- 30 Mart 2020
- 409
- 1.334
- 28
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #346.261
Göstermezse de boşver çamur at tartıya. Ben artı cıkınca öyle yapıyorum anneme diyorum a101den aldıgın mal bu kadar olur bozuk bu tartı beni fazla gösteriyo diyorum az bi rahatlama oluyorDile gelmesine gerek yok bi 75 gösterek o kadar
Oructan o oructan suyu içince geçerBenim de cnm yıllardır hiç çekmeyen kurabiye çekiyor. Böyle bissürü yemek istiyorum
İlginç olan şu ki benim pastalara tatlılara hiç zaafım yoktur.Oructan o oructan suyu içince geçer
Kurabiye mi yok canım kim demiş
Valla ben cuma günü tatlı yemek için izin aldım kaptandan . Siz bahane düşünün artıkSiz ne arıyonuz? Tabi bahane arıcam
Off bana kurabiye deme bayılırımBenim de cnm yıllardır hiç çekmeyen kurabiye çekiyor. Böyle bissürü yemek istiyorum
Tanesi 110 kaloriymiş yap bi tane ye tartı sonrası ben de yapcamKurabiye mi yok canım kim demişbiz öyle şeyler yemeyiz.
200 gr tatlı yenmez bence itiraz ediyorum. Ben bu hafta tatlı yemezsem kimse yiyemezValla ben cuma günü tatlı yemek için izin aldım kaptandan . Siz bahane düşünün artık
Kızım kasmasana kendini bu kadar beni bile strese soktun75 e hala uzağım psikolojim bozuldu
Bitter çikolata yok bide ben paketli ürün yemiyorum ki cnmTanesi 110 kaloriymiş yap bi tane ye tartı sonrası ben de yapcam
Unu yok şekeri yok yagi yok 110 kalori yemeyin bence o kurabiyeye o kalori çokTanesi 110 kaloriymiş yap bi tane ye tartı sonrası ben de yapcam
bir kaç grubun tartışmasını falan okumuştum biraz tedirgindim ama eski mesajlarınıza biraz göz atınca zaten farkettim çok tatlı insanlar olduğunuzuu
Çikolata yemiyo musunBitter çikolata yok bide ben paketli ürün yemiyorum ki cnm☹ ama çok güzel gözüküyorlarrrr
E çikolata yiyon daha ne yicenUnu yok şekeri yok yagi yok 110 kalori yemeyin bence o kurabiyeye o kalori çok
Herkes strese girsin yarın cumaKızım kasmasana kendini bu kadar beni bile strese soktun
Kasım ayına kadar canavar gibi yerdim. Kasım ayında 21 gün şekersiz yaptım. Sonrasında paketli ürünleri kaldırdım hayatımdan.Çikolata yemiyo musunçikolata
Ohoo gözğmün önünde kuyumu kazdın şimdi oldu mu yahu200 gr tatlı yenmez bence itiraz ediyorum. Ben bu hafta tatlı yemezsem kimse yiyemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?