Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

senanaz kaç gündür yok buralarda bugün bildirimde yapmamış ne yapacam şimdi kızlar neyse bu haftada kilosunu aynı geçeyim bi gelsin bakalım ne diyecek belki mazereti vardır bişeyde demedi ama

Bu arada kızlar seda nerelerde ya izinliydi ama hatırladığım kadarıyla buhafta giricem listeye diyosu.ne olsu ki acaba

gülsüm senin haberin varmı ?

ben hatırlamıyorum izinlimiydi senanaz bildiğim kadarıyla değildi diye hatırlıyorum

kızlar ben çıkıyorum
akşama gelebilirim ancak
şimdiden afiyet olsun sizlere
öpüyorum sizi, hoşçakalın

ben hatırlamıyorum izinlimiydi senanaz bildiğim kadarıyla değildi diye hatırlıyorum

son geldiğinde bu haftaki listeye giricem demişti evet izinli değildi ama bu kadar zaman hiç uğramadığına göre kesin bişey var.izinliyken bile uğruyodu çünkü

5. TAKIM 190. ETAP

takyon ( 66,3 / 66,9 / -0,6 / -0,90 % )
esw ( 58,6 / 58,1 / 0,5 / 0,85 % )
amonra ( 82,2 / 82,0 / 0,2 / 0,24 % )
iremce1 ( 91,0 / 89,5 / 1,5 / 1,65 % )
ebrehe ( 63,2 / 63,7 / -0,5 / -0,79 % )
begümD ( 83,1 / 82,9 / 0,2 / 0,24 % )
shelly ( 70,0 / 70,4 / -0,4 / -0,57 % )
elakerem ( 71,9 / 71,9 / 0,0 / 0,00% )
atceken2005 ( 56,8 / 56,8 / 0,0 / 0,00 % )
senanaz ( 72,0 / 72,0 / 0,0 / 0,00 % )
ferihan ( 92 ) geri dönmek üzere ayrıldı

5. TAKIM TOPLAM KİLO ( 715,1 / 714,2 / 0,9 / 0,12 % )

son geldiğinde bu haftaki listeye giricem demişti evet izinli değildi ama bu kadar zaman hiç uğramadığına göre kesin bişey var.izinliyken bile uğruyodu çünkü

canım senanaz daha önceki listedede vardı yine bildirim yapmamıştı yine aynı geçmiştim kilosunu bu haftada yapmadı bende bilmiyorum bi gelsin bakalım vardır muhakkak bi sıkıntı yoksa bilmiyorum ne yapsak

anladım aslında da yinede sorayım dedim

Peki elifim sende yoksa bende de yok

kızlar öğle yemeğinde
ezogelin çorba
2 kaşık pilav çok az haşlama et 2 parça kadar
yoğurt ve salata yedim
ekmek yemedim bugün yerine
bi tane küçük tulumba tatlısı yedim
acayip tatlı krizim var şu regl bi bitse
kilo almadan

Son düzenleme:
takyon canım kusura bakma hayatım,cuma günleri arada bir ne hikmetse gereksiz bir yoğumluğum oluyor, sabah geçmişe yazdığım yazıları bile yani paylaştım.
ayrıca listeler konusunda sıkıntı etme haaytım ben burdaysam yani yeşil yanıyorsam yada hoşçakalın demeden çıktıysam,muhakkak tekrar gelirim demektir,sen listeni bırak olmazsa ben paylaşıma eklerim.
listende sadece sonuç yüzdesi 13 olacak onuda ben kendi listemi eklerken düzeltirim.
öptüm.

takyon canım bu hafta listeleri siz hazırlıyorsunuz hayatım,yardıma ihtiyaç olursa burada olurum.

canım senanaz daha önceki listedede vardı yine bildirim yapmamıştı yine aynı geçmiştim kilosunu bu haftada yapmadı bende bilmiyorum bi gelsin bakalım vardır muhakkak bi sıkıntı yoksa bilmiyorum ne yapsak

evet bencede muhakkak bi açıklaması vardır diye tahmin ediyorum.çünkü oğlunun kontrollerini yaptırıyolardı.bi sıkıntı çıkmamıştır umarım

1 küçük tulumbayla İYİ YIRTMIŞSIN CANIM

aklım tabakta arta kalan 4 tanede kalmadı değil
kendimle savaştım kuzu ya

takyon canım bu hafta listeleri siz hazırlıyorsunuz hayatım,yardıma ihtiyaç olursa burada olurum.

canım arkadaşım çok teşekkür ederim asumancım cuma günleri çok sıkışık oluyorum canımhaftasonu derse gittiğim için cuma günü kızımı kayınvalidemlere bırakmaya gidiyorum her cuma onlarda saat 11 oldumu aramaya başlıyorlar nerdesin hadi gel yemek hazır seni beklliyoruz felan yani listeyi nasıl yapıp gittiğimi bilemiyorum yoksa vaktim çok ama cuma günleri böyle bi sorun yaşıyorum

haftaya bizmi hazırlayacakmışız sıra ne çabuk bize geldi yaa ben hiç yapmadım asumancım nasıl olduğunu bilmiyorum (((

Afiyet olsun canım menülerimiz benziyo ben de öğlen;

çorba,
1 tahta kaşığı pilav,
döner ve bikaç patates kızartması,
1 küçük tulumba tatlısı.

bunları yememe rağmen, dörde doğru mide kazınıyodu.

17:00; yarım ayva, yarım elma yedim.

Dokuzuncu olmuşuz kızlaaaaaaaaar!

Haftaya inşallah bir kilo vermiş olurum kendi adıma gayret edicem bunu söyleyeyim

Haftaya spora daha çok önem vericem hemen hergün gitmeye çalışıcam

evet canım öyle malesef. Ben hemen spora gidiyorum :) akşama geç saatlerde girebilirim anca sonrasında da işlerim var çünkü. Herkese güzel bir cuma akşamı diliyorum

sanada canıum evet malesef 3 haftadır çok büyük bi düşüşteyiz inşallah takım olarak diskalifiye olmayız toparlanıcaz muhakkak hep böyle kalacak değilizki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…