- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #346.281
Al çikolatayı ye kurabiyeye için ne ugrasiyorsunE çikolata yiyon daha ne yicen
Midem dolsun diye ben de sürekli roka maydanoz falan yiyorum babamlar artık görünce yine otlanıyosun bahçeye çık taze ye istersen diyolar
Kız stres demişken sen belki stresten ödem oluyosun bak stres yapmaaHerkes strese girsin yarın cuma
Kiz cuma geldi diyorum stres yapma diyorsunuz tam stres günü bugün çok normalKız stres demişken sen belki stresten ödem oluyosun bak stres yapmaa
Gri çok çabuk akıyo yine sarı oluyo ya çok bi esprisi yok sürekli cila istiyo hain
Ben gittim geldim cok kalabalik disarisi yaaSelam kızlarrrkalkamıyorum hâlâ yataktayım
Yarın yasak başlıyor alışverişe çıkmam lazım
Uzuldunmu sevindinmiSüpertakımın en genci bayrağını sana devrediyoruz ben de 26 yaşındayım birlikte başarabiliriz menülerimizi ve sporlarımızı ayrı bir sayfaya yazıyoruz birazdan link atayım. Cherry Mom kaptan ben ve @kardelelen321 kaptan yardımcılarıyız. Haftada bi gün yürüyüş bi gün zıplama yarışımız var onları da yarış günleri akşam 12ye kadar @birsevgi ye özelden yazıyoruz o akşam kazananı açıklıyo @Tempus ta menülerini yazmayanları teftiş ediyo Hoşgeldin tekrardan
Aynen canım kallk kalkk acilirsin kolay gelsinSelam kızlarrrkalkamıyorum hâlâ yataktayım
Yarın yasak başlıyor alışverişe çıkmam lazım
O tipleri hemen gönderiyoruzBizde pek tartışma olmuyo çok şükür çok nadir geliyo bi oyun bozan oyunu bozamayıp gidiyo
Ben şunu şuraya bırakayım da yarın ne olacagımz belli degil işimi garantiye alıyım hazır az da olsa eksi gelmişkenyarın yine tartılıp bildiririm daha eksi çıkarsam ama çıkmazsam da bu geçerli olsun bananee
Bence deeeeeBakımlara da ihtiyacımız var. Hem kilo vermek için de motivasyon oluyor aslında. Benim Perşembe günleri saç bakım günüm mesela. Yağ karışımı sürüyorum saçıma.
Bu arada bir çılgınlık yapasım geldi. Saçlarım soğuk platin sarıydı. Kendi rengim koyu kestane. Saçımı uzatıp kendi rengime dönmeye kadar vermiştim. Baya çıktı ve uzadı saçım dipten 5 parmak kadar kendi renginde şu an. Uçta kalan sarılar da tabii kuaföre falan gidemeyince daha kötü bir sarıya döndü. Ben de gri saç boyası ve oksidan sipariş verdim. Kendi kendime sarı olan uç kısımları griye boyayacağım. Henüz kimsenin haberi yok
Hahahaha yaaa hilllaalllNe güzel olur ya benim bıyıklar pala oldu dışarıda da maske takıyoruz ya almayı unutuyorum.
Emredersin kaptanım hemen aksama yerim75 de hayal olur iyice artik
Çakallarla bak yaaaa kız hadi biz koca kahrı yemek iş.guc çocukla.ugrasiyoruz bu yaşta salma kendni bizim gibi 30 undan sonra salAhaha aynı ben. Erkek arkadasımla görüntülü konusurken de pencereden uzak loş ışıklı yerde konusuyorum parlayıp belli olmasın diye
Vallaaa size öyle cezalar veririrm ki totonuz yerden kalkmaz yarı felç gezersiniz
ayy heyecandan onu yazmayı unutmuşuum en son 4 gün önce tartıldığımda 84 kiloyduum ama yarın tekrar tartılıp yazacağıım, 4 gündürde ekstra olarak yaptığım tek şey zaten tarçınlı su falan pek etki ettiğinii sanmıyorum yemeye devam ettiğim için ama bu değişiyor bugünden itibaren tabikii
Kız öyle deme biz koyuyoz koyuyoz tutturana kadar canimiz cikiyor vallaha artik 100 den yukari cikmam ben tarti gosterse 50 falan diyecegim
İnşallahAy yok tarcınlı su kilo ya da ödeme iyi gelmiyo kan şekerini dengeliyo az bi tatlı istegini bastırıyor işte. Hadi bakalım gazan mübarek olsun. Bugünden itibaren yediğine dikkat edersin sporunu yaparsın ohhh gitsin kilolar . Karantinadan sonra fit fit dolanırız ortalıkta. Grup içinde de ikiye bölündük spor yarışı yapıyoruz puan topluyoruz o da baya motive edici oluyor. Kaçamaklı bişeyler yersen kaptanımız puanından kesiyorYarın kilo bildirim günümüz kızların verdikleri kiloları gördügünde gaza gelirsin
Sen bugün bi tartıl yarın daha çok çıkarsan bugünkünü kullanırsın benim gibi ben öyle yaptım beyin bedavaKiz cuma geldi diyorum stres yapma diyorsunuz tam stres günü bugün çok normal
HosgeldiiinÇook teşekkür ederiimGerçekten çok heyecanlıyıım ve birazda çekingenim ilk başlarda o yüzden gerçekten kusura bakmayıın, aktif olup birbirimizi daha iyi tanıdıkça zaten açılırıım☺ Katıldığımdan berii eski mesajlara göz atıyorduum ve gerçekten şuan mutluyuum teşekkür ederim çook
Kasım ayına kadar canavar gibi yerdim. Kasım ayında 21 gün şekersiz yaptım. Sonrasında paketli ürünleri kaldırdım hayatımdan.
Zoraki olan baklagiller vs yiyorum o kadar. Çikolata tadını unuttum artık. Belki birgün kendim yaparsam yerim.
Hoşgeldin ollalaHepimiz çok tatlıyızdır Sen de tatlısın ki enerjimiz seni çekmiş. Tatlışkolar grubuna hoş geldin
Unu yok şekeri yok yagi yok 110 kalori yemeyin bence o kurabiyeye o kalori çok
Aynen kızlar tartı fotosu çekin dursun kenarda yarın her ihtimale karşıSen bugün bi tartıl yarın daha çok çıkarsan bugünkünü kullanırsın benim gibi ben öyle yaptım beyin bedavakaptan perşembeden bildirebilirsiniz demişti ya.
Kasım ayına kadar canavar gibi yerdim. Kasım ayında 21 gün şekersiz yaptım. Sonrasında paketli ürünleri kaldırdım hayatımdan.
Zoraki olan baklagiller vs yiyorum o kadar. Çikolata tadını unuttum artık. Belki birgün kendim yaparsam yerim.
O 1 kilo eksi gelirsen değil miydiOhoo gözğmün önünde kuyumu kazdın şimdi oldu mu yahubananee yicemm izin aldım. Ben reglyim canım istiyo ondan , sen de regl olursan yersin
NeeeeeeO 1 kilo eksi gelirsen değil miydi
Ben gittim geldim cok kalabalik disarisi yaa
Neeeeeeöyle miydiii. Ya amaa okey bugün açım o zaman yemicem bişey yarına kadar atcam ödemleri ne birasıydı ödem attıran ondan içicem bir sürü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?