Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ortim sen de vermişsin ikimizde 300 gram sen öyle olumsuz konuşunca bir an almışsın gibi algılamıştım 300 gram kardeşliği bu hafta haftaya 1 kilo olsun inşallah
Inşallah ortim. O kadar emeğe 300 gr az geliyor. Ama yapacak bişey yok gidim gidim gidecek

Umuyorum 100 gramda olsa gitsin çünkü ben olumsuz sonuç alırsam bırakmaktan korkuyorum
Insani kötü etkiliyor evet ama artı gelmektense 100 gr olsa eksi gelmek daha iyi bir sonuç sabırla devam etmemiz lazım bırakırsak başladığımız yere dönmek uzun sürmez. O yüzden sürekli ileri 100 gr versekte sabit gelsekte vazgeçmek yok ortim

Günaydın herkeseee
6.30 da kalktım. Gayet zinde uyandım. Kahvaltı yapmadım 9da yaparım akşam da 17de. Bakalım nasıl olacak.
Bu arada şekersiz 21 güne de özendim. Bakalım becerebilecek miyim. 21 gün yapılan şeyler alışkanlığa dönüşüyorsa çikolata canavarı olarak ben şekersiz beslenme alışkanlığı kazanabilecek miyim. Hep beraber görcez

A annecicegi maalesef etap sonuncusu olmuşsun ben nerede hata yaptım sayfasına kilo alma sebebini ve sağlıklı bir yemek tarifi yazman gerekecek

Ben Nerede Hata Yaptım? / Cuma Zayıflama Yarışması

Evet canım cuma sonrası bendede oluyor o salma ama bu hafta ben dahil artı gelenlerin buna dikkat etmesi lazım
Kabızlık ilacıni iyi düşünmussun canım su dönemi çok güzel atlatiyorsun valla tebrik ederim

Günaydın kaptanım süper ben böyle koltukta miskin miskin yatarken siz çoktan ayaklanmissiniz bile

canım sayfayı bulamadim

canım sayfayı bulamadim
Pardon canım link çıkmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…