- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #346.181
Doğru söylüyorsun kuzum.. Aslında ailede herşeyin merkezi biz kadınlar. Biz iyi olmazsak hiçbirşey olmuyo.Biraz kendine odaklan olmaz mı? Çocuklarınla konuşsan ve en az yarım saat kendinle baş başa kalsan? Biz kendimize değer vermezsek kimse vermiyor malesef..
Çok iyi taktik kuzum. Dediğin gibi d vitamini takviyesi gerek. Ben de başlayayım yeniden evde vardı.Muhtemelen onun da etkisi var. Ben de son zamanlarda D vitamini almayı bırakmıştım. Bence onun eksikliği baya hissediliyor. Benim de ruh halim dalgalanıyor hemen D vitaminim düşünce daha melankolik oluyorum. İyi hatırlamış oldum ben de hemen kalkıp D vitaminimi alayım.Sen de mutlaka takviye et. Sen mutlu olmazsan hiçbir şey iyi olmaz. Bir kadın mutsuz olunca her şey düşüyor bence. Biz iyi olmazsak kimse iyi olamaz onun için önce kendimiz. iyi taktik dimi!
Kuzum spor yarışları yapıyoruz yanında bakım yapma yarışları mı yapsak acabaSen ne ypaarsan yapciim bugün
D vitamini 10 damla mi alıyoruzd vitamini düsuklugu zayiflamayida engelliyor
İki gündür yemedim lahmacun canım.. iftara yapıldı.. e sahura da kalınca yedim ekmek niyetine.. tatlı haklısın napim canım çektiCanim su sahurda yediğin lahmacunlari bir birak istersen yanilmiyorsam 2.gun yine lahmacun hem kilo hemde susatir adamı bu ya
Tatlı zaten olay 30 dakikada yana yana yaptığın spor 2 dakikada yediğin bu tatlı ile ziyan oldu
Ceza 100 puan
Cuma günü o eksi bir hala duracak mi merakla bekliyorumKoz tartı da -1 olunca yedim gitti
Hiç çıkasım yok zaten kuzum. Ama zora da sokmak istemiyorum kimseyi. Olumsuz etkilemek istemiyorum. Çık derseniz çıkarım.Kurallar için ne dedik durumunu izah ettikten sonra ille paylaşım yap diye kimseye baskı yapamayız bu sefer mezun olmadan çıkmak yok bu listeden lütfen bunu size derken aslında kendime diyorum hep.cunku eskilerden biri bırakırsa benimde bırakmasım geliyor
Gitme bi yerlereHiç çıkasım yok zaten kuzum. Ama zora da sokmak istemiyorum kimseyi. Olumsuz etkilemek istemiyorum. Çık derseniz çıkarım.
Bende de oluyorhemen oyuncaklarını kurtarma telaşına düşüyor hepimiz aynıyız
Hayır sakın Tabiki de. Böyle düşünmeHiç çıkasım yok zaten kuzum. Ama zora da sokmak istemiyorum kimseyi. Olumsuz etkilemek istemiyorum. Çık derseniz çıkarım.
Burada bu kadar can dost varken nereye gideyim de mutlu olayım. Yaa hepiniz cansınız kızlar ya. Bi anda tüm ruh halimi değiştirdiniz.Gitme bi yerlere
Ben çok çok seviyorum iyi ki varsın ve çok değerlisiinBurada bu kadar can dost varken nereye gideyim de mutlu olayım. Yaa hepiniz cansınız kızlar ya. Bi anda tüm ruh halimi değiştirdiniz.
Ne şanslıyım aslında da farkında değilim. İyiki varsınız. Sizleri çok seviyorum ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Kaptan çıldırdıHerkes lahmacun yesin.
Bizde seni kuzum bosa demiyorum uzaklaşma buradan diyeBurada bu kadar can dost varken nereye gideyim de mutlu olayım. Yaa hepiniz cansınız kızlar ya. Bi anda tüm ruh halimi değiştirdiniz.
Ne şanslıyım aslında da farkında değilim. İyiki varsınız. Sizleri çok seviyorum ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Bende çok seviyorumBurada bu kadar can dost varken nereye gideyim de mutlu olayım. Yaa hepiniz cansınız kızlar ya. Bi anda tüm ruh halimi değiştirdiniz.
Ne şanslıyım aslında da farkında değilim. İyiki varsınız. Sizleri çok seviyorum
Evet en büyük hatam bu gerçekten. Kendimi hep arka planda bırakıyorum. Aslında çok fazla hobim var yapsam iyi gelecek. En azından günde yarım saat.Ablam da öyleydi. Psikolog çok kızmıştı hayatının merkezine başkasını koyamazsın diye mandalalar var ya onları önermişti günde en az yarım saat mutlaka kendine ayır demişti. Şimdi de saldı çocukları dünyayı yıksalar o kahve içiyo
Eveet mutlaka yap mutfak dağınık kalıversin yada çocuklar biraz dağıtıversinler boşver senin kafa güzelliğinden mühim değilEvet en büyük hatam bu gerçekten. Kendimi hep arka planda bırakıyorum. Aslında çok fazla hobim var yapsam iyi gelecek. En azından günde yarım saat.
Doğru söylüyorsun canım.Eveet mutlaka yap mutfak dağınık kalıversin yada çocuklar biraz dağıtıversinler boşver senin kafa güzelliğinden mühim değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?