Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gri çok çabuk akıyo yine sarı oluyo ya çok bi esprisi yok sürekli cila istiyo hain

Yedekte bulunsun diye lila ve şeftali pembede aldım. Akınca onları deneyeceğim Uzun süre saçımın sadece ön kısmını gri-mor-kızıl kullandım. Griyi kuaföre yaptırmıştım akınca da kendim boyadım diğer renklere. Tecrübeliyim ama yine de bu kadar bütün saçı boyamamıştım onun için biraz endişeliyim ama hiçbir şey olmazsa vurum 3 numaraya nasıl olsa karantinada moda oldu herkes 3 no geziyor

Uzuldunmu sevindinmi

Selam kızlarrr kalkamıyorum hâlâ yataktayım

Yarın yasak başlıyor alışverişe çıkmam lazım
Aynen canım kallk kalkk acilirsin kolay gelsin
Bizde pek tartışma olmuyo çok şükür çok nadir geliyo bi oyun bozan oyunu bozamayıp gidiyo
O tipleri hemen gönderiyoruz kimse ekip ruhunu bozamaz maşallahı var takımımızın

E hani eksi 1 neyse bence sende ki ödem yarına daha da gider diye düşünüyorum
Kızlar başka tartilan var mı

E ozman seni bakımdan sorumlu bakan ol sen bizi arada silkelersin bencede işin bu kısmı da önemli.

Ne güzel olur ya benim bıyıklar pala oldu dışarıda da maske takıyoruz ya almayı unutuyorum.
Hahahaha yaaa hilllaalll
Emredersin kaptanım hemen aksama yerim 75 de hayal olur iyice artik

Ahaha aynı ben. Erkek arkadasımla görüntülü konusurken de pencereden uzak loş ışıklı yerde konusuyorum parlayıp belli olmasın diye
Çakallarla bak yaaaa kız hadi biz koca kahrı yemek iş.guc çocukla.ugrasiyoruz bu yaşta salma kendni bizim gibi 30 undan sonra sal
Al işte Cherry Mom millet bunu bekliyomuss ahahahah . Bu akşam partiliyomuyız lahmacun parti
Vallaaa size öyle cezalar veririrm ki totonuz yerden kalkmaz yarı felç gezersiniz

Canim.hedef kilon nedir onuda kaydedeyim.

Kız öyle deme biz koyuyoz koyuyoz tutturana kadar canimiz cikiyor vallaha artik 100 den yukari cikmam ben tarti gosterse 50 falan diyecegim
kız ikii dakika yok oluyorum herkes coşuyor
İnşallah ollala yi gaza getirecek bir tablo cikar ortaya

Hosgeldiiin

Geçen gün Ayşe Köroğlu paylaşmıştı instagramında ben de kaydettim çikolata tarifini. Denemek istiyorum ben de bir fırsat bulduğumda. Daha çikolataya sıra gelemedi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…