- 30 Mart 2020
- 409
- 1.334
- 28
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #346.221
HedefindesinBen şunu şuraya bırakayım da yarın ne olacagımz belli degil işimi garantiye alıyım hazır az da olsa eksi gelmişkenyarın yine tartılıp bildiririm daha eksi çıkarsam ama çıkmazsam da bu geçerli olsun bananee
Bizde pek tartışma olmuyo çok şükür çok nadir geliyo bi oyun bozan oyunu bozamayıp gidiyo
Yeni mi başladımOrtada bir gerçek var ben.napimmm kız yiyor yiyor 2 kg veriyor
Yok muhtemelen emzirdigi için ve spora yeni başladığı için kilo veriyor
Hoşgeldin canımm. Emin ol burda çok güzel motive olup zayıflarsın. Kaç kilosun şu an ?her yerde mutlaka çıkıyorlar yaa ama burası bilmiyorum bana şimdiden umut ve enerjiyi verdii
Kuzum spor yarışları yapıyoruz yanında bakım yapma yarışları mı yapsak acaba
Ne güzel olur ya benim bıyıklar pala oldu dışarıda da maske takıyoruz ya almayı unutuyorum.Kuzum spor yarışları yapıyoruz yanında bakım yapma yarışları mı yapsak acaba
Midem dolsun diye ben de sürekli roka maydanoz falan yiyorum babamlar artık görünce yine otlanıyosun bahçeye çık taze ye istersen diyolarYeni mi başladımkız benim adım spor Leslie bana kurban olsun hep spor yapardım ama hiç bir zaman doymazdım istediğim gibi ter atamazdım.. memnun kalmazdım yani ama tabii bu program baya iyi geldi bana hiç olmazsa düzenli oldu ✌
Ben kendi bünyesi tanıyorum bebeğim o yüzden tatlı yedim.. lahmacun normal zaten hiç pide yemedim ki kaç gündür h hamur işi yemedim bi yerde az da olsa tatlı ve hamur yemem gerekiyor bütün gün inek modundayımo yüzden kendimi bildiğim için yedim tatlıyı da
Gri çok çabuk akıyo yine sarı oluyo ya çok bi esprisi yok sürekli cila istiyo hainBence deeeeeBakımlara da ihtiyacımız var. Hem kilo vermek için de motivasyon oluyor aslında. Benim Perşembe günleri saç bakım günüm mesela. Yağ karışımı sürüyorum saçıma.
Bu arada bir çılgınlık yapasım geldi. Saçlarım soğuk platin sarıydı. Kendi rengim koyu kestane. Saçımı uzatıp kendi rengime dönmeye kadar vermiştim. Baya çıktı ve uzadı saçım dipten 5 parmak kadar kendi renginde şu an. Uçta kalan sarılar da tabii kuaföre falan gidemeyince daha kötü bir sarıya döndü. Ben de gri saç boyası ve oksidan sipariş verdim. Kendi kendime sarı olan uç kısımları griye boyayacağım. Henüz kimsenin haberi yok
Emredersin kaptanım hemen aksama yerimHerkes lahmacun yesin.
Ahaha aynı ben. Erkek arkadasımla görüntülü konusurken de pencereden uzak loş ışıklı yerde konusuyorum parlayıp belli olmasın diyeNe güzel olur ya benim bıyıklar pala oldu dışarıda da maske takıyoruz ya almayı unutuyorum.
Al işteEmredersin kaptanım hemen aksama yerim75 de hayal olur iyice artik
Hoşgeldin canımm. Emin ol burda çok güzel motive olup zayıflarsın. Kaç kilosun şu an ?
Kız öyle deme biz koyuyoz koyuyoz tutturana kadar canimiz cikiyor vallaha artik 100 den yukari cikmam ben tarti gosterse 50 falan diyecegimEvet sadece 200 gr hedef koyunca ahaha
Hosgeldin aramiza. Bende 83.7 ile başlamıştım bu yola buraya 82.7 ile geldim çok yavaş veriyorum ama olsun yinede damlaya damlaya göl oluyor. Sende kararlı olup kendine inandıktan sonra gerisi gelir. Daha çok gençsin kendine uygun programını ve spor düzenini oluşturduğun zaman istediğin sonuca kolaylıkla ulaşabilirsinayy heyecandan onu yazmayı unutmuşuum en son 4 gün önce tartıldığımda 84 kiloyduum ama yarın tekrar tartılıp yazacağıım, 4 gündürde ekstra olarak yaptığım tek şey zaten tarçınlı su falan pek etki ettiğinii sanmıyorum yemeye devam ettiğim için ama bu değişiyor bugünden itibaren tabikii
Ay yok tarcınlı su kilo ya da ödeme iyi gelmiyo kan şekerini dengeliyo az bi tatlı istegini bastırıyor işte. Hadi bakalım gazan mübarek olsun. Bugünden itibaren yediğine dikkat edersin sporunu yaparsın ohhh gitsin kilolar . Karantinadan sonra fit fit dolanırız ortalıkta. Grup içinde de ikiye bölündük spor yarışı yapıyoruz puan topluyoruz o da baya motive edici oluyor. Kaçamaklı bişeyler yersen kaptanımız puanından kesiyorayy heyecandan onu yazmayı unutmuşuum en son 4 gün önce tartıldığımda 84 kiloyduum ama yarın tekrar tartılıp yazacağıım, 4 gündürde ekstra olarak yaptığım tek şey zaten tarçınlı su falan pek etki ettiğinii sanmıyorum yemeye devam ettiğim için ama bu değişiyor bugünden itibaren tabikii
Yazamadım disaridaydimMerhaba hoşbulduum ☺
Yarışmanın şartlarını okudum kabulde ediyorum, biraz destekle gerçekten başarabileceğimide biliyoruum ve gerçekten çok heyecanlıyıım burda olduğum içiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?