Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu malzemeler bende yok bu arada biliyorum hilal yine yarım okuyacak listeye bakacak detoks zannedip içecek C Cagrihilal1

Aaa nerden biliyon,daha cook zamanin ve firsatin var,deme öyle .hayirli olani iste lutfen
Hayırlısı tabi nasip
Duymuyoruz böyle şeyler çok şükür fizyolojik bir.engeliniz yok kimler kimler yapıyor Allah bilir vereceği zamanı sonra bende sana tavsiylerde buluncam çocuğu şöyle oyala şöyle oyunlar yap
yapmayın böyle şeyler ağlarım he Ağladım bile Hayırlısı ya çok uzak geliyo bana neyse kapadım konuyu yoksa çok ağlicam

Yazamadım disaridaydim
Heyecanli olman ne guzel bu seni hem motive eder hemde istikrarli olmanı saglar veee pek tabi takımda ki herkese yarar enerji çok önemli ☺
Girdiğim andan itibaren hemen planları kurdum kafamda yiyecek alışverişimi bu arada güzel bir gün oldu benim içinde uzun zaman sonra toparlandığımı hissettirdii Vee hedef kilomu sormuşsuun onun içinde şuan için ilk on kiloyu vermek ama en son hedefim 53 kiloya düşmek yanyana topladığımda 8 rakamı çıkıyor o da bana uğurlu gelir hep öyle düşünüyoruuum

balpamuk soğanlı omleti senden öğrenmiştim artık sayende arada yumurta yiyebiliyorum var mı başka böyle güzel tariflerin

Yumurtalı tarif mi istiyorsun? Sütlü yumurtayı da seversin belki kızım bayılıyor da yumurtayı kırıyorsun içine biraz un 1 kesme şeker biraz tuz katıp bir tabakta çırpıyorsun. Sonra da tereyağ veya zeytinyağı (hangisini tercih ediyorsan) onunla pişiriyorsun. İçinde un olduğu için böyle hafif yanık gibi kızarıyor yumurta o tadı çok seviyorum. Bazen kabaklı da yapıyorum mücver gibi. Kabağı rendele hatta taze soğanda koyarsan o da yakışıyor. Biraz yağda çevir üzerine çırpılmış yumurtayı dök kısık ateşte pişir. Üzerine beyaz peynir az çörek otu koyuyorum ocaktan almaya yakın. Kısık ateşte pişirince börek gibi pişiyor çevirmeye gerekte kalmıyor yumurtayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…