Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar bu haftaki sporlarımiz aşağıdaki gibi, grup başına 5000 ler 6000 Ler yapan biz ne kadar az spor yapmışız hiç bir şey tesadüf değil maalesef haketmisiz bu hafta tabloda boşluk kalmasın inşallah bu haftanin bireyselde birincisi C Cagrihilal1 tebrikler canım 1490 puan yapmıssin
1.grubu yes fit ama puanın çoğu hilalden o yuzden pek ekip başarısı sayılmaz ://

Bu hafta cidden hepimiz batığız

Canım
Nasılsın? Kilo bildirimine bakamadım. Ben sabit sende durumlar nasıl. O sabiti de gelene kadar göbeğim çatladı doğrusu..
Merak ettik,kac gun sancidan sonra bugun reglim +1 de fazlayim.haftaya gider insallah

Canım çok özür dilerim. Haklısın... Çok yoğundu.. Aslında yoğunluktan yazmayı unutmuşum. Yazmadığımı geç farkettim...ama su içince zayıflayamıyorum.. Bünye alışık değil günde 1 bardak içmediğimde oluyordu.. Bünye okadar suyu görünce depo ediyor galiba

Halbuki bu hafta çok spor yaptım diye biliyordum ben. Ama öyle sanmışım

Herkese iyi geceler kizlar emre uyudu hemen yatacağım
Hafta sonunu temiz geçirelim aman dikkat
Aslında her hafta tartıldıktan sonra bir salma oluyordu bende ama bu hafta öyle bir durum yok az verdim ama regl 3. Gün bu arada üzülme lütfen sen olmadığın için değil takımın hali sen akşamları girsin zaten herkesin aktif olduğu zamanlarda onun için dert etme
Ben bu haftaki sorunumu biliyorum karbonhidrat fazla protein çok az tükettim salata nrrdeyse yok gibi her gün yiyince veriyorum çünkü evde düzgün yemek olmayınca veremiyorum ben sanırım
Hatta bu hafta dubhalac diye bir kabızlık ilacı bile kullandım artı çıkmayayım diye belki onu kullanmasam bu kadar bile beremezdim arrı çıkardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…