Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dun bende diyorum o kadar vakit harciyorum niye mükemmel ve kalici t emizlik yapamiyorum,ne sacma dimi ,ne mukemmelki o olsun,olmasida gerekmiyor zaten,biz yapabildigimizi yapalim yeter,takdir e gelince ekskligini gormeden anlamaz kimse ne kiymetini,1-2 gun bosla balpamuk un harika tekliflerini uygula sonra kaldiginn yerden devam edersin
Oruclular bakimlarini iftardan sonra yapsin krem parfum ruj orucu bozmasada zedeler

Aynen canım maya maskesini de duymustum ama hiç denemedim bazı yorumları okudum her cilde iyi gelmeyebiliyormus diye çekindim biraz yapmaya

Aslında her maske için aynı risk var. Bence herkes kendi yapacağı maskeyi kendisi seçsin zaten. Arada tecrübelerimden paylaşımlar yapabilirim ama herkes kendi cildine saçına neyin daha iyi geleceğini kendisi bilir. Benim cildim kuruya yakın mesela. Saçlarım da öyle. Onun için bana nemlendirci türde olanlar iyi geliyor ama fazla nemlendirme de ağır gelebiliyor mesela...

merhabalar, ben de bu takıma katıldım. şu an 77 kiloyum. bugün artık buna bir son vermeliyim dedim ve kilo vermemde bana motivasyon olsun diye buraya geldim. :) şu sıralar pandemi dolayısıyla evdeyim, umarım rahat bir şekilde geçiririm.
ilk sayfayı okudum. her gün yediklerimizi yazmamız gerekiyor sanırım değil mi. ve cuma tartı günü.
ayrıca egzersiz günlerini yazmanız iyi olmuş. buna ayak uydururum.

Hoşgeldiinn

Hoşgeldinn

Hoşgeldin

Ahh ne güzel olurduu. Denize aşığım bende ama malesef yokkkk
Geçecek az kaldı
Dimi yaa baktıkça kıpır kıpır oldu içim, bakmıyorum yoksa kendimi dışarı atasım geliyooorrr
Evet yaa hamakta sallanmalık tam
Hoş geldiin egzersiz her gün yapabilirsin haftada 3 gün yarışıyoruz ayrıca evet menülerimizi her gün başka bir sayfada paylaşıyoruz link atarım birazdan. Kaç kilosun hedef kaç

Canım benim bilmiyordum, geçmiş olsun ve umarım en yakın zamanda kavuşursun hayaline... Belki beraber kalırız kizzz
Oo no no noo okudum kızlar baya toparlamış seni ama ben senin rakibinim kiziiiimmmrakip karşısında güçlü ol bakayım
Yavrucum çocuktan önce her şeye daha rahat yetişiliyor. Kendimden biliyorum. Çocuğu olup her şeye yetişemiyorum diyenlere tek sözüm var 'koskoca çocuk yetistiriyorsunuz daha ne yapacaksınız'
Evin içinde her yer derli toplu olacak diye bir şey yok. Dört dörtlük düzen sağlanacak diye bir şey yok. Çocukların canı hiç sıkılmayacak diye bir şey yok. Biz de çok sıkıldık zamanında. Ben anneme canım çok sıkılıyor dedigimde 'sıkı can iyidir, kolay çıkmaz' derdi
O yüzden boşver bence çocuğun kendini yetiştirmesinde de önemli bir şey bu. De ki, sıkılan kendine sıkıntısını giderecek bir şey bulsun, bakın ben şimdi saçlarıma bakım yapacağım sıkıntım gidecek, kitap okuyacağım sıkıntım gidecek
Kuzum spor yarışları yapıyoruz yanında bakım yapma yarışları mı yapsak acaba
Bence de olmalı
Merhaba hoşbulduum ☺
Yarışmanın şartlarını okudum kabulde ediyorum, biraz destekle gerçekten başarabileceğimide biliyoruum ve gerçekten çok heyecanlıyıım burda olduğum içiiin
Hoşgeldin ollalaa en güzel kilolarımı üniversiteye giderken vermiştim 90dan 53 e düşmüştüm, yapılmayacak bir şey değil
Üzerinden 5 yıl geçti evlilikle beraber yine 70lerdeyim ama bu grupta motivasyon düşüklüğü diye bir şeyi kabul etmiyoruz o da neymiş ayol?
Hoşgeldinn heeer şey düzenli katılıma bağlı :) düzenli olarak buraya uğramayan yeterince motive olamıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…