Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

o gençliğe güvene güvene valla 4 sene yaşlandım ve şiştiim o yüzden şimdi seninde dediğin gibi düzen oturttuktan sonra yavaşta olsa hızlıda olsa gitsinlerde başka hiiç bir şey istemiyoruuum

Şimdi biraz anlamaya başlıyorum ama 1-2 güne her şeyi çözerim diye düşünüyoruum, o kadar güzel ki sanırım daha önce gelmediğime pişman olucamm

Kizlar bugün tartildim gram verememisim. Millet oruç tutarken zayiflar ben kilo aliyorum. Önceki ramazanlardada kilo aliyordum. bende bir tuhaflik var
Hareketsiz kalıyorsun ondan olabilir mi canim birde iftardan sonra hemen yatıyorsun sanırım bilmiyorum sonra kalkıyor musun ?

Aman yarina odaklanmasin bu hafta napacaklari belli degil lahmqcun falan

Hareketsiz kalıyorsun ondan olabilir mi canim birde iftardan sonra hemen yatıyorsun sanırım bilmiyorum sonra kalkıyor musun ?

Iftardan sonra hemen yatiyorum canim. Imkani yok zorlasamda kafam yerinden kalkmiyor. Gün icinde evin rutin islerini yapiyorum ama mesela 17.00 den sonra yigilip kaliyorum . Basim gözlerim agrimaya basliyor. Şuanda en onemli onceligim firesiz ramazani tutabilmek sanirim.

Amin inşallah
O ye yatlar öyle yapıyordur o.zman aslında yemek sonrası 1.2 saat dinlenip kendine geldikte sonra biraz spor yapsan daha iyi gelebilir

Ooo bayılırım bakımdan sorumlu bakanlık teklifini kabul ediyorum adaşım. Perşembe günleri saç bakımını kabul edenler el kaldırsın? Yüzümüze de aynı gün maske yapabiliriz. Sabahları kalkıp kremimizi ve göz kalemimizi de sürüyoruz Modumuzu yükseltecek bir şeyler giyip güzel bir koku sürüyoruz. İlla parfüm olması gerekmez kızlar size çok tavsiyem awe cemrenin saf yağları. Fiyatları da piyasaya göre daha uygun ve üniv. Laboratuarlarında üretiliyor. Seyreltilmiş değil %100 saf yağlar, miss gibi. Ben internetten sipariş veriyorum bittikçe. Enerji için portakal ve limon yağlarını tavsiye ederim. Bazen yüzüme de sürüyorum C vitamini sonuçta, çok iyi geliyor. Bu arada piyasada bir kaç ünlü marka bu yağların 2-3 katı fiyatına satıyor bu yağları. İnanamıyorum. Ve en güzel de awe cemre bence.

Heh dukan bira. Napiim ismi öylee koymuslar biraya veriyorum bugün kendimi

Başörtülü bir kız youtube da dukan biranın nasıl yapıldığını anlatmış bir video çekerek. Ben de ölçüleri ararken buldum. Videonun altını görmelisiniz Alllaaaaaahhhh kıza verip veriştirmişler hem kapalısın hem de bira anlatıyorsun diye ahahahahha kahkaha attım bazıları da yazık sürekli açıklama yapıyor yahu bunun adı bira kız size iyilik yapmak istemiş yerin dibine sokmuşsunuz diye
Bizim millettt....

Ayy ne guzel tavsiyeler fikirrleerr ben varimmm
Ben evde sadece boynuma vücut spreyi sıkıyorum dediğin gibi bende parfume kıyamıyorum

Tövbe estağfurullah
Yazık kıza

Oh ohh miss .
ahahahahah

Ayy ne guzel tavsiyeler fikirrleerr ben varimmm 🖐🖐
Ben evde sadece boynuma vücut spreyi sıkıyorum dediğin gibi bende parfume kıyamıyorum
Ben de varıımm. Yüzüme her gün bi maske bazen de peeling yapıyorum, saçıma pek bişey yapmıyorum yapsam iyi olcaak. Perşembeleri bakkm günümüz o zamaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…