Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmiş olsun canım toparlarsin inşallah çok uyumakta hiç iyi gelmiyor insana

Ay evde herhangi bir şeyin profesyoneli olmamalı bence. Kesinlikle eve iş getirme otur yemeğini ye diye çıkışmalısın

Kız ben kocam yemeğe tuzlu dese olay çıkarıp yarın sen tuzsuzunu yap o zaman diyorum. Sen aşçısın daha güzelini yap da yiyelim diye kıyamet kopar

Dediğin gibi cardio duş yoga olabilir.. zaten cardio demek su gibi olmak demek :) yoga hiç yapmıyorum ama alt karın kaslarını çalıştırması da süpermiş doğrusu :)

Ellerine sağlıık
Netten videosunu izledim çok güzel ya bayıldım sokağa çıkar sokakta zıplarım

dennisgo hedefin kaaaççç? İftardan sonra yapışırım yakana belki
Ben tüm gün yapabileceğim için adil bir yarış olması adına sen söyle.. akşam kaç yapabilirsin ben de ona göre durayım. Şu an 750 deyim. Az sonra 1000 olacak :) nerede durmalıyım :)

Ben tüm gün yapabileceğim için adil bir yarış olması adına sen söyle.. akşam kaç yapabilirsin ben de ona göre durayım. Şu an 750 deyim. Az sonra 1000 olacak :) nerede durmalıyım :)
8de oruç açıyorum yarım saat şiş geziyorum sonra lokumu dışarı çıkarıyorum ancak 10da başlarım zıplamaya 12ye kadar ancak 3-4 bine çıkabilirm sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…