- 23 Mart 2016
- 31.038
- 92.315
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #335.681
Birlikte halledeceğiz canım ben kaçamaklarin yanında bisiklet hiç.yapmadimBu hafta hepimiz battık canım. Haftaya toparlarım inşallah.
İnşallah reflü olmasın.İki gün sonra dedi
Reflüsu olabilirmispsikiyatriyede yonlendiririm ama onun dışında uykuya hiç bir care yok dedi uykuyu sevmiyor belliki dedi
İzinli yazdım hocam listeyi doldurmak gibi bir şey olamaz çok incesinizCherry Mom cim beni izinli yazar mısın canım.
Bu ara çok giremiyorum.
Listeyi de doldurmayın.
Geçmiş olsun canım.
Kiloyu dert etme.
Emre iyi olsun uyusun da.
Bebekken vardı ama sonra kusma falan bitince düzeldi sandıkİnşallah reflü olmasın.
Fit blonde ve magickk takımları yeniden açılmış oraya geçtiler
1-2 defa paylaştım unutmazsam yazarım ekmek karbonhidrat kurubaklagil meyve yok sadece yeşil yapraklı sebeler at balık tavuk peynir zeytin vs var1-2 gundur agrim var,yatarmiyim yoksa,lahanada ictim oysa yinede akis yok, haftaya toplarim insallah
Sen menu paylasmismiydin neler yedigini gorseydik,cok iyi vermissin,devam etcenmi.
aynen if de önemli olan 16/8 meselam saat aralığıİf diyeti sanki daha bana göre gibi geldi. Meyve de varif diyetinde önemli olan saat demi kaptanım? toplight
Ya varya bayılıyorum sana kizzz gece gece goturmusun simdi ne yapalım diyorsunCherry Mom ben g3ce yarisi kalkip bi guzel y3m3k yedim saat 3 gibi ve sabah ac karna 60 kg cikti ustune ustelik kabizim ne yapalim listeyi olumsuz yonde etkilemek istemiyorum
AA doğru ok :)Fit blonde ve magickk takımları yeniden açılmış oraya geçtiler
gece yarısı ne yemeği kız sen ne yapıyonCherry Mom ben g3ce yarisi kalkip bi guzel y3m3k yedim saat 3 gibi ve sabah ac karna 60 kg cikti ustune ustelik kabizim ne yapalim listeyi olumsuz yonde etkilemek istemiyorum
1,3kiloluk bir yemek olmuş kaptanımgece yarısı ne yemeği kız sen ne yapıyon
canım sen azcık dinlenseydin ya hastaneden gelir gelmez listeyi toparlamışsın1,3kiloluk bir yemek olmuş kaptanım
Çok haklısın canım seni anlıyorum ben de 3 yaşına kadar çektim ama seninkinde hiç düzelme yok. İnşallah sorun neyse çözülür ve sen de uykuya kavuşursun. Herşeyi etkiliyor.Bebekken vardı ama sonra kusma falan bitince düzeldi sandıkbilmiyorum ne ama artık karı koca olduk bitttk ben uykusuzluktan öldum sinirliyim habire adama sariyorum
Sıkıntı yok kaptanimcanım sen azcık dinlenseydin ya hastaneden gelir gelmez listeyi toparlamışsın
Burdayiz canım bizim takımımız açıldı biliyorsundur 14.Takım ve biz @fit blonde ile eski takımımıza geri döndük
sabah ac karnina tartilmamissin ki tok karnina tartilmissin senCherry Mom ben g3ce yarisi kalkip bi guzel y3m3k yedim saat 3 gibi ve sabah ac karna 60 kg cikti ustune ustelik kabizim ne yapalim listeyi olumsuz yonde etkilemek istemiyorum
Tmm canım çok sevindim unuttum biran :)Burdayiz canım bizim takımımız açıldı biliyorsundur 14.Takım ve biz @fit blonde ile eski takımımıza geri döndük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?