- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #340.621
Tebrikler canım haftaya eksiyle başlamak çok iyi cuma daha iyi sonuç alacağına eminimBenim de hiç yerimden kalkasım yok bugün. -200 geldim tartıda bugün kontrol günü olunca bi baktım
Hoşgeldin şeymacım. Birkaç haftadır toparlayamıyoruz bir türlü. Bu hafta çok sıkı tutmamız gerekiyo. ilk 3'e girmek için elimizden geleni yapıcaz bu hafta.Hanımlar günaydın
Az önce performans sonuclarını yaptım ve şu anda takımımız cezalı durumda
Eğer bu cuma ilk 3'e giremezsek 4 hafta boyunca sonuc hazırlama cezası alacagız. Haydi lütfen hareketlenin ve motive olun. Bu hafta ilk 3'e girmemiz şart!
Haydi bakalım herkes spora, kaçamaklara yanaşmıyoruuuuzz!
EvvvettErken kalmışsın iyi yapmışsın canım.
Öyle minnoş uyanmayı çok özledim yaa ya uykumu alamamış oluyorum ya çok fazla uyuyup baş agrisiyla kalkıyorum bu araGünaydııın ben bu sabah çok minnoş uyandım sizin uykularınızı mı çaldım acabası madem durum böyle hepinizi çok rahat yenebilirim
Aa öyle bir ceza da mı vardıHanımlar günaydın
Eğer bu cuma ilk 3'e giremezsek 4 hafta boyunca sonuc hazırlama cezası alacagız. Haydi lütfen hareketlenin ve motive olun. Bu hafta ilk 3'e girmemiz şart!
Bu cuma değil sonraki cuma mi listeye gireceğim yoksa cuma günü tartı işinden sonra artık listede mi sayılacağım canimHoşgeldin şeymacım. Birkaç haftadır toparlayamıyoruz bir türlü. Bu hafta çok sıkı tutmamız gerekiyo. ilk 3'e girmek için elimizden geleni yapıcaz bu hafta.
Dün akşam var ya elim bir çekirdeğe gidiyor bir bisküviye. Başka bir şey yemedim ama zor oldu benim için. Zaten genel atıştırma halim de bu. Biraz ondan biraz bundan, aman şu da kalmasın bu da bilmem ne olmasın. Hepsi bana kilo oldu onu ne yapacağız :)Akşamın süper olmuş
Günaydıın, yine baş ağrım var ama ya ben alıştım ya o hafifledi iyiyim bugün çok sarsmıyo beni sen nasılsınGünaydın canım nasıl oldun.
İnşallah bu hafta güzel olur biz de çok üzülüyoruz duruma kaptanımHanımlar günaydın
Ben de epeydir öyleydim ama bugün iyi uyandım çok şükür darısı sana olsunEvvvettmayışıp tekrar uyumamak için kalktığımdan beri oyalanacak işler buluyorum bugün hiç uyumazsam ve deli spor yaparsam gece kafayı koyar koymaz yatarım artık
Öyle minnoş uyanmayı çok özledim yaa ya uykumu alamamış oluyorum ya çok fazla uyuyup baş agrisiyla kalkıyorum bu ara
Aa öyle bir ceza da mı vardı
Takımda değilken ben de öyleyimDün akşam var ya elim bir çekirdeğe gidiyor bir bisküviye. Başka bir şey yemedim ama zor oldu benim için. Zaten genel atıştırma halim de bu. Biraz ondan biraz bundan, aman şu da kalmasın bu da bilmem ne olmasın. Hepsi bana kilo oldu onu ne yapacağız :)
Her şeyin yolunda olduktan sonra istediğin gibi uzaklaş canım benim.. iyi olmana sevindim.Selam kizlar merak edenlr sağolsun iyiyim biraz uzaklasmak istedim sorun yok
Ceza yok bu hafta herkes spora asılsıınnnSelam canlarbugün iyi bir menüm yok maalesef
Sabah 3 YK menemen 6 zeytin biraz peynir 1 dilim ekmek
Öğlen bir kase tahıllı gevrek ve süt
Akşam 1 spagetti kepcesiyle makarna ve 3 top köfte
Çay ile1 kase mısır + 4 tatlı kaşığı puding
Regli oldum coştum
Spor 1 saat bisikletkardelelen321 yaZma ama kuzum kaçamaklara gitsin
Evet canım ben tutuyorum. Spor şahane bu arada HarikasınIyi aksamlar
Kahvalti
2 dilim ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
2 haşlanmış yumurta
Ara
3 yk yulaf 1 s.b sütle yulaf lapası
Aksam
2 kase yayla çorbası
1 dilim ekmek
2.5 lt su
30 dk kardio
30 dk bölgesel
5000 adımCherry Mom kardelelen321 spor listesini kardelen mi tutuyor herkes öyle etiketlemiş bnede ona göre etiketleyelim
Umarım en kısa zamanda görürsün hedefiniHerkese günaydın, ben yeni uyandım ve tartıldım
Başlangıç; 82,700 kg ( Beklediğimden az geldi neyseki)
Hedef ; 70.000 kg (Şimdilik) :)
Ben hedeflerimi küçük tutup ilerlemeyi düşünüyorum, mesela bu cuma tartıda 81.000 'i hedefliyorum.
Ay aminnnGünaydıın, yine baş ağrım var ama ya ben alıştım ya o hafifledi iyiyim bugün çok sarsmıyo beni sen nasılsın
İnşallah bu hafta güzel olur biz de çok üzülüyoruz duruma kaptanım
Ben de epeydir öyleydim ama bugün iyi uyandım çok şükür darısı sana olsun
Yok elimize hakim olmak da ayrı mesele. Çünkü o ufak tefek görünen kaçamaklar gün sonunda ciddi kalori ediyor. Gerçekten öğrenmemiz gerekiyor. Ben koruyacağımı düşünüyordum kilomu her şeye rağmen ama maalesef öyle olmadı bu kez. Yeniden başladık bakalım.Takımda değilken ben de öyleyimBırakabilsek keşke o huyumuzu
Yaa ceza almayalımHanımlar günaydın
İnşallah cumaya kadar daha gider kilolarTebrikler canım haftaya eksiyle başlamak çok iyi cuma daha iyi sonuç alacağına eminim
Size güveniyorum canımHoşgeldin şeymacım. Birkaç haftadır toparlayamıyoruz bir türlü. Bu hafta çok sıkı tutmamız gerekiyo. ilk 3'e girmek için elimizden geleni yapıcaz bu hafta.
Eveeet bilginiz olsun da ona göre takımımızı kurtaralımmAa öyle bir ceza da mı vardı
Üzülmeyi bir kenara bırakalım spora asılalım o haldeee :) Çünkü hala kurtarma şansımız varİnşallah bu hafta güzel olur biz de çok üzülüyoruz duruma kaptanım
Evet bence de almayalımmmYaa ceza almayalımdün ilk defa kardiyo yaptım ondan mıdır bilmem her yerim ağrıyı gibi bi de regl oldum Ama yarışlarda sonuncu gelişmelere katlanamam hemen başlıycam spora
Evet evet devamEvet bence de almayalımmm
Ne güzel bak haydi devam kardioya, en iyi yağ yakma yöntemi
Daha önce hiç erken ya da geç olmadın mı canım neden tedirgin oldun ki?Ben bugun regl oldum kizlar..5 gun ya da daha fazla erken geldi..umarim bir sorunum yoktur..aklima getirmiyorum..bu surec eoey yioratti beni..Allahim hepimize kolaylik versin şifa versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?