Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba hoşgeldin..
yemekleriniz de efsane doğrusu ama ideal kiloda ölçülü yedikten sonra her şey güzel olacaktır :)

Ben şuan listede değilim sonuca etki edemiyorum ama grup motivasyonu için elimden geleni yapacağım
birsevgi Aa desenize hemşehri sayılırız :)

İnşallah hep beraber ve sizin desteklerinizle kilo verip şu fazlalıklardan kurtulalım :)
Evett:)) insallahh

Evet aman şundan nolcak bu kadarcık şeyden bişey olmaz diyip alıp başımızı gidiyoruz. Ama ben de senin daha iyi olacağını düşünüyodum. Bence sen yapardın da yapasın gelmemiş

Menulerin epey degismis tatlim,bu sen değilsin
Bu iyi hali canım. Daha beterlerini yedim.tam bir karbonhidrat canavarı oldum. En az gün aşırı pilavım vardı mesela. Ayrıca az öğün çok miktar mı dersin, bol abur cubur yiyip ana öğün atlamalar mı dersin. Poğaça börek, pasta şerbetli tatlı. Oooo ne ararsan her türlü pis iş vardı bende :) şimdi tamamen bırakmadım ama bırakırım umarım yakında.

Evet aman şundan nolcak bu kadarcık şeyden bişey olmaz diyip alıp başımızı gidiyoruz. Ama ben de senin daha iyi olacağını düşünüyodum. Bence sen yapardın da yapasın gelmemiş
Psikolojik yeme alışkanlığı bitmedi daha. Daha önceli kilo verişlerimde korudum aslında. ama aldığımda da hep düzen değiştiren sarsan bir şey yaşamıştım.. yine benzer bir şey oldu ama bu kez ben değil hepimiz yaşadık.. Eğer bu süreçte listede olsam böyle olmazdı bir bağlayıcılığı var sonuçta.. ama başı boş olunca kayışı koparıyorum işte.

İyiyim kuzum. Eşim işe gitti. Kahvaltı seremonileri bitti. Günlük ev işlerine geçicem birazdan

günaydınlar kızlar morordek kaptaniminda yazdığı gibi eğer derecede olamazsak 4 hafta boyunca bunun cezasını sadece kaptan olarak ben çekeceğim sonuç hazırlayarak sizlerden ricam bu hafta elinizden geleni yapmanız menü ve spor bildirimlerini ihmal etmemeniz bu hafta mazereti olmadan takımda yazmayan kg şunu cuma öğleyin 12 ye kadar bildirmeye artı gelenler kendinize cezalardan ceza beğenin valla bu corona beni çok yıprattı sağolsun emnis esra ilgileniyorum ama onu da yıprattı özellikle cuma gün ki bildirimler lütfen sizlerden ricam toparlayıp kendimize gelelim size corona yüzünden reglim in 20 gün geciktigini söyleyeyim o kadar iptal oldum normalde 2-3 gün anca sapitirdi durum hiç bu kadar kötü olmamisti

Günaydın canım
Nasılsın?evden çalışma nasıl gidiyor ? Her kes iyi mi? Umut paşanın oyun istekleri devam mı :)

Canım
Bu hafta bence derece yapılır ya.. direkten dönmek mümkün.. reglin de epey gecikmiş ama zor bir dönem sonuçta. Hepimiz değişik ve tuhaf tepkiler veriyoruz. Biraz spor biraz ödem atıcı bir şeyler işe yarar mı bilmiyorum ama evde geçecek günlerde mutlaka kendimize yatırım yapmalıyız. Bu kadar boş zaman bu kadar fırsat var resmen kolumu kaldıramıyorum. Kendime çok kızıyorum.

E ama listedesin ne demek değilsin alt listemizi hiçe mi sayıyosun

Ben de o saatte uyudum sabah da 12 de zor kalktım yarın erken kalkayim da bi şaşırtayim vücudu

Uzaklaşmaaa

Bu sabah 9’dakalktım birsevgi Ancak şu bir gerçek ki ne kadar boş mideyle yatarsa o kadar rahat ve erken kalkıyor insan sabah. Eğer yatmaya yakın ağzıma küçük bir şey bile atsam sonuçta vücut onu sindirmek için çaba sarfediyor ve bu huzursuz ediyor ağırlaştırıyor insanı. Ne kadar az yemek o kadar hafiflik ve rahatlık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…