- 30 Mart 2020
- 409
- 1.334
- 28
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #346.241
Ahahahahahaha benim de haftayaki hedefim 50 grKız öyle deme biz koyuyoz koyuyoz tutturana kadar canimiz cikiyor vallaha artik 100 den yukari cikmam ben tarti gosterse 50 falan diyecegim
Benim veremediğim kiloyu görünce ne yapacakAy yok tarcınlı su kilo ya da ödeme iyi gelmiyo kan şekerini dengeliyo az bi tatlı istegini bastırıyor işte. Hadi bakalım gazan mübarek olsun. Bugünden itibaren yediğine dikkat edersin sporunu yaparsın ohhh gitsin kilolar . Karantinadan sonra fit fit dolanırız ortalıkta. Grup içinde de ikiye bölündük spor yarışı yapıyoruz puan topluyoruz o da baya motive edici oluyor. Kaçamaklı bişeyler yersen kaptanımız puanından kesiyorYarın kilo bildirim günümüz kızların verdikleri kiloları gördügünde gaza gelirsin
Karıştırma kız oralarıBenim veremediğim kiloyu görünce ne yapacak
Papatyanin savaşçı ruhu nerde bilmem benim ki tartıda savaşıyor hala
Gerçekten ibretlik bir hikaye benim kiKarıştırma kız oralarıneyse seni de ibret olsun diye gösteririz artık napalım . Kötü örnek diye
Evet kargoların yoğunluğundamış benimkilerde gelebilemiyo bi haftadırOoofff kitaplarım eve taaa 5 mayısta gelecekmiş ☹ çok moralim bozuldu
Ekibimize bir çıtır üye daha geldiTabikii 23 yaşındayım, 159 cm boyumda, lisede hep 56-57 kilolardaydım daha sonrasında hem ilişki stresi yüzünden hem üniversiteyi ilk sene kazanamadığım için kilo almaya başladım, her yıl daha fazla alarak ilerledim şimdi artık son senem ve bende iş hayatına kendime olan özgüvenim tamken girmek istiyoruum
ve gerçekten çok istiyorum bunuu
Ahahaha geldi oklava işte senin yüzünden C Cagrihilal1 o baslattı 50 gramı
Ah o tartı bir dile gelse neler dicekPapatyanin savaşçı ruhu nerde bilmem benim ki tartıda savaşıyor hala
Yaaa tamam tamam şaka yaptık yok salmak falan sakınnSiz böyle yaptıkça salasım geliyo iftarda bi sürü kaçamak yaparım bakın sonra da sizi suçlu gösteririm C Cagrihilal1 K KuruPapatya
Abooo yemek için bahane arıyorSiz böyle yaptıkça salasım geliyo iftarda bi sürü kaçamak yaparım bakın sonra da sizi suçlu gösteririm C Cagrihilal1 K KuruPapatya
Ağlicam şimdiYaaa tamam tamam şaka yaptık yok salmak falan sakınn
Dile gelmesine gerek yok bi 75 gösterek o kadarAh o tartı bir dile gelse neler dicek
Siz ne arıyonuz? Tabi bahane arıcamAbooo yemek için bahane arıyor
Hadi ağlayalım beraber bende ağlamak istiyorumAğlicam şimdi
Benim de cnm yıllardır hiç çekmeyen kurabiye çekiyor. Böyle bissürü yemek istiyorumSiz ne arıyonuz? Tabi bahane arıcam
Hadi ben ağlağım hemen ağlayabilirimHadi ağlayalım beraber bende ağlamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?