- 23 Mart 2016
- 31.038
- 92.315
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #335.781
Bende merak ettim acaba kafa mı dağıtıyodennisgo nerelerdesin canim
Yine bi sinir harbi yaşamıyodur umarım ben de merak ettimdennisgo nerelerdesin canim
İnşallah canım Çarşambadan beri yokmuşYine bi sinir harbi yaşamıyodur umarım ben de merak ettim
Selam canım arada gir iyiyim de çıkSelam kızlar
Bu ara giremiyorum. Kilom sabit.. haftaya gelirim. Mesajlara da bakamadım sonra okuyacağım
Bu hafta cidden hepimiz batığızKizlar bu haftaki sporlarımiz aşağıdaki gibi, grup başına 5000 ler 6000 Ler yapan biz ne kadar az spor yapmışızhiç bir şey tesadüf değil maalesef haketmisiz bu hafta tabloda boşluk kalmasın inşallah bu haftanin bireyselde birincisi C Cagrihilal1 tebrikler canım 1490 puan yapmıssin ✌Eki Görüntüle 2601426
1.grubu yes fit ama puanın çoğu hilalden o yuzden pek ekip başarısı sayılmaz ://
Grup enerjisi çok etkiliyor durumu maalesefBu hafta cidden hepimiz batığız
Haklısın canımSelam canım arada gir iyiyim de çık
Yoklamasız olmaz :))
Canımkardelelen321 nasil oldun canim
@Umutumut82 senin sesin cikmiyo toparlanabildinmi
dennisgo bugun hic gorunmedin Cherry Mom te oyle yarinami hazirlaniyorsunuz
Bu hafta bi güncük tapu işim kaldı inşallah bu hafta burdayımGrup enerjisi çok etkiliyor durumu maalesef
İyi geceleeerHerkese iyi geceler kizlar emre uyudu hemen yatacağım
Hafta sonunu temiz geçirelim aman dikkat
Merak ettik,kac gun sancidan sonra bugun reglim +1 de fazlayim.haftaya gider insallahCanım
Nasılsın? Kilo bildirimine bakamadım. Ben sabit sende durumlar nasıl. O sabiti de gelene kadar göbeğim çatladı doğrusu..
Canım çok özür dilerim. Haklısın... Çok yoğundu.. Aslında yoğunluktan yazmayı unutmuşum. Yazmadığımı geç farkettim...ama su içince zayıflayamıyorum.. Bünye alışık değil günde 1 bardak içmediğimde oluyordu.. Bünye okadar suyu görünce depo ediyor galibaCanım böyle kilo düşsün diye bildirimi bilerek bekleteceksen mutlaka kaptana yada buraya yaz olur mu?
Sen yazana kadar kaptan çoktan paylaşım yaptı genel sayfada, düzeltme yapmak bu sefer benim için çok zor olduortalamanın suyunu cikarmisiz artilar eksiler kafam çorba oldu Mehmet Emre kucağımda ziplar bir yandan aksam yemek vakti .. son saniyeye kalınca böyle oluyor sagolsun @toplight kaptanım duzelttide paylaştık dikkat edelim olur.mu
Kilo icinse +1 kg suyu tartıya çıkmadan önce icmediysen nasıl gelecek ki su değildir o bence
Halbuki bu hafta çok spor yaptım diye biliyordum ben. Ama öyle sanmışımKizlar bu haftaki sporlarımiz aşağıdaki gibi, grup başına 5000 ler 6000 Ler yapan biz ne kadar az spor yapmışızhiç bir şey tesadüf değil maalesef haketmisiz bu hafta tabloda boşluk kalmasın inşallah bu haftanin bireyselde birincisi C Cagrihilal1 tebrikler canım 1490 puan yapmıssin Eki Görüntüle 2601426
1.grubu yes fit ama puanın çoğu hilalden o yuzden pek ekip başarısı sayılmaz ://
Aslında her hafta tartıldıktan sonra bir salma oluyordu bende ama bu hafta öyle bir durum yok az verdim ama regl 3. Gün bu arada üzülme lütfen sen olmadığın için değil takımın hali sen akşamları girsin zaten herkesin aktif olduğu zamanlarda onun için dert etmeHerkese iyi geceler kizlar emre uyudu hemen yatacağım
Hafta sonunu temiz geçirelim aman dikkat
Ortim sen de vermişsin ikimizde 300 gram sen öyle olumsuz konuşunca bir an almışsın gibi algılamıştım 300 gram kardeşliği bu hafta haftaya 1 kilo olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?