- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #33.881
Bu arada kızlar seda nerelerde ya izinliydi ama hatırladığım kadarıyla buhafta giricem listeye diyosu.ne olsu ki acaba
gülsüm senin haberin varmı ?
ben hatırlamıyorum izinlimiydi senanaz bildiğim kadarıyla değildi diye hatırlıyorum
kızlar ben çıkıyorum
akşama gelebilirim ancak
şimdiden afiyet olsun sizlere
öpüyorum sizi, hoşçakalın
son geldiğinde bu haftaki listeye giricem demişti evet izinli değildi ama bu kadar zaman hiç uğramadığına göre kesin bişey var.izinliyken bile uğruyodu çünkü
anladım aslında da yinede sorayım dedim
Peki elifim sende yoksa bende de yok
canım senanaz daha önceki listedede vardı yine bildirim yapmamıştı yine aynı geçmiştim kilosunu bu haftada yapmadı bende bilmiyorum bi gelsin bakalım vardır muhakkak bi sıkıntı yoksa bilmiyorum ne yapsak
kızlar öğle yemeğinde
ezogelin çorba
2 kaşık pilav çok az haşlama et 2 parça kadar
yoğurt ve salata yedim
ekmek yemedim bugün yerine
bi tane küçük tulumba tatlısı yedim
acayip tatlı krizim var şu regl bi bitse
kilo almadan
evet bencede muhakkak bi açıklaması vardır diye tahmin ediyorum.çünkü oğlunun kontrollerini yaptırıyolardı.bi sıkıntı çıkmamıştır umarım
1 küçük tulumbayla İYİ YIRTMIŞSIN CANIM
aklım tabakta arta kalan 4 tanede kalmadı değil
kendimle savaştım kuzu ya
takyon canım kusura bakma hayatım,cuma günleri arada bir ne hikmetse gereksiz bir yoğumluğum oluyor, sabah geçmişe yazdığım yazıları bile yani paylaştım.
ayrıca listeler konusunda sıkıntı etme haaytım ben burdaysam yani yeşil yanıyorsam yada hoşçakalın demeden çıktıysam,muhakkak tekrar gelirim demektir,sen listeni bırak olmazsa ben paylaşıma eklerim.
listende sadece sonuç yüzdesi 13 olacak onuda ben kendi listemi eklerken düzeltirim.
öptüm.
takyon canım bu hafta listeleri siz hazırlıyorsunuz hayatım,yardıma ihtiyaç olursa burada olurum.
kızlar öğle yemeğinde
ezogelin çorba
2 kaşık pilav çok az haşlama et 2 parça kadar
yoğurt ve salata yedim
ekmek yemedim bugün yerine
bi tane küçük tulumba tatlısı yedim
acayip tatlı krizim var şu regl bi bitse
kilo almadan
galip olan sen olmuşsun ama bak ne güzel
yaaaa kızlar dokuncuyuz yine yaaaa :84::84::84::84::84:
evet canım öyle malesef. Ben hemen spora gidiyorum :) akşama geç saatlerde girebilirim anca sonrasında da işlerim var çünkü. Herkese güzel bir cuma akşamı diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?