Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben şunu şuraya bırakayım da yarın ne olacagımz belli degil işimi garantiye alıyım hazır az da olsa eksi gelmişken yarın yine tartılıp bildiririm daha eksi çıkarsam ama çıkmazsam da bu geçerli olsun bananee

Eklentiler

• DF6BBFBC-1D49-4CB0-B07A-FD2F4A9E375D.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 25
Hedefindesin

Ortada bir gerçek var ben.napimmm kız yiyor yiyor 2 kg veriyor
Yok muhtemelen emzirdigi için ve spora yeni başladığı için kilo veriyor
Yeni mi başladım kız benim adım spor Leslie bana kurban olsun hep spor yapardım ama hiç bir zaman doymazdım istediğim gibi ter atamazdım.. memnun kalmazdım yani ama tabii bu program baya iyi geldi bana hiç olmazsa düzenli oldu
Ben kendi bünyesi tanıyorum bebeğim o yüzden tatlı yedim.. lahmacun normal zaten hiç pide yemedim ki kaç gündür h hamur işi yemedim bi yerde az da olsa tatlı ve hamur yemem gerekiyor bütün gün inek modundayım o yüzden kendimi bildiğim için yedim tatlıyı da

Kuzum spor yarışları yapıyoruz yanında bakım yapma yarışları mı yapsak acaba

Bence deeeee Bakımlara da ihtiyacımız var. Hem kilo vermek için de motivasyon oluyor aslında. Benim Perşembe günleri saç bakım günüm mesela. Yağ karışımı sürüyorum saçıma.
Bu arada bir çılgınlık yapasım geldi. Saçlarım soğuk platin sarıydı. Kendi rengim koyu kestane. Saçımı uzatıp kendi rengime dönmeye kadar vermiştim. Baya çıktı ve uzadı saçım dipten 5 parmak kadar kendi renginde şu an. Uçta kalan sarılar da tabii kuaföre falan gidemeyince daha kötü bir sarıya döndü. Ben de gri saç boyası ve oksidan sipariş verdim. Kendi kendime sarı olan uç kısımları griye boyayacağım. Henüz kimsenin haberi yok

Midem dolsun diye ben de sürekli roka maydanoz falan yiyorum babamlar artık görünce yine otlanıyosun bahçeye çık taze ye istersen diyolar

Gri çok çabuk akıyo yine sarı oluyo ya çok bi esprisi yok sürekli cila istiyo hain

Hoşgeldin canımm. Emin ol burda çok güzel motive olup zayıflarsın. Kaç kilosun şu an ?

ayy heyecandan onu yazmayı unutmuşuum en son 4 gün önce tartıldığımda 84 kiloyduum ama yarın tekrar tartılıp yazacağıım, 4 gündürde ekstra olarak yaptığım tek şey zaten tarçınlı su falan pek etki ettiğinii sanmıyorum yemeye devam ettiğim için ama bu değişiyor bugünden itibaren tabikii

20.04.2020 5. Takim Menu Paylasim Listesi

Cherry Mom - Paylasim yapildi
Umutumut82 - Paylasim yapildi
C Cagrihilal1 - Paylasim yapildi
kardelelen321 - Paylasim yapilmadi
pawlover - Paylasim yapildi
Tempus - Paylasim yapildi
melita09 - Paylasim yapilmadi
nrmyn - Paylasim yapildi
Mehfam - Paylasim yapildi
Calypso95 - Paylasim yapildi
K KuruPapatya - Paylasim yapildi
arasveannesi - Paylasim yapilmadi
B bluuee - Paylasim yapildi
birsevgi - Paylasim yapildi☺
dennisgo - Paylasim yapilmadi
balpamuk - Paylasim yapildi
U Umudumvar07 - Paylasim yapildi
Ceylansnn - Paylasim yapildi
hanmeli - Paylasim yapildi
Maariftakvimi - Paylasim yapilmadi
ollala - Yeni üyemiz

Hosgeldin aramiza. Bende 83.7 ile başlamıştım bu yola buraya 82.7 ile geldim çok yavaş veriyorum ama olsun yinede damlaya damlaya göl oluyor. Sende kararlı olup kendine inandıktan sonra gerisi gelir. Daha çok gençsin kendine uygun programını ve spor düzenini oluşturduğun zaman istediğin sonuca kolaylıkla ulaşabilirsin

Ay yok tarcınlı su kilo ya da ödeme iyi gelmiyo kan şekerini dengeliyo az bi tatlı istegini bastırıyor işte. Hadi bakalım gazan mübarek olsun. Bugünden itibaren yediğine dikkat edersin sporunu yaparsın ohhh gitsin kilolar . Karantinadan sonra fit fit dolanırız ortalıkta. Grup içinde de ikiye bölündük spor yarışı yapıyoruz puan topluyoruz o da baya motive edici oluyor. Kaçamaklı bişeyler yersen kaptanımız puanından kesiyor Yarın kilo bildirim günümüz kızların verdikleri kiloları gördügünde gaza gelirsin

Merhaba hoşbulduum ☺
Yarışmanın şartlarını okudum kabulde ediyorum, biraz destekle gerçekten başarabileceğimide biliyoruum ve gerçekten çok heyecanlıyıım burda olduğum içiiin
Yazamadım disaridaydim
Heyecanli olman ne guzel bu seni hem motive eder hemde istikrarli olmanı saglar veee pek tabi takımda ki herkese yarar enerji çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…