- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #335.641
haftaya toparlarsın canım ama bu hafta takım çok iyi değildi seninki ile iyice battı maalesef nota alacağızKızlar çok üzgünüm ben artıyım. Hepinizden özür diliyorum.
Kilom 84.7
Bu grip beni çok yıprattı ama toparlanıcam.
canım neyse düzeldi mi netin çok güzel kilo vermişsintoplight
Hanımlar benim kilo 66.7
Giremedim kusura bakmayın hem ev interneti bozuldu hem tel bozuldu
canımAaa kaptanım hoşgeldin çok özlemişim. Bende yeni donebildim takıma .yogunluklarin tezin işin nasıl sonuçlandı. Hem hızlı hem yavaş buyuyorlar bazen bakıyorum bende ne çabuk büyüdü bazen bakıyorum kuş kadar kere
Kaptanim sende cok güzel vermissin tebriklercanım neyse düzeldi mi netin çok güzel kilo vermişsin
bu ders olur artık 1 gün saçmalayınca ertesi gün toparlarsın canımgünaydın arkadaslar ben gecen cuma 60.4 görmüştüm çokta mutluydum sonra ne olduysa oldu 1 gun dedin 2 gun dedim 3 gun dedim saçmalayarak yemem içmem 4 gun boyunca sürdü hizli kilo vermistim ordan kıstım burdan kıstım derken vücut birden her türlü yiyeceğe saldırdı herkesten özür dilerim yapamadım durduramadım kendimi
kendim icin iyi haber su ki sadece 1.5 kilo almışım en başa dönmekte vardi tekrardan 65 ler...en sevmediğim rakam 65 artik...
kıssadan hisseye gelirsek gecen hafta 60.4
bu hafta;61.8
+1.4 malesef
sen kaç oldun yaz bakimm benim 12 günde 3,7 kg olduKaptanim sende cok güzel vermissin tebrikler
Ben bugun regl oldum +1,5 maalesef, dun sporda yok ayni sebeptensen kaç oldun yaz bakimm benim 12 günde 3,7 kg oldu
kaptanım bu bana fena ders oldu hemde ilk defa basima geldi iyice hırslanmıştım kilo vermek fazla hırsa iyi gelmiyo...bu ders olur artık 1 gün saçmalayınca ertesi gün toparlarsın canım
1 hafta sabah 7 ikindin 3 buçuk çalışıyor. Akşam yemeğini 7 gibi yiyoruz.eşin hangi saatlerde yanında oluyor yada hangi saatlerde yiyorsunuz yemekleri sen yaz bi ayarlama yapalım
ben ptesi regli oldum o öğlen 1 saat reformer pilates salı akşam 1 saat reformer pilates ve günlük 7-8 bin adım attım kilo öyle gitti regli oldum diye yatma bacımBen bugun regl oldum +1,5 maalesef, dun sporda yok ayni sebepten
1 hafta sabah 7 ikindin 3 buçuk çalışıyor. Akşam yemeğini 7 gibi yiyoruz.1 hafta sabah 7 ikindin 3 buçuk çalışıyor. Akşam yemeğini 7 gibi yiyoruz.
1 hafta ikindin 3 ve gece 11 çalışıyor. Sabah kahvaltıyı 9 buçuk 10 gibi yapıyoruz.
Ben hiç böyle kolau olacağını düşünmemiştimmm. Teşekkür ederim kaptanımmm. Mutlaka denicem İnşaAllah1 hafta sabah 7 ikindin 3 buçuk çalışıyor. Akşam yemeğini 7 gibi yiyoruz.
bu vardiya da kahvaltıyı öğleyin yaparsın 12-8 arası yersin
1 hafta ikindin 3 ve gece 11 çalışıyor. Sabah kahvaltıyı 9 buçuk 10 gibi yapıyoruz.
bu vardiyada da sabah kahvaltıyı yaparsın 9,30-10 gibi en son 4-5 gibi yer bir daha yemezsin daha kolay seninki tatlım bir düşün
1-2 gundur agrim var,yatarmiyim yoksa,lahanada ictim oysa yinede akis yok, haftaya toplarim insallahben ptesi regli oldum o öğlen 1 saat reformer pilates salı akşam 1 saat reformer pilates ve günlük 7-8 bin adım attım kilo öyle gitti regli oldum diye yatma bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?