Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

mantıklı.ama sen yinede dikkatli ol

ben de birkere diyetisyene gittim tatlı krizlerim tutuyor dememe rağmen kuru meyveyi bile yiyemezsin dedi güven vermemişti.sen de böyle anlatınca gitsemmi dedim:78:

canım senin adına çok sevindim, özellikle verdiğin yağ miktarına

evet canım ekmek yemeyenler bidaha düşünsün bence de :))))))

bu arada ben de akşam yemeğimi yedim
öncesinde 5 fındık yedim
yemek olarak da
5 yk bezelye
3 yk pilav
1 kase pul biberli yoğurt
2 tane kornişon turşu

sabah:2poğaça
ara:yeşil çay
öğle:2-3 kaşık makarna,1kase köfteli yayla çorbası
ara:evvet geliyorrr UN HELVASI
akşam:yemedim bezelye yaptım ama ne yapsam bilmiyorum.
ben sigarayı bırakmıştım şimdi az içiyorum ama tamamen bırakmam lazım ama hem diyet hem sigarasızlık o kadar zor ki.bu takımda var mı hiç sigarayı bırakan?VE KİLO ALMAYAN

canım afiyet olsun
inşallah helvanın miktarı çok değildir

canımcım ben hiç sigara kullanmadığım için öyle bi problemim olmadı ama kızlardan var mı bilemicem
ayrıca daha geç olmadan akşam yemeğini ye canım

canım bu pulbiber yoğurdun faydası ne.benim midemde sorun var yine de denesemmi?biberin miktarı ne

ben de birkere diyetisyene gittim tatlı krizlerim tutuyor dememe rağmen kuru meyveyi bile yiyemezsin dedi güven vermemişti.sen de böyle anlatınca gitsemmi dedim:78:

kuru meyve bana da önermedi şeker oranı yüksekmiş işlendiği için
sadece sabah aç karna 2-3 tane kuru kayısı
onu da ben çoğunlukla unutuyorum sabah telaşıyla canım
valla ben memnunum diyetisyenimden adam çok net
bu da bana güven veriyo

teşekkür ederim canım
inşallah böyle gider

canım bu pulbiber yoğurdun faydası ne.benim midemde sorun var yine de denesemmi?biberin miktarı ne

canım acı metabolizmayı hızlandırdığı için yiyorum onu
normalde ben acı yiyemem ama bu şekilde yiyebiliyorum, tuz falan da koymuyorum yoğurda

midene dokunabilir belki ama denemeden bilemezsin dimi :)

ben göz kararı koyuyorum ama bazen 3 çk koyuyorum, miKTARI AZ DEĞİL Yni ÇÜNKÜ yoğurdun miktarı çok değil

ah ah kocam bi gelseydi zaten yoğurt ve 2kaşık bezelye düşünüyorum.sigarayı tanımadığın için o kadar şanslısın ki

ah ah kocam bi gelseydi zaten yoğurt ve 2kaşık bezelye düşünüyorum.sigarayı tanımadığın için o kadar şanslısın ki

canım bezelye çok yağlı değilse 4 yk yiyebilirsin, sonuçta sebze yemeği, 4-5 kaşık yiyebilirsin
ki ben de bezelye yedim ve 5 yk yedim, içiinde havuç ve patatesiyle beraber

canım bezelye çok yağlı değilse 4 yk yiyebilirsin, sonuçta sebze yemeği, 4-5 kaşık yiyebilirsin
ki ben de bezelye yedim ve 5 yk yedim, içiinde havuç ve patatesiyle beraber
çıkıyorum canım ben eşim gelir şimdi şu yoğurdu hazırlayayım bakalım akşam kıvranmassam mideden görüşürüzakşam malum tatil yaklaştı notla ilgili işlerim var yine de gelirim bir ara

akşam yemeğinde sebze türlüsü
brokoli çorbası
ve 2 kaşık yağsız makarna
bi kase yoğurt yedim
yanında da 2 dilim ekmek

iyi akşamlar kızlar tüm gün yoktum şimdide acil işim var bi selam verem dedim 1 saate kadar gelirim geçmişi okumaya görüşürüz kıslarrrr

Arkadaşlar yaşadığınız tartışmadan sonra gereken yapılmış lütfen sürekli aynı olayları konuşmayalım yazılanlar o an da kalsın..

ablammmmm hoşgeldin unuttun bizi yaaaa yok uzatmadık abla merak etme sen orda konuştuk bitti unuttum ben noolmuştuki ?

günaydın kızlar
sabah çok güzel kahvaltımı yaptım
3 dilim kepek ekmeği 1 yumurta
1 domates biraz lor peyniri
şimdi de
çayımı içiyorum keyifle
iyi akşamlar arkadaşım oh afiyet olsun :)
Hadi bakalım herkese benden 1 bardak su.
ben çayımı evde içtim de geldim çünkü
suuu gibi aziz ol begümcüm :)
canım afiyet olsun çok güzel biir liste kaçamak yok maşallah :)
herkese günaydınlar

kızlar sabah 1 kase nesfitle kahvaltı yaptım

öncesinde aç karna 1 bardak elma sirkeli ılık su içtim

şimdi de 5i1yerde içiyorum :)
afiyet olsun burçakcım
Bu ne ya kimse yok iki gündür böle
aaaaaa
ben malesef sınav stresi temizlik derken yeni yeni kendime geliyorum yarın full burdayım inşallah
gülhancım sen ööğrencimisin öğretmenmisin benim kafam karıştı
valla şaşırdım elif ağzım açık kaldı maşallah arkadaşıma
esra aç kalıyosun bacım sen yaa miden kazınmıyormu senin ?
canım ben bıraktım ama kilo almadım kesinlikle çünki önce beyinde bitirmek lazım kafamdan tamamen çıkardım ve hiçte zor olmaddı
akşam yemeğinde sebze türlüsü
brokoli çorbası
ve 2 kaşık yağsız makarna
bi kase yoğurt yedim
yanında da 2 dilim ekmek

afiyet olsun bacım ne yersen ye abartmışsın demiycem artık kesinlikle afiyet olsun

koptum gülsüm ne yersen ye abarttım demicen he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…