Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba kizlaarr
Ben bu ara zor uyanıyorum sabahları. Kahvaltım hep 12 lerde geceleri uyuyamıyorum gündüzleri kalkamıyorum. Bunu düzene sokmam lazim
Bir de bu aralar grubumuz biraz suskun ya nerelerdesiniz kızlar

Aynı durum bende de var. Gece 4’te uyudum dün. Yatıyorum ama 3 saat uyku yok. Vücut dengelerimiz değişiyor.

Merhaba cnm. Bende de hiç enerji yok evet son 2 gündür. Grupda da hareket yok. Bu da hemen düşürdü galiba motivasyonumu. Ben eski grubumuzu özledim

yaa lütfen düşürmeyin modu hemen. Ben bugün yine 7450 adım attım yahu. Yazalımcanlı tutalım yürüyüşleri de yapalım. Yarın yarış mi var kardelelen321 ?

Arada olur öyle telafi edersin sen

Aynı durum bende de var. Gece 4’te uyudum dün. Yatıyorum ama 3 saat uyku yok. Vücut dengelerimiz değişiyor.
Ben de o saatte uyudum sabah da 12 de zor kalktım yarın erken kalkayim da bi şaşırtayim vücudu
Selam kizlar merak edenlr sağolsun iyiyim biraz uzaklasmak istedim sorun yok
Uzaklaşmaaa

Sende hosgeldin canim
Yarından itibaren menu ve sporlarini diger sayfamizda paylas olurmu
Helva haric fena menu degil

Hosgeldin bize kendini tanitirmisin,ilk sayfadaki kurallari okuyuo kabul ettim demen gerekiyor.
Hoş buldum teşekkürler.
30 yaşında 2 çocuk annesiyim Hatayda yaşıyorum.
Şuan için kaç kilo olduğumu bilmiyorum bayadır tartıya çıkmadım :)
Yarın sabah aç karnına tartılır kilo bildirimimi yaparım.
Merak ettiğim bir konu var malum ramazan geliyor, ramazan da nasıl bir sistem uygulamalıyız?

Bu arada kuralları okudum ve kabul ediyorum :)

Menulerin epey degismis tatlim,bu sen değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…