Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Taytımı bluzumu giydim kremlendim parfüm sıktım d vitaminimi içtim hazırım balpamuk

Ay harikasın ahahahah kardelen sana yazdım yazdım 2 dk sonra halim perişandı zaten yazamamışım hatta yazdığımı da yolladım sanıp yollamamışım. Kargo geldi barbie bebek evi diye 1 senedir yalvarıyordu kızım, almadık. Ama şimdi evde kalınca da oyalayamıyoruz zaten sıkıldı da artık her şey tükendi. Alalım bari dedik. Onun kargosu geldi. Tek tek yıka-sil milyon tane parçayı. Sizi süsledim de benim halimi bi görseydiniz keşke saçlarım tel tel üstüm başım perişan çamaşır suyu kokuyorum

bir kaç grubun tartışmasını falan okumuştum biraz tedirgindim ama eski mesajlarınıza biraz göz atınca zaten farkettim çok tatlı insanlar olduğunuzuu

Hoşgeldin ollala Hepimiz çok tatlıyızdır Sen de tatlısın ki enerjimiz seni çekmiş. Tatlışkolar grubuna hoş geldin

Çikolata yemiyo musun çikolata
Kasım ayına kadar canavar gibi yerdim. Kasım ayında 21 gün şekersiz yaptım. Sonrasında paketli ürünleri kaldırdım hayatımdan.
Zoraki olan baklagiller vs yiyorum o kadar. Çikolata tadını unuttum artık. Belki birgün kendim yaparsam yerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…