Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar size bir sorum var konu dışı ama ne yapmalıyım sizce

Üst komşum sabahtan akşama kadar sürekli bi sehpa mı çekiyor sandalyemi çekiyor nedir anlamadım sürekli çekiyor ama. Dün gece 3 buçukta bile çekti ki bu 1 aydır olan bişey. Ben denk gelirsem laf arasında söyleme taraftarıydım kalbi kırılmasın ayıp olmasın diye. Ama malumunuz hiç denk gelemez olduk. Şimdi çıkıp söylesem mi? (Not: gece çekerken oğlum sesine uyanıyor )
 
Bence söylemen daha iyi olur. Saygı duyacağını düşünüyorum ki duymalı da.
 
Canim çocuk uyanıyorsa söyle bencede artık ne ise altına bir keçe yapistirsinlar
 
Herkesin uyku düzeni değişti. Bir ramazan gelince çoğu kişi sahura kadar oturuyor. Gece gündüz farkını ayırt edemiyoruz. Yani uyanık olduğumuz için herkes öyle sanıyoruz ve rahat davranıyoruz. Oda farkında olmayabilir. Tatlı bir dille uyarabilirsin.
 
beterin beteri var. son 1,5 2 sene boyunca benim üst komşumun 1 yaşındaki çocuğu kesintisiz her gece ağlıyordu ve gece yarısı da kalkıp ağlıyordu çocuk. benim çocuklar onun sesiyle uyumaya çalıştılar hep. annesi de devamlı çocuğa avazı çıktığı kadar bağırıyordu. çocukcağız ağlayarak büyüdü. çocuk ağladıkça benim kızım da onunla birlikte üzülüp ağlıyordu. neyse çocuk büyüyünce ağlaması durdu ve annesi de akıllandı herhalde bilemiyorum şimdi bağırışlarını ara sıra duyuyoruz.
 
Ay üzüldüm çocuğa annesininde sinirleri bozulmuş demekki uyumayan bir çocuksa benimkide hiç uyumuyor ordan biliyorum çok sinir bozucu bir.durum tabi ama gece yarısı en azından komşular için dikkat etmek lazim
 
kızlar benim sorunum, diyet kolayı çok sevmem. nasıl vazgeçeceğimi bilemiyorum. yerine maden suyunu koymayı düşündüm ama gene kola istiyor canım. diyet kola ödem yapıyor sanırım. çünkü kolayı kestiğimde belim ve bacaklarım inceliyor. bunu hissediyorum ama gene de bırakamıyorum
 
Valla ya benim pazartesi başlıyor aslında stres de çaktırmıyorumbu sefer diğer stres etkili olmuş mudur diye düşündüm
Olabilir. Sabit olmakta ıyi vallaha ben daha sabit bile olamadım. Yarın oruç olmayacağım için 75 i görene kadar spor yapacagim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…