- 23 Mart 2016
- 31.006
- 92.262
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #346.381
Bu malzemeler bende yokSevgi ben de takip ederim ay takvimini. Kızımın saçlarını aslan burcunda kese kese güçlendirdim. Şimdi daha canlı. Tavsiye ederim siz de deneyin. Saçınızın bir ucundan 1 tutam kesseniz bile olur.
Benim sprey şişemde bir kaç yapı karıştırdım onu sürüyorum saçıma. Siz de evinizde ne yağ varsa uçlarına saç derinize sürebilirsiniz. Hindistan cevizi yağı varsa o çok güzel olur. Ben yine burdan bir tarif bulmuştum. Tek tük beyazlarım çıkmaya başladı benim. Dip boya yaptırıp sürekli saç açtırdığı dan farketmemişim. Dipleri bırakınca gerçekle yüzleştim.Muhtemelen her ay dip açtırmak saçımın beyazlamasını arttırdı. 2-3 tel varken 10 tel olmuş. Beyazlamayı durduran katışım diye görmüştüm onu kullanıyorum ama beyazlara etki ettiği falan yok henüz Sadece saçlarımı yumuşacık yapıyor. Daha da güçlendiriyor bunu farkettim. Ve daha hızlı uzadı sanki.
Benim karışımım:
-Isırgan tohumu yağı
-Ceviz yazı
-Çörek otu yağı
-Havuç yağı
Bu karışımı sürüyorum saçıma. Geçen hafta avokado yağı ile 1 yumurtayı çırptım. Yumurtada saça çok iyi geliyor. Ya sadece yağ ya da yumurtayla çırpılmış bir yağı saçınıza yedirip bir bone veya bone yoksa havluyla sarıp en az 1-2 saat bekletmeniz gerekiyor. Sonra ılık suyla iyice akıtıp şampuanlıyoruz. Krem kullanıyorsanız en son da saç kremi yapıyoruz. Ve saçlar pammukkkk gibiDaha canlı ve diri gözüküyor.
Bugun gelip duruyor nazarlara geleceğizSevgi kelebeği modu geldi yine
yaa sen de mi yaptınn
bu nedir acaba, yazılanları bilmediğim için merak ettim.
Ohh afiyet olsun soğumasını bekliyorum :)(yaa sen de mi yaptınn ❤❤☺☺ ohoo yarıladım bile hızlı gidiyorum biraz
Dukan birasi canım bilirsinbu nedir acaba, yazılanları bilmediğim için merak ettim.
Ahahahahah yaaaBu malzemeler bende yokbu arada biliyorum hilal yine yarım okuyacak listeye bakacak detoks zannedip içecek C Cagrihilal1
Sana da canımm afiyet olsun . Attırır inşallah ödemleri. Ben ilk kez yaptım bunu dün gördüm de tadı güzelmişOhh afiyet olsun soğumasını bekliyorum :)(
Aynen sade yesilcaydan daha iyi içimi.Sana da canımm afiyet olsun . Attırır inşallah ödemleri. Ben ilk kez yaptım bunu dün gördüm de tadı güzelmiş
Ya o alttaki yorum ne pekiDukan birasi canım bilirsin
Eki Görüntüle 2627792
Hayırlısı tabi nasipAaa nerden biliyon,daha cook zamanin ve firsatin var,deme öyle .hayirli olani iste lutfen
Duymuyoruz böyle şeyler çok şükür fizyolojik bir.engeliniz yok kimler kimler yapıyor Allah bilir vereceği zamanısonra bende sana tavsiylerde buluncam çocuğu şöyle oyala şöyle oyunlar yap
Girdiğim andan itibaren hemen planları kurdum kafamda yiyecek alışverişimi bu arada güzel bir gün oldu benim içinde uzun zaman sonra toparlandığımı hissettirdiiYazamadım disaridaydim
Heyecanli olman ne guzelbu seni hem motive eder hemde istikrarli olmanı saglar veee pek tabi takımda ki herkese yarar enerji çok önemli ☺
Önemli olan pes edip vazgeçmemek burda tanıdığım yada gördüğüm birinin vazgeçip gitmesi daha çok etkiler beniii küçük aksaklıklar hepimizde oluyooorKarıştırma kız oralarıneyse seni de ibret olsun diye gösteririz artık napalım . Kötü örnek diye
Benimde üniversitede staj yaptığım her yöneticim kilo konusunda çok uyardı beni, otellerde resepsiyonda durduğum için stajda görsele çok fazla önem. Veriyorlar ve maalesef çok üzüldüğüm zamanlar oldu o yüzden artık olgunlaşıp sağlıklı olmam gerekiyorrEkibimize bir çıtır üye daha geldicidden tasi tarağı toplayıp mekanı genclere bırakmayı düşünüyorum
Kısa zamanda verirsin inşallah ben en guzel kilo verisimi üni zamanı yapmıştım o zamanlar metabolizma iyi oluyor birde çoluk.cocuk koca olmayinca tam odaklanabiliyor insan .
İş hayatı konusundada çok haklısın insanlar başta hep ilk gördükleri görüntü ne ise öyle bakıyorlar sana. Hiç unutmuyorum müdürüm demişti ki kilolu olan arkadaslar benden yöneticilik falan beklemeyin spor yapmayan ve iradesine sahip olamayan biri yönetici olamazo arada balık etliydim hemen spora başladık
Ay yok ne kaçması valla ben burda mezun olana kadar ölmezsem kalırım
HoşbulduuumHoşgeldin ollalaHepimiz çok tatlıyızdır Sen de tatlısın ki enerjimiz seni çekmiş. Tatlışkolar grubuna hoş geldin ❤
HoşbulduummHosgeldiiin
Sende hoşgeldiiinmerhabalar, ben de bu takıma katıldım. şu an 77 kiloyum. bugün artık buna bir son vermeliyim dedim ve kilo vermemde bana motivasyon olsun diye buraya geldim. :) şu sıralar pandemi dolayısıyla evdeyim, umarım rahat bir şekilde geçiririm.
ilk sayfayı okudum. her gün yediklerimizi yazmamız gerekiyor sanırım değil mi. ve cuma tartı günü.
ayrıca egzersiz günlerini yazmanız iyi olmuş. buna ayak uydururum.
Canım benim bilmiyordum, geçmiş olsun ve umarım en yakın zamanda kavuşursun hayaline... Belki beraber kalırız kizzz
Oo no no noo okudum kızlar baya toparlamış seni ama ben senin rakibinim kiziiiimmmrakip karşısında güçlü ol bakayım
Yavrucum çocuktan önce her şeye daha rahat yetişiliyor. Kendimden biliyorum. Çocuğu olup her şeye yetişemiyorum diyenlere tek sözüm var 'koskoca çocuk yetistiriyorsunuz daha ne yapacaksınız'
Evin içinde her yer derli toplu olacak diye bir şey yok. Dört dörtlük düzen sağlanacak diye bir şey yok. Çocukların canı hiç sıkılmayacak diye bir şey yok. Biz de çok sıkıldık zamanında. Ben anneme canım çok sıkılıyor dedigimde 'sıkı can iyidir, kolay çıkmaz' derdi
O yüzden boşver bence çocuğun kendini yetiştirmesinde de önemli bir şey bu. De ki, sıkılan kendine sıkıntısını giderecek bir şey bulsun, bakın ben şimdi saçlarıma bakım yapacağım sıkıntım gidecek, kitap okuyacağım sıkıntım gidecek
Bence de olmalı
Hoşgeldin ollalaa en güzel kilolarımı üniversiteye giderken vermiştim 90dan 53 e düşmüştüm, yapılmayacak bir şey değil
Üzerinden 5 yıl geçti evlilikle beraber yine 70lerdeyim ama bu grupta motivasyon düşüklüğü diye bir şeyi kabul etmiyoruzo da neymiş ayol?
Hoşgeldinnheeer şey düzenli katılıma bağlı :) düzenli olarak buraya uğramayan yeterince motive olamıyor:)
en son hedefim benimde 53 güzel tesadüüüüf
Ki bence bir kere vermişsen bir kere daha ve son kez olmak üzere verebilirsiiin hiiiç dert etmee
Midem dolsun diye ben de sürekli roka maydanoz falan yiyorum babamlar artık görünce yine otlanıyosun bahçeye çık taze ye istersen diyolar
Dukan birasi canım bilirsin
Eki Görüntüle 2627792
Aynen kolayyok bilmiyordum. kolaymış. ben de yaparım. teşekkürler.
Yaa ben zeytinyağını kullanıyorum genelde saçıma ama yumurtanın kokusuna dayanamıyorum maalesef
balpamuk soğanlı omleti senden öğrenmiştim artık sayende arada yumurta yiyebiliyorum var mı başka böyle güzel tariflerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?