kurtlanmis. Banyolar felaket. 7 tane porcöz,3 tane yağcöz ,3kg camasir suyu,2 kutu kocaman cif ve evde olanlar bilebitti ancak toparlandi. Evde kedi beslemisler her yerden petek icleri bile kedi kılı dolmus. Esyalari getirdik az az yerlesiyorum . Cumartesi dügün var. Pazartesiden itibaren bir ohhhh cekicem insallah.
Geçen hafta çok iyi vermiştin bu hafta - 200g gayet iyi canım tebriklerMerhaba arkadaslar..
Dun erkenden uyukalmışım..dunki yemek listesini gin icinde yazarim..cok agir bir hava vardi..neyse ki ateskes imzalanmış..
Bu arada bugunki hesaplama
70/69.8/0.2/%0.285
Eşim vardiyalı çalışıyor. Çok düşündüm onları denemeyi de hiç uyuşmuyor saatlericanım if yada keto denesen meto yu şaşırtmak için
Aaa kaptanım hoşgeldin çok özlemişim. Bende yeni donebildim takıma .yogunluklarin tezin işin nasıl sonuçlandı. Hem hızlı hem yavaş buyuyorlar bazen bakıyorum bende ne çabuk büyüdü bazen bakıyorum kuş kadar kereSelam hanımlar karabatak ördeğiniz geldi (bi görünüp bi kayboluyorum kendime bu ismi uygun gördüm)
Nasılsınız bakalım? Tanıdık isimler halen var takımda, bir gün gelip yepyeni bir ekiple karşılaşmaktan korkuyorum. aman neyse öyle bir şey olmasın
Hmavidag listeye geri dönmüş sanırsam, ona da ayrıca bi selam vereyim dedim ne zamandır konuşamadık onunla da
Bende durumlar aynı, hayat baya rutine bindi. Hafta içi iş koşturmacası, hafta sonu da bebeyle vakit gecirmece. Bebe dediğim de yakında 3'ü bitirecek ama gözümde buyuyemiyor kendisi
Aynen izne ayrılirken kırk.kere düşünmek lazım.
Bu arada çocuğun kaç yaşındaydı canım bizde aynı sebeplerden aldık kresten
4bucuk canım çok eğlendi öğrendi güzel kreş ama işte o ilk bağışıklık kazanma dönemi 3 kilo verdi insanın içi eriyor. Ama toparliyorum 2 sini aldı. Senin kaç yaşında kuzu
Ooo o dert bende de var hemde ilaçta kullanamıyorum. Ama bak çocuğumuz oldu onu başardık kilo da veririz bizCok haklisin canim birakmicam zaten pko var gram gram verip kilo kili aliyorum
Yokluğu çok hissediliyorCherry Mom kuzum sen en azından akşamları uğrardın bir orun mu var iyi misin?
cnm bende 164. Arada çok fark yok aslında. Darısı benim de başıma.158 kısayım epey, 34e girdim ama dümdüz bi karnım yok tabiğki göbüş yumoş olduğu için girebildim
benim de boyum 164Günaydınnn,
Kusura bakmayın ancak girebildim.
59,0
Hedefi tutturamadım yine ama, 400 gr verdim.
Ama, 59 kabusum hala devam ediyor. Bi şey yapmam lazım artık.
59,4/59/0,4/%0,67
eşin hangi saatlerde yanında oluyor yada hangi saatlerde yiyorsunuz yemekleri sen yaz bi ayarlama yapalımEşim vardiyalı çalışıyor. Çok düşündüm onları denemeyi de hiç uyuşmuyor saatlerio da yanında yemesem çok kızıyor kaptanım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?