- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #335.801
Inşallah ortim. O kadar emeğe 300 gr az geliyor. Ama yapacak bişey yok gidim gidim gidecekOrtim sen de vermişsin ikimizde 300 gram sen öyle olumsuz konuşunca bir an almışsın gibi algılamıştım 300 gram kardeşliği bu hafta haftaya 1 kilo olsun inşallah
Umuyorum 100 gramda olsa gitsin çünkü ben olumsuz sonuç alırsam bırakmaktan korkuyorumInşallah ortim. O kadar emeğe 300 gr az geliyor. Ama yapacak bişey yok gidim gidim gidecek
Insani kötü etkiliyor evet ama artı gelmektense 100 gr olsa eksi gelmek daha iyi bir sonuç sabırla devam etmemiz lazım bırakırsak başladığımız yere dönmek uzun sürmez. O yüzden sürekli ileri 100 gr versekte sabit gelsekte vazgeçmek yok ortimUmuyorum 100 gramda olsa gitsin çünkü ben olumsuz sonuç alırsam bırakmaktan korkuyorum
bu biraz da keto oluyor eğer benim yaptığımsa16 saat sadece su, yeşil çay vs 0 kalorili içecek var. 8 saat içinde de iki öğün besleniyoruz ama bakliyat karbonhidrat falan yok yanlış anlamadıysam
Evet canım cuma sonrası bendede oluyor o salma ama bu hafta ben dahil artı gelenlerin buna dikkat etmesi lazımAslında her hafta tartıldıktan sonra bir salma oluyordu bende ama bu hafta öyle bir durum yok az verdim ama regl 3. Gün bu arada üzülme lütfen sen olmadığın için değil takımın hali sen akşamları girsin zaten herkesin aktif olduğu zamanlarda onun için dert etme
Ben bu haftaki sorunumu biliyorum karbonhidrat fazla protein çok az tükettim salata nrrdeyse yok gibi her gün yiyince veriyorum çünkü evde düzgün yemek olmayınca veremiyorum ben sanırım
Hatta bu hafta dubhalac diye bir kabızlık ilacı bile kullandım artı çıkmayayım diye belki onu kullanmasam bu kadar bile beremezdim arrı çıkardım
Günaydın kaptanım süper ben böyle koltukta miskin miskin yatarken siz çoktan ayaklanmissiniz bilegünaydınlar kızlar bu haftasonu güzel gecerse haftaiçi de öyle geçer o yüzden lütfen dikkat ben az sonra psikolog sonrasında reformer a gidiyorum yemekte öğleyin 2-3 yumurta ile kahvaltı yaparım koşturmaca beni bekliyor
Sen güzel sonuç aldın kaptanım peşinden gelcez inşallahbu biraz da keto oluyor eğer benim yaptığımsa
canım sayfayı bulamadimA annecicegi maalesef etap sonuncusu olmuşsunben nerede hata yaptım sayfasına kilo alma sebebini ve sağlıklı bir yemek tarifi yazman gerekecek
Ben Nerede Hata Yaptım? / Cuma Zayıflama Yarışması
Cuma Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
En Büyük TÜRKİYE743. ETAP CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASIEn Büyük TÜRKİYE ( 03 - 10 Eylül 2021) ***4.Takım 743. Etap*** İKİNCİ Lori (98.9/98.4/0.5/%0,506) BLU3 (64.9/63.9/1/%1,541) Lusi ( 60.1/58.4/1.7%2,829) Tavsannesi (56.5/56.4/0.1/%0,177) Dahlia_ (64.1/63.7/0.4/%0,624) Lady Tenar...www.kadinlarkulubu.com
Pardon canım link çıkmamışcanım sayfayı bulamadim
Ben de başladım bugüüünMerhaba arkadaşlar. Bugün başladım if diyetime İnşaAllah. 11de kahvaltı yaptım. Şimdi de limonlu ve pul biberli yoğurt yiyorumİnşaAllah yarın da halledebilirm vakitleri kolayca
Süperrr. Güzel sonuçlar alırız İnşaAllahBen de başladım bugüüün
İnşallahSüperrr. Güzel sonuçlar alırız İnşaAllah
Sen kaç kaç arası yiyeceksin kuzumBen de başladım bugüüün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?