Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yasak olacak diye herkes bir paniğe kapılıyor. Herkes kendine göre haklı. Havada missss bugün İstanbul’da. Çıkmak için bahane arar insan ama ben yine de hiç çıkmıyorum
Alıştık eve yaa 9 gundur evdeydim artik sebze almam lazimdi bide maske kodum gelmis onu aldim,sanirim herkesin bi bahanesi var

Maske dediğim yoğurt bal ve limonu karıştırıp sürüyorum, bazen limon koymuyorum, yumusatıyo güzelleştiriyo . Yoğurt ve bal oldugu için ağır gelmiyo az bi bekletip yıkıyorumm canım.

Cildin yağlı mı? Limon yağlı cilt tipinde kullanılıyor ya o yüzden sordum. Yoğurt cildi yumuşacık yapar çok faydalı. Bal-yoğurt harika maske. Ben maya maskesini çok seviyorum miss gibi oluyor cilt. Arada bir aklıma gelince yaparım ama yüzüme sürekli bir şey sürmeyi sevmiyorum açıkçası. Cilt çabuk yoruluyor doğal florasını da pek bozmamak lazım. Haftada 1 böyle doğal bakımlar yapılabilir, çokta güzel olur.

Aynen canım maya maskesini de duymustum ama hiç denemedim bazı yorumları okudum her cilde iyi gelmeyebiliyormus diye çekindim biraz yapmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…