- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #346.201
İftarda olacaklardan sen sorumlusun
Sen ne ypaarsan yapciim bugün
D vitamini 10 damla mi alıyoruzd vitamini düsuklugu zayiflamayida engelliyor
Ortada bir gerçek var ben.napimmm kız yiyor yiyor 2 kg veriyorİftarda olacaklardan sen sorumlusun
Yiyin dedin ben bilmemOrtada bir gerçek var ben.napimmm kız yiyor yiyor 2 kg veriyor
Yok muhtemelen emzirdigi için ve spora yeni başladığı için kilo veriyor
ollala merhaba canım gel burdan yazabilirsin hosgeldin ☺☺
Merhaba canım hoşgeldinMerhaba hoşbulduum ☺
Yarışmanın şartlarını okudum kabulde ediyorum, biraz destekle gerçekten başarabileceğimide biliyoruum ve gerçekten çok heyecanlıyıım burda olduğum içiiin
Merhaba canım hoşgeldintakımımız çok motive edici oluyo birlikte başarabiliriz kendinden bahseder misin biraaz?
SüperTabikii 23 yaşındayım, 159 cm boyumda, lisede hep 56-57 kilolardaydım daha sonrasında hem ilişki stresi yüzünden hem üniversiteyi ilk sene kazanamadığım için kilo almaya başladım, her yıl daha fazla alarak ilerledim şimdi artık son senem ve bende iş hayatına kendime olan özgüvenim tamken girmek istiyoruum
ve gerçekten çok istiyorum bunuu
Buraya yazıyoruz5.Takım Menü ve Spor Listeleri
5.takım MENÜ VE SPOR PAYLAŞIM ALANI :kk77::spor: Arkadaşlar ilgili sayfamızda sadece menü ve sporlarımızı paylaşacağız,cevaplama-yorumlama yapmayacağız. Yorumlarımızı 'alıntıla ' yaparak kendi ekip sayfamız içerisinde 'alıntıları ekle' diyerek yapacağız. Güzel menü ve şahane sporlarınızı...www.kadinlarkulubu.com ollala
Yarışlarımızda carş cuma yürüyüş pazar zıpzıp
Hoşgeldiiiinnn cnmÇook teşekkür ederiimGerçekten çok heyecanlıyıım ve birazda çekingenim ilk başlarda o yüzden gerçekten kusura bakmayıın, aktif olup birbirimizi daha iyi tanıdıkça zaten açılırıım☺ Katıldığımdan berii eski mesajlara göz atıyorduum ve gerçekten şuan mutluyuum teşekkür ederim çook
Çekinme hiç kendini övmek gibi olacak ama çok tatlı buradaki insanlar hiç çekineceğin birisi yokÇook teşekkür ederiimGerçekten çok heyecanlıyıım ve birazda çekingenim ilk başlarda o yüzden gerçekten kusura bakmayıın, aktif olup birbirimizi daha iyi tanıdıkça zaten açılırıım☺ Katıldığımdan berii eski mesajlara göz atıyorduum ve gerçekten şuan mutluyuum teşekkür ederim çook
Benim de gözümde büyüyoSelam kızlarrrkalkamıyorum hâlâ yataktayım
Yarın yasak başlıyor alışverişe çıkmam lazım
Hoşgeldiiiinnn cnm
Çekinme hiç kendini övmek gibi olacak ama çok tatlı buradaki insanlar hiç çekineceğin birisi yok
Bizde pek tartışma olmuyo çok şükür çok nadir geliyo bi oyun bozan oyunu bozamayıp gidiyobir kaç grubun tartışmasını falan okumuştum biraz tedirgindim ama eski mesajlarınıza biraz göz atınca zaten farkettim çok tatlı insanlar olduğunuzuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?