- 12 Mart 2012
- 613
- 860
- 323
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #346.421
Rakibin regl iken bile tek öğün yedi. Benim hareket etmem lazım eve takildim kaldım. Bugün coştum bakalim. Ne olur yarın kilo vermiş olayım.Vayss be rakibemehelalllll
Çılgın seniiiiYedekte bulunsun diye lila ve şeftali pembede aldım. Akınca onları deneyeceğimUzun süre saçımın sadece ön kısmını gri-mor-kızıl kullandım. Griyi kuaföre yaptırmıştım akınca da kendim boyadım diğer renklere. Tecrübeliyim ama yine de bu kadar bütün saçı boyamamıştım onun için biraz endişeliyim ama hiçbir şey olmazsa vurum 3 numaraya nasıl olsa karantinada moda oldu herkes 3 no geziyor
E iyi işte sebebi bellinolduBilin bakalım ne oldu. Regl oldum
Bu kadar da yüklenme kendine ya. Vereceksin inşallah. Moralini yüksek tut.Rakibin regl iken bile tek öğün yedi. Benim hareket etmem lazım eve takildim kaldım. Bugün coştum bakalim. Ne olur yarın kilo vermiş olayım.
GalibaDemekki ondandı o artı cnm
Sonuç lazım banaE iyi işte sebebi bellinoldu
Hiç olmadık zamanlarda olmuyormu sınır oluyorum. Yine o 75 i göreceğim.Dedik yaaa
Simdi yeşil cay icebilirsin
Haklısın leylim. Ne dört dörtlükki. Adet dönemi buhranları biraz da benimkisi.Dun bende diyorum o kadar vakit harciyorum niye mükemmel ve kalici t emizlik yapamiyorum,ne sacma dimi ,ne mukemmelki o olsun,olmasida gerekmiyor zaten,biz yapabildigimizi yapalim yeter,takdir e gelince ekskligini gormeden anlamaz kimse ne kiymetini,1-2 gun bosla @balpamuk un harika tekliflerini uygula sonra kaldiginn yerden devam edersin
Oruclular bakimlarini iftardan sonra yapsin krem parfum ruj orucu bozmasada zedeler
E 75 sayalım seni reglsinO 75 buraya gelecek.
Canım inşallah en kısa zamanda olur Rabbim hayırlısıyla nasip etsin.3 yıl dolmak üzere olmuyo bebek malesef. Hiç bi sebep yok herşey düzgün tüp bebek yapmıştık doktor bile 4 4lük gruptasınız vs çok ümitli konuştu pozitif de olmuştu ama onun da 10+6da kalbinin durduğunu öğrendik 3 ay oluyo ilaçla düşük yaptırdılar falan filan öyle işte
Hoşgeldin kadınlar kulübünün en sevimli takımınaMerhaba hoşbulduum
Yarışmanın şartlarını okudum kabulde ediyorum, biraz destekle gerçekten başarabileceğimide biliyoruum ve gerçekten çok heyecanlıyıım burda olduğum içiiin
Canım iyiyim annemler geldi köyden bir aydır görüşmüyorduk ondan giremedim şimdi buralardayim aartık annemler gidince kayınvalidemlere geldik şimdi köyeCalypso95 seni görmüyom sanki bu ara buralarda iyisin dimi
Çektim bile 73.7Aynen kızlar tartı fotosu çekin dursun kenarda yarın her ihtimale karşı
Takımımıza hoşgeldiiin bizim takım çok minnoş bi takımdır seveceksin bencemerhabalar, ben de bu takıma katıldım. şu an 77 kiloyum. bugün artık buna bir son vermeliyim dedim ve kilo vermemde bana motivasyon olsun diye buraya geldim. :) şu sıralar pandemi dolayısıyla evdeyim, umarım rahat bir şekilde geçiririm.
ilk sayfayı okudum. her gün yediklerimizi yazmamız gerekiyor sanırım değil mi. ve cuma tartı günü.
ayrıca egzersiz günlerini yazmanız iyi olmuş. buna ayak uydururum.
Canımmm ben de çook özledim buraları annemler vardı işte onlar gitti bu seferde biz kayınvalidemlere gittik şimdi işte anca girdik kapıdan
75.5 geçen haftadan +100 fazlaE 75 sayalım seni reglsinkaçsın ki şu an
Aaa hem.uzuldum hem sevindimBilin bakalım ne oldu. Regl oldum
İnşallah canımKuzlar hayırlı ramazanlar hayırlı iftarlar. Bugün daha iyiyim. Çok yürüyüş yaptim tam 12bin adım. Bacaklarım ağrıyortek dileğim yarın kilo vermiş olmak. Reglimin son 2 günü kiloya etkisi olur mu sizce?
Malesef yine yanlış haftaya yüklendim.Aaa hem.uzuldum hem sevindim
Bu saatte regli mi olur insangitti.oruc :))
Neyse bak moralin bozulmasın sebebi buymuş
Olsun kilo vermissindir yanına kar.kalacak dun kilom gitgide artiyor.diyince tahmin etmistimMalesef yine yanlış haftaya yüklendim.
Bende sabitim. Sinir oldum. Acaba stres kaynaklı mıOlsun kilo vermissindir yanına kar.kalacak dun kilom gitgide artiyor.diyince tahmin etmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?