- 17 Haziran 2010
- 3.775
- 10.740
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #346.441
Bence söylemen daha iyi olur. Saygı duyacağını düşünüyorum ki duymalı da.Kızlar size bir sorum var konu dışı ama ne yapmalıyım sizce
Üst komşum sabahtan akşama kadar sürekli bi sehpa mı çekiyor sandalyemi çekiyor nedir anlamadım sürekli çekiyor ama. Dün gece 3 buçukta bile çekti ki bu 1 aydır olan bişey. Ben denk gelirsem laf arasında söyleme taraftarıydım kalbi kırılmasın ayıp olmasın diye. Ama malumunuz hiç denk gelemez olduk. Şimdi çıkıp söylesem mi? (Not: gece çekerken oğlum sesine uyanıyor)
Hala umudumu kaybetmedim bakalım yarın sabah neler olacak.Olsun kilo vermissindir yanına kar.kalacak dun kilom gitgide artiyor.diyince tahmin etmistim
Canim çocuk uyanıyorsa söyle bencede artık ne ise altına bir keçe yapistirsinlarKızlar size bir sorum var konu dışı ama ne yapmalıyım sizce
Üst komşum sabahtan akşama kadar sürekli bi sehpa mı çekiyor sandalyemi çekiyor nedir anlamadım sürekli çekiyor ama. Dün gece 3 buçukta bile çekti ki bu 1 aydır olan bişey. Ben denk gelirsem laf arasında söyleme taraftarıydım kalbi kırılmasın ayıp olmasın diye. Ama malumunuz hiç denk gelemez olduk. Şimdi çıkıp söylesem mi? (Not: gece çekerken oğlum sesine uyanıyor)
Herkesin uyku düzeni değişti. Bir ramazan gelince çoğu kişi sahura kadar oturuyor. Gece gündüz farkını ayırt edemiyoruz. Yani uyanık olduğumuz için herkes öyle sanıyoruz ve rahat davranıyoruz. Oda farkında olmayabilir. Tatlı bir dille uyarabilirsin.Kızlar size bir sorum var konu dışı ama ne yapmalıyım sizce
Bende sabitim. Sinir oldum. Acaba stres kaynaklı mı☹
Olabilir tatlım yarına 100 200 bişey düşer belkiBende sabitim. Sinir oldum. Acaba stres kaynaklı mı☹
Ay üzüldüm çocuğa annesininde sinirleri bozulmuş demekki uyumayan bir çocuksabeterin beteri var. son 1,5 2 sene boyunca benim üst komşumun 1 yaşındaki çocuğu kesintisiz her gece ağlıyordu ve gece yarısı da kalkıp ağlıyordu çocuk. benim çocuklar onun sesiyle uyumaya çalıştılar hep. annesi de devamlı çocuğa avazı çıktığı kadar bağırıyordu. çocukcağız ağlayarak büyüdü. çocuk ağladıkça benim kızım da onunla birlikte üzülüp ağlıyordu. neyse çocuk büyüyünce ağlaması durdu ve annesi de akıllandı herhalde bilemiyorum şimdi bağırışlarını ara sıra duyuyoruz.
Çok mutevaziyizHoşgeldin kadınlar kulübünün en sevimli takımına
MantıklıTamam gidiyorum kızlar hiç yapamam böyle şeyler ama mecburum artık gına geldi, en iyisi elim boş gitmeyim
Valla ya benim pazartesi başlıyor aslında stres de çaktırmıyorumsonunda biri daha stres oldu
İnşallahh yaOlabilir tatlım yarına 100 200 bişey düşer belki
Olabilir tabi canimValla ya benim pazartesi başlıyor aslında stres de çaktırmıyorumbu sefer diğer stres etkili olmuş mudur diye düşündüm
Olabilir. Sabit olmakta ıyi vallaha ben daha sabit bile olamadım. Yarın oruç olmayacağım için 75 i görene kadar spor yapacagim.Valla ya benim pazartesi başlıyor aslında stres de çaktırmıyorumbu sefer diğer stres etkili olmuş mudur diye düşündüm
E biliyosun takım olarak tevazu bizim göbek adımız hem sevimliyiz hem mütevazı hem eğlenceliÇok mutevaziyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?