Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sen ne ypaarsan yapciim bugün
D vitamini 10 damla mi alıyoruz d vitamini düsuklugu zayiflamayida engelliyor

Yap yap hep birlikte yapalım. Akşam saçlara yağ karışımı sürüyoruz Yastığıma havlu serip sabaha kadar öyle yatıyorum. Sabah yıkıyorum. D vitamini Devit ampul şeklinde olanları yarı yarıya kaşığa döküpte içebilirsin veya günlere bölebilirsin. Benimki püskürtmeli olduğu için her gün bir fıs sıkıyorum ağzıma. Devit kullanırken kaşığa 15’er damla damlatıp içiyordum her gün. 4 şişe bitirmiştim öyle düşük çıktığında.

Merhaba hoşbulduum ☺
Yarışmanın şartlarını okudum kabulde ediyorum, biraz destekle gerçekten başarabileceğimide biliyoruum ve gerçekten çok heyecanlıyıım burda olduğum içiiin
Merhaba canım hoşgeldin takımımız çok motive edici oluyo birlikte başarabiliriz kendinden bahseder misin biraaz?

Merhaba canım hoşgeldin takımımız çok motive edici oluyo birlikte başarabiliriz kendinden bahseder misin biraaz?

Tabikii 23 yaşındayım, 159 cm boyumda, lisede hep 56-57 kilolardaydım daha sonrasında hem ilişki stresi yüzünden hem üniversiteyi ilk sene kazanamadığım için kilo almaya başladım, her yıl daha fazla alarak ilerledim şimdi artık son senem ve bende iş hayatına kendime olan özgüvenim tamken girmek istiyoruum
ve gerçekten çok istiyorum bunuu

Süper takımın en genci bayrağını sana devrediyoruz ben de 26 yaşındayım birlikte başarabiliriz menülerimizi ve sporlarımızı ayrı bir sayfaya yazıyoruz birazdan link atayım. Cherry Mom kaptan ben ve kardelelen321 kaptan yardımcılarıyız. Haftada bi gün yürüyüş bi gün zıplama yarışımız var onları da yarış günleri akşam 12ye kadar birsevgi ye özelden yazıyoruz o akşam kazananı açıklıyo Tempus ta menülerini yazmayanları teftiş ediyo Hoşgeldin tekrardan

Buraya yazıyoruz ollala
Yarışlarımızda carş cuma yürüyüş pazar zıpzıp

Çook teşekkür ederiim Gerçekten çok heyecanlıyıım ve birazda çekingenim ilk başlarda o yüzden gerçekten kusura bakmayıın, aktif olup birbirimizi daha iyi tanıdıkça zaten açılırıım Katıldığımdan berii eski mesajlara göz atıyorduum ve gerçekten şuan mutluyuum teşekkür ederim çook

Hoşgeldiiiinnn cnm

Çekinme hiç kendini övmek gibi olacak ama çok tatlı buradaki insanlar hiç çekineceğin birisi yok

bir kaç grubun tartışmasını falan okumuştum biraz tedirgindim ama eski mesajlarınıza biraz göz atınca zaten farkettim çok tatlı insanlar olduğunuzuu
Bizde pek tartışma olmuyo çok şükür çok nadir geliyo bi oyun bozan oyunu bozamayıp gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…