- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #340.601
Ben iftar ara sahur şeklinde dikkatli beslenerek 2,5-3 kilo vermistim,arkadaslarimiz gece sporda yapiyor leslie bisiklet vs.Hoş buldum teşekkürler.
30 yaşında 2 çocuk annesiyim Hatayda yaşıyorum.
Şuan için kaç kilo olduğumu bilmiyorum bayadır tartıya çıkmadım :)
Yarın sabah aç karnına tartılır kilo bildirimimi yaparım.
Merak ettiğim bir konu var malum ramazan geliyor, ramazan da nasıl bir sistem uygulamalıyız?
Bu arada kuralları okudum ve kabul ediyorum :)
Zamanla oturur o halde, normalde çalışıyorum virüsten dolayı evden çalışıyorum şuan.Ben iftar ara sahur şeklinde dikkatli beslenerek 2,5-3 kilo vermistim,arkadaslarimiz gece sporda yapiyor leslie bisiklet vs.
Diğer sayfa neresi acaba? Ben yeniyimSende hosgeldin canim
Yarından itibaren menu ve sporlarini diger sayfamizda paylas olurmu
Helva haric fena menu degil
Pazartesi , çarşamba, cuma günleri adım yarışması oluyor , kaç bin atım atarsan öyle . Normal her gün yaptıgın sporlara göre de puan veriliyo listeye puanların yazılıyor .Zamanla oturur o halde, normalde çalışıyorum virüsten dolayı evden çalışıyorum şuan.
Sporu da evden yaparım büyük ihtimal.
Peki spor yarışması oluyor diye bir yazı okudum o nasıl oluyor?
Erken kalmışsın iyi yapmışsın canım.Gunaydiinn
Gözlerimi açmaya çalışıyorumGünaydın herkese
Bugün adım yarışı var..
Haydi canlanınnnn
Ben de çok zor ayıldım bu sabahU
Gözlerimi açmaya çalışıyorum ☹
Adeta küçük bi depresyon yaşıyor gibiyimBen de çok zor ayıldım bu sabah
Allahııımm minnoşluğunu seveyim senin. Gülümsettin beni. Yen yen hadi tmGünaydııın ben bu sabah çok minnoş uyandım sizin uykularınızı mı çaldım acabası madem durum böyle hepinizi çok rahat yenebilirim
Kaptanım ben Edirnede oturuyorum yasak yok burda. Ama çıkmıyoruz biz de genelde.Canım sizde sokağa çıkma yasağı yok mu
Saat 12.00 de kalktım
Öğlen: 3-4kasik menemen
2 kaşık ıspanak kavurması
Küçük bir parca bazlama
Ara: 1 adet elma
Akşam: brokoli haşlaması (zeytinyağ ve limon soslu)
Yumurtalı ıspanak
1 kaşık irmik helvası az şekerli
Spor yapmadım bugün 2.5 litre limonlu maydanozu su
Eveeet bugün yürüyüş var canım. Haydi başlasın yürüyüşler canlanalım.yaa lütfen düşürmeyin modu hemen. Ben bugün yine 7450 adım attım yahu. Yazalımcanlı tutalım yürüyüşleri de yapalım. Yarın yarış mi varkardelelen321 ?
Selam kizlar merak edenlr sağolsun iyiyim biraz uzaklasmak istedim sorun yok
Aramıza hoşgeldin canım. İnşallah birlikte güzel kilolar kaybedicez. Tartılabildin mi. Hedeflediğin kilo kaç canım.Hoş buldum teşekkürler.
30 yaşında 2 çocuk annesiyim Hatayda yaşıyorum.
Şuan için kaç kilo olduğumu bilmiyorum bayadır tartıya çıkmadım :)
Yarın sabah aç karnına tartılır kilo bildirimimi yaparım.
Merak ettiğim bir konu var malum ramazan geliyor, ramazan da nasıl bir sistem uygulamalıyız?
Bu arada kuralları okudum ve kabul ediyorum :)
Bu sayfa canımDiğer sayfa neresi acaba? Ben yeniyim ☺
Kuzum hemen çık o moddan yürüyüşlere başla. Sana iyi gelecek bak görAdeta küçük bi depresyon yaşıyor gibiyim
Günaydın canım nasıl oldun.Günaydııın ben bu sabah çok minnoş uyandım sizin uykularınızı mı çaldım acabası madem durum böyle hepinizi çok rahat yenebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?