- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #346.361
Ben ümidi fazlaca kestim artıkCanım benim bilmiyordum, geçmiş olsun ve umarım en yakın zamanda kavuşursun hayaline... Belki beraber kalırız kizzz
Oo no no noo okudum kızlar baya toparlamış seni ama ben senin rakibinim kiziiiimmmrakip karşısında güçlü ol bakayım
Yavrucum çocuktan önce her şeye daha rahat yetişiliyor. Kendimden biliyorum. Çocuğu olup her şeye yetişemiyorum diyenlere tek sözüm var 'koskoca çocuk yetistiriyorsunuz daha ne yapacaksınız'
Evin içinde her yer derli toplu olacak diye bir şey yok. Dört dörtlük düzen sağlanacak diye bir şey yok. Çocukların canı hiç sıkılmayacak diye bir şey yok. Biz de çok sıkıldık zamanında. Ben anneme canım çok sıkılıyor dedigimde 'sıkı can iyidir, kolay çıkmaz' derdi
O yüzden boşver bence çocuğun kendini yetiştirmesinde de önemli bir şey bu. De ki, sıkılan kendine sıkıntısını giderecek bir şey bulsun, bakın ben şimdi saçlarıma bakım yapacağım sıkıntım gidecek, kitap okuyacağım sıkıntım gidecek
Bence de olmalı
Hoşgeldin ollalaa en güzel kilolarımı üniversiteye giderken vermiştim 90dan 53 e düşmüştüm, yapılmayacak bir şey değil
Üzerinden 5 yıl geçti evlilikle beraber yine 70lerdeyim ama bu grupta motivasyon düşüklüğü diye bir şeyi kabul etmiyoruzo da neymiş ayol?
Hoşgeldinnheeer şey düzenli katılıma bağlı :) düzenli olarak buraya uğramayan yeterince motive olamıyor:)
Kesme ümidini. Daha yeni sayılırsınız. Zamanı vardır demekki. Yaşın da öyle çok büyük değil. Olmazsa da nasip, ama ümitvar olBen ümidi fazlaca kestim artıkli kızçeyle takılıyoruz. Hayırlısı olsun inşallah bakalım. Sen hiç beklemeden kavuşursun inşallah bekledikçe umutsuzluğa sürükleniyo insan
Hayır yaa öyle deme. Hiçbir sebebi yok diyosunBen ümidi fazlaca kestim artıkli kızçeyle takılıyoruz. Hayırlısı olsun inşallah bakalım. Sen hiç beklemeden kavuşursun inşallah bekledikçe umutsuzluğa sürükleniyo insan
Kesme ümidini. Daha yeni sayılırsınız. Zamanı vardır demekki. Yaşın da öyle çok büyük değil. Olmazsa da nasip, ama ümitvar ol
Nasipte yok bence. Sağolun kızlarHayır yaa öyle deme. Hiçbir sebebi yok diyosunhiç beklemedigin anda olacak bence
Geçecek az kaldı
Evet yaa hamakta sallanmalık tam
Hoş geldiinegzersiz her gün yapabilirsin haftada 3 gün yarışıyoruz ayrıca evet menülerimizi her gün başka bir sayfada paylaşıyoruz link atarım birazdan. Kaç kilosun hedef kaç
A bende takip ediyorum,ama iyi takip edememisim demekbalpamuk seni kendime çok benzettim ben de sabah kalkariiim bir güzel üstümü degisirim, saçlarımı tararim, parfümümü sıkarım, kaşlarım çok seyrektir; onları doldurum. Bu arada oda havalanıyor olur. Sonra bir güzel yatağı da toplarim ki bir daha içine girmeyeyim
Benim de ombre var saçımda. Düzenli olarak bakım yağları, mor şampuan kullanırım. Ay takvimi takip ediyorum bakın kızlar ne güzel denk geldi bu gün aslan burcu günü. Saçlarınızı bir cm de olsa kesin, guçlensin saçlar
Manikürdür ojedir akşam çay keyiflerimin vazgeçilmez aktivitesi
Yoksa kafayı yerim benaynaya baktığımda kendimi görmeliyim, o her zamanki bakımlı genç güzel sevgiyi:))) kendimi salarsam ben ben olmam
Burda yağmur başladıHava öyle sıcak ki incecik bi hırkayla çıktım ter içinde kaldım
Aaa nerden biliyon,daha cook zamanin ve firsatin var,deme öyle .hayirli olani iste lutfenNasipte yok bence. Sağolun kızlar
Daha da zayıf olamazsın diye bişey yok ama zaman ve sabır lazım irade bir de. Hadi bakalım önceliğin 65 inşallah ulaşırsın hedefine tatlımteşekkür ederim herkese, hoş buldum :)
kilom 77 kg. boyum 167cm. hedefim en fazla 65kg olmak. oyle olmasını çok istiyorum. daha da zayif olmak isterim ama zor.
Kozmik bakım sayfasından takip ediyorum ben canım dün gece saat 5 itibariyle aslan burcuna geçtiA bende takip ediyorum,ama iyi takip edememisim demekyengec ti ya aslanmi olmus
Duymuyoruz böyle şeyler çok şükür fizyolojik bir.engeliniz yok kimler kimler yapıyor Allah bilir vereceği zamanıBen ümidi fazlaca kestim artıkli kızçeyle takılıyoruz. Hayırlısı olsun inşallah bakalım. Sen hiç beklemeden kavuşursun inşallah bekledikçe umutsuzluğa sürükleniyo insan
İstersen başaramayacağın hiç bişey yok yapabilirsinteşekkür ederim herkese, hoş buldum :)
kilom 77 kg. boyum 167cm. hedefim en fazla 65kg olmak. oyle olmasını çok istiyorum. daha da zayif olmak isterim ama zor.
balpamuk seni kendime çok benzettim ben de sabah kalkariiim bir güzel üstümü degisirim, saçlarımı tararim, parfümümü sıkarım, kaşlarım çok seyrektir; onları doldurum. Bu arada oda havalanıyor olur. Sonra bir güzel yatağı da toplarim ki bir daha içine girmeyeyim
Benim de ombre var saçımda. Düzenli olarak bakım yağları, mor şampuan kullanırım. Ay takvimi takip ediyorum bakın kızlar ne güzel denk geldi bu gün aslan burcu günü. Saçlarınızı bir cm de olsa kesin, guçlensin saçlar
Yoksa kafayı yerim benaynaya baktığımda kendimi görmeliyim, o her zamanki bakımlı genç güzel sevgiyi:))) kendimi salarsam ben ben olmam
Hosgeldinn canim olursun kendine ket vurma zayıfladıkça zayiflayasi geliyor insanınteşekkür ederim herkese, hoş buldum :)
Kesinlikle bende sizi çok benzetiyorumbalpamuk seni kendime çok benzettim ben de sabah kalkariiim bir güzel üstümü degisirim, saçlarımı tararim, parfümümü sıkarım, kaşlarım çok seyrektir; onları doldurum. Bu arada oda havalanıyor olur. Sonra bir güzel yatağı da toplarim ki bir daha içine girmeyeyim
Yaa ben zeytinyağını kullanıyorum genelde saçıma ama yumurtanın kokusuna dayanamıyorum maalesefSevgi ben de takip ederim ay takvimini. Kızımın saçlarını aslan burcunda kese kese güçlendirdim. Şimdi daha canlı. Tavsiye ederim siz de deneyin. Saçınızın bir ucundan 1 tutam kesseniz bile olur.
Benim sprey şişemde bir kaç yapı karıştırdım onu sürüyorum saçıma. Siz de evinizde ne yağ varsa uçlarına saç derinize sürebilirsiniz. Hindistan cevizi yağı varsa o çok güzel olur. Ben yine burdan bir tarif bulmuştum. Tek tük beyazlarım çıkmaya başladı benim. Dip boya yaptırıp sürekli saç açtırdığı dan farketmemişim. Dipleri bırakınca gerçekle yüzleştim.Muhtemelen her ay dip açtırmak saçımın beyazlamasını arttırdı. 2-3 tel varken 10 tel olmuş. Beyazlamayı durduran katışım diye görmüştüm onu kullanıyorum ama beyazlara etki ettiği falan yok henüz Sadece saçlarımı yumuşacık yapıyor. Daha da güçlendiriyor bunu farkettim. Ve daha hızlı uzadı sanki.
Benim karışımım:
-Isırgan tohumu yağı
-Ceviz yazı
-Çörek otu yağı
-Havuç yağı
Bu karışımı sürüyorum saçıma. Geçen hafta avokado yağı ile 1 yumurtayı çırptım. Yumurtada saça çok iyi geliyor. Ya sadece yağ ya da yumurtayla çırpılmış bir yağı saçınıza yedirip bir bone veya bone yoksa havluyla sarıp en az 1-2 saat bekletmeniz gerekiyor. Sonra ılık suyla iyice akıtıp şampuanlıyoruz. Krem kullanıyorsanız en son da saç kremi yapıyoruz. Ve saçlar pammukkkk gibiDaha canlı ve diri gözüküyor.
Sevgi kelebeği modu geldi yineKesinlikle bende sizi çok benzetiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?