- 23 Mart 2016
- 29.910
- 90.402
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #345.001
Geçmiş olsun canım toparlarsin inşallah çok uyumakta hiç iyi gelmiyor insanaBende de pek derman yok. Dün cam sildim ve güneşe aldanıp biraz üşütmüş olabilirim.akşam yemeğinden sonra başım ağrıyor diye uzandım şimdi kalktım 15 saate yakın uyumuşum ve şimdi de biraz ateşim var. Bir de sol kolu ekstra çalıştırınca sol göğsümdeki ağrı başlamış. Neden o kolumu koruduğumu hatırladım sabah sabah :) Gün içinde parça parça yapacağım. Çayı koydum başladım işte bakalım. Ama öyle devam etmek istemiyorum çünkü şu sporsuz vermiyorum sonra.
E ben de öyle yapıyorum zaten bölgesele katmayacak mıyız ?Pilates bandıyla yaptıklarımı da bölgesele kattımCherry Mom
Başım ağrıyor diye uyudum. Çok uyumaktan başım ağrıyarak uyandımGeçmiş olsun canım toparlarsin inşallah çok uyumakta hiç iyi gelmiyor insana
Aslında o bi soruydu ve evet bölgesele katcakmışızE ben de öyle yapıyorum zaten bölgesele katmayacak mıyız ?
Dün bir ice-the içmedim ki sen ceza kesersin diye. Keşke içseymişim:))) Kacamaklilar kervanına sende katıldın kuzum.Dün sozlesmisiz gibi herkes kaçamak yapmış ama sporunu da yapmış sende o eksik spor olmadığı için sana cezam 50 puan
Pamukcum şimdi tekrar hesapladım daha düşük çıktı sende bir bak bakalimOnca spor yaptım anca 250 mi olmuş
Ay evde herhangi bir şeyin profesyoneli olmamalı bence. Kesinlikle eve iş getirme otur yemeğini ye diye çıkışmalısınEvet cnm böylesi daha iyi. Ama illaki eleştirir. Denk gelip yiyenler yemeklerimi överken o eleştirecek bişey bulur mutlaka. Bu yanı çok kötü işte. Çorbalara çok takıntılı özellikle. Yutmadan önce iyi Bi inceler. Hatta kaşığa almadan önce kasesinde inceler durur. Böyle sıkıntılı tarafları çok☹
Kız ben kocam yemeğe tuzlu dese olay çıkarıp yarın sen tuzsuzunu yap o zaman diyorum. Sen aşçısın daha güzelini yap da yiyelim diye kıyamet koparEvet cnm böylesi daha iyi. Ama illaki eleştirir. Denk gelip yiyenler yemeklerimi överken o eleştirecek bişey bulur mutlaka. Bu yanı çok kötü işte. Çorbalara çok takıntılı özellikle. Yutmadan önce iyi Bi inceler. Hatta kaşığa almadan önce kasesinde inceler durur. Böyle sıkıntılı tarafları çok☹
Evet cnm böylesi daha iyi. Ama illaki eleştirir. Denk gelip yiyenler yemeklerimi överken o eleştirecek bişey bulur mutlaka. Bu yanı çok kötü işte. Çorbalara çok takıntılı özellikle. Yutmadan önce iyi Bi inceler. Hatta kaşığa almadan önce kasesinde inceler durur. Böyle sıkıntılı tarafları çok☹
Dediğin gibi cardio duş yoga olabilir.. zaten cardio demek su gibi olmak demek :) yoga hiç yapmıyorum ama alt karın kaslarını çalıştırması da süpermiş doğrusu :)Dün dilim dışarda rengim bembeyaz koltukta yığıldım aralarda ama bağımlılık yaptı sanki bugün yine yapmak istiyorum aynı videoyumilyonlarca squat ve jumping jack yaptım bacaklarımın ağrısı gece çok fenaydı o kadar streching e rağmen. Ya yoga vücudumu çok rahatlatıyor aslında ama ben cardiodan önce yoga yapıyorum acaba bu sırayı mı değiştirsem? Cardioda da su gibi oluyorum. Duştan sonra yoga yapabilirim ancak öyle su gibi matın üstüne de yatamam Ne yapsam bilemedim ama yoga baya iyi geliyor bir de ka ın kaslarımı da farkettirmeden çalıştırdı resmen. Alt karnımda hissettim kasları ki en zor bölge. Oysa ki karın hareketi de yapmamıştım ama yoga çaktırmadan çalıştırmış kasları
Ben tüm gün yapabileceğim için adil bir yarış olması adına sen söyle.. akşam kaç yapabilirsin ben de ona göre durayım. Şu an 750 deyim. Az sonra 1000 olacak :) nerede durmalıyım :)Ellerine sağlıık
Netten videosunu izledim çok güzel ya bayıldım sokağa çıkar sokakta zıplarım
dennisgo hedefin kaaaççç? İftardan sonra yapışırım yakana belki
8de oruç açıyorum yarım saat şiş geziyorum sonra lokumu dışarı çıkarıyorum ancak 10da başlarım zıplamaya 12ye kadar ancak 3-4 bine çıkabilirm sanırımBen tüm gün yapabileceğim için adil bir yarış olması adına sen söyle.. akşam kaç yapabilirsin ben de ona göre durayım. Şu an 750 deyim. Az sonra 1000 olacak :) nerede durmalıyım :)
Benim puanımı düzelttin mi kaptanıımhişş var mı spor puanina itiraz edecek olantekrar hesaplatirsaniz daha düşük cikiyor ona göre
Evet orda hatam varmış o yüzden sessizce duzellttimBenim puanımı düzelttin mi kaptanıım
Tamam o zaman üst sınırımız 4 bin olsun mu?8de oruç açıyorum yarım saat şiş geziyorum sonra lokumu dışarı çıkarıyorum ancak 10da başlarım zıplamaya 12ye kadar ancak 3-4 bine çıkabilirm sanırım
Olsun bugün de kardeşçilik kazansınTamam o zaman üst sınırımız 4 bin olsun mu?
Biyoloji matematik değildir 2x2 her zaman 4 etmez. Bilim insanı olsaydım, ben böyle bir açıklama yapardımHadi bunu da bilim adamları açıklasın
Yakilan kalori 2139 (uykuyu falan da program hesaplamış) alınan kalori 907 cuma günü giden kilo -100
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?