- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #346.321
Ben de varıımm. Yüzüme her gün bi maske bazen de peeling yapıyorum, saçıma pek bişey yapmıyorum yapsam iyi olcaak. Perşembeleri bakkm günümüz o zamaan Eki Görüntüle 2627736
Iftar a 1 dk kala tartılacağım benSen bugün bi tartıl yarın daha çok çıkarsan bugünkünü kullanırsın benim gibi ben öyle yaptım beyin bedavakaptan perşembeden bildirebilirsiniz demişti ya.
Ya gördün mü 200 eksi diye rahat rahat duruyordun. Bak nasıl stres olunuyor gör şimdiNeeeeeeöyle miydiii. Ya amaa okey bugün açım o zaman yemicem bişey yarına kadar atcam ödemleri ne birasıydı ödem attıran ondan içicem bir sürü
Alıştık eve yaa 9 gundur evdeydim artik sebze almam lazimdi bide maske kodum gelmis onu aldim,sanirim herkesin bi bahanesi varYasak olacak diye herkes bir paniğe kapılıyor. Herkes kendine göre haklı. Havada missss bugün İstanbul’da. Çıkmak için bahane arar insan ama ben yine de hiç çıkmıyorum
Maske dediğim yoğurt bal ve limonu karıştırıp sürüyorum, bazen limon koymuyorum, yumusatıyo güzelleştiriyo . Yoğurt ve bal oldugu için ağır gelmiyo az bi bekletip yıkıyorumm canım.Yüzüne her gün maske ağır gelmiyor mu?
Tövbe tövbe ramazan ramazan bira falanDukan birasi
Ya gördün mü 200 eksi diye rahat rahat duruyordun. Bak nasıl stres olunuyor gör şimdi
Ahahah ufak tefek sinsiliklerIftar a 1 dk kala tartılacağım ben
Şekerpare yemek için -2 lazım emnis demedi mi sana -1 e bir kurabiye ediyor sadeceNo stres yes şekerpare
bak yaaŞekerpare yemek için -2 lazım emnis demedi mi sana -1 e bir kurabiye ediyor sadece
Maske dediğim yoğurt bal ve limonu karıştırıp sürüyorum, bazen limon koymuyorum, yumusatıyo güzelleştiriyo . Yoğurt ve bal oldugu için ağır gelmiyo az bi bekletip yıkıyorumm canım.
Bi miktar üzülmüş olabilirimUzuldunmu sevindinmi
Aynen canım maya maskesini de duymustum ama hiç denemedim bazı yorumları okudum her cilde iyi gelmeyebiliyormus diye çekindim biraz yapmayaCildin yağlı mı? Limon yağlı cilt tipinde kullanılıyor ya o yüzden sordum. Yoğurt cildi yumuşacık yapar çok faydalı. Bal-yoğurt harika maske. Ben maya maskesini çok seviyorum miss gibi oluyor cilt. Arada bir aklıma gelince yaparım ama yüzüme sürekli bir şey sürmeyi sevmiyorum açıkçası. Cilt çabuk yoruluyor doğal florasını da pek bozmamak lazım. Haftada 1 böyle doğal bakımlar yapılabilir, çokta güzel olur.
Ahahah ufak tefek sinsilikler
Konya soğuk, üşüyoruzzzHava öyle sıcak ki incecik bi hırkayla çıktım ter içinde kaldım
Burası tam sahilde bisiklet havasıKonya soğuk, üşüyoruzzz
Ahh ne güzel olurduu. Denize aşığım bende ama malesef yokkkkBurası tam sahilde bisiklet havası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?