- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #346.341
Dun bende diyorum o kadar vakit harciyorum niye mükemmel ve kalici t emizlik yapamiyorum,ne sacma dimi ,ne mukemmelki o olsun,olmasida gerekmiyor zaten,biz yapabildigimizi yapalim yeter,takdir e gelince ekskligini gormeden anlamaz kimse ne kiymetini,1-2 gun boslaKuzum hiç bir şeyi beceremiyorum. Ne annelik ne ev hanımlığı, yetemiyorum. Kendime vakit ayıramıyorum. Büyük kızım sürekli şikayetçi. Onları mutlu etmeye çalışıyorum onların peşinde kendime vakit ayıramıyorum. Günde 50 sayfa kitap bile okuyamıyorum düşün. Çok yorgunum çok. Bunları düşününce de ne kadar beceriksiz bir insansın herkes yapıyo sen neden yapamıyorsun diyorum ve devreler yanıyo.
Aynen canım maya maskesini de duymustum ama hiç denemedim bazı yorumları okudum her cilde iyi gelmeyebiliyormus diye çekindim biraz yapmaya
Burası tam sahilde bisiklet havası
Hoşgeldiinnmerhabalar, ben de bu takıma katıldım. şu an 77 kiloyum. bugün artık buna bir son vermeliyim dedim ve kilo vermemde bana motivasyon olsun diye buraya geldim. :) şu sıralar pandemi dolayısıyla evdeyim, umarım rahat bir şekilde geçiririm.
ilk sayfayı okudum. her gün yediklerimizi yazmamız gerekiyor sanırım değil mi. ve cuma tartı günü.
ayrıca egzersiz günlerini yazmanız iyi olmuş. buna ayak uydururum.
Hoşgeldinnmerhabalar, ben de bu takıma katıldım. şu an 77 kiloyum. bugün artık buna bir son vermeliyim dedim ve kilo vermemde bana motivasyon olsun diye buraya geldim. :) şu sıralar pandemi dolayısıyla evdeyim, umarım rahat bir şekilde geçiririm.
ilk sayfayı okudum. her gün yediklerimizi yazmamız gerekiyor sanırım değil mi. ve cuma tartı günü.
Hoşgeldinmerhabalar, ben de bu takıma katıldım. şu an 77 kiloyum. bugün artık buna bir son vermeliyim dedim ve kilo vermemde bana motivasyon olsun diye buraya geldim. :) şu sıralar pandemi dolayısıyla evdeyim, umarım rahat bir şekilde geçiririm.
Evet ne malzemeler gerekli evde olcak bişeylerle tarif ver amaŞimdi bu akşam saç bakımı yapıyor muyuz?
Sac derisinde sivilce ve kabuklanma sorunu icinde kalici bi cozum biliyimusun pamukcumŞimdi bu akşam saç bakımı yapıyor muyuz?
Geçecek az kaldıAhh ne güzel olurduu. Denize aşığım bende ama malesef yokkkk
Evet yaa hamakta sallanmalık tamDimi yaa baktıkça kıpır kıpır oldu içim, bakmıyorum yoksa kendimi dışarı atasım geliyooorrr
Hoş geldiinmerhabalar, ben de bu takıma katıldım. şu an 77 kiloyum. bugün artık buna bir son vermeliyim dedim ve kilo vermemde bana motivasyon olsun diye buraya geldim. :) şu sıralar pandemi dolayısıyla evdeyim, umarım rahat bir şekilde geçiririm.
Annemin de saç derisi sivilcelenmeye başlamıs gecen gün söyleniyordu. Neden olur ki o?Sac derisinde sivilce ve kabuklanma sorunu icinde kalici bi cozum biliyimusun pamukcum
Stres deyolarAnnemin de saç derisi sivilcelenmeye başlamıs gecen gün söyleniyordu. Neden olur ki o?
Strestendir o zaman. Bu aralar stresi fazla abimin eşi doğum yapcak yanına eskişehire gitmesi gerek onu ayarlamaya çalışıp duruyorlar streslendi baya kadınStres deyolar
Ben şimdiden kafamı hindistan cevizine bulayayım akşam da yıkarımŞimdi bu akşam saç bakımı yapıyor muyuz?
Hindistan cevizi yağı iyi geliyor diyolar ama yağı yok evde şu kurabiyeye kattıgımız toz halini kafama mı döksem ahahahBen şimdiden kafamı hindistan cevizine bulayayım akşam da yıkarım
Evet yağı baya iyi ben tüm vücuduma sürüyorum sonra kendimi yiyesim geliyoHindistan cevizi yağı iyi geliyor diyolar ama yağı yok evde şu kurabiyeye kattıgımız toz halini kafama mı döksem ahahah
Hindistan cevizi yağı iyi geliyor diyolar ama yağı yok evde şu kurabiyeye kattıgımız toz halini kafama mı döksem ahahah
Canım benim bilmiyordum, geçmiş olsun ve umarım en yakın zamanda kavuşursun hayaline... Belki beraber kalırız kizzz3 yıl dolmak üzere olmuyo bebek malesef. Hiç bi sebep yok herşey düzgün tüp bebek yapmıştık doktor bile 4 4lük gruptasınız vs çok ümitli konuştu pozitif de olmuştu ama onun da 10+6da kalbinin durduğunu öğrendik 3 ay oluyo ilaçla düşük yaptırdılar falan filan öyle işte
Oo no no noo okudum kızlar baya toparlamış seni ama ben senin rakibinim kiziiiimmmGiremedim kızlar kusura bakmayın. Depresyonun eşiğindeyim. Burada da kimsenin moralini motivasyonunu düşürmek istemediğimden girmedim. Toparlamaya çalışırken hepten dağıtıyorum. Güçsüz hissediyorum kendimi
Yavrucum çocuktan önce her şeye daha rahat yetişiliyor. Kendimden biliyorum. Çocuğu olup her şeye yetişemiyorum diyenlere tek sözüm var 'koskoca çocuk yetistiriyorsunuz daha ne yapacaksınız'Kuzum hiç bir şeyi beceremiyorum. Ne annelik ne ev hanımlığı, yetemiyorum. Kendime vakit ayıramıyorum. Büyük kızım sürekli şikayetçi. Onları mutlu etmeye çalışıyorum onların peşinde kendime vakit ayıramıyorum. Günde 50 sayfa kitap bile okuyamıyorum düşün. Çok yorgunum çok. Bunları düşününce de ne kadar beceriksiz bir insansın herkes yapıyo sen neden yapamıyorsun diyorum ve devreler yanıyo.
Bence de olmalıKuzum spor yarışları yapıyoruz yanında bakım yapma yarışları mı yapsak acaba
Hoşgeldin ollalaa en güzel kilolarımı üniversiteye giderken vermiştim 90dan 53 e düşmüştüm, yapılmayacak bir şey değilMerhaba hoşbulduum ☺
Yarışmanın şartlarını okudum kabulde ediyorum, biraz destekle gerçekten başarabileceğimide biliyoruum ve gerçekten çok heyecanlıyıım burda olduğum içiiin
Hoşgeldinnmerhabalar, ben de bu takıma katıldım. şu an 77 kiloyum. bugün artık buna bir son vermeliyim dedim ve kilo vermemde bana motivasyon olsun diye buraya geldim. :) şu sıralar pandemi dolayısıyla evdeyim, umarım rahat bir şekilde geçiririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?