- 18 Nisan 2020
- 1.037
- 3.120
- 48
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #346.481
Kaç yaşındaydın canım 2 çocuk mu var:) tanıyalım birbirimizi
Kuzum muhtemelen yarına tam hedefini bulurdun cuma.aksami yesenKızlar bir arkadasimiz iftara geldi, çok çok az şekerli güllaç yaptım kendim de yiyebileyim diye.
Yarın daha fazla çıkarsam diye de bugünden tartıldım. 73.0 üm tam
72.9 du hedef. Ulaşamadım 100 gramla kaçırdım
Allah bağışlasın sağlıkla büyüsünlerKaç yaşındaydın canım 2 çocuk mu var:) tanıyalım birbirimizi
43 yaşındayım. evet 2 çocuk var. 10 ve 13 yaşlarında :) biri kız biri erkek.
sizler?
Ben 26 yaşındayım 1 bucuk yıllik evliyim, zayıflayıp bebek düşünüyorum inşallah43 yaşındayım. evet 2 çocuk var. 10 ve 13 yaşlarında :) biri kız biri erkek.
sizler?
43 yaşındayım. evet 2 çocuk var. 10 ve 13 yaşlarında :) biri kız biri erkek.
sizler?
Yaa burada erken okunuyo ezan. Çay keyfi bitti bile 1 saat önceKuzum muhtemelen yarına tam hedefini bulurdun cuma.aksami yesen
Canım ben de taa üniversite zamanı yaptığım diyette kolayı bir kestim, üzerinden 5 yıl geçti hala aramıyorum kola. Çokkkk nadir yilda 1-2 kere içiyorum.
Yerine bir şey koymadım. Maden suyu içtim canım asitli bir şey isteyince. Sadece kendimi çok zararlı olduğuna ve acayip şekerli olduğuna ikna ettim. Kola icecegime bir kare fındıklı çikolata yerim yine aynı kaloriyi alırım, icmemem gerek dedim
Sonra tekrar buraya bekleriz artık doğum kiloları içinBen 26 yaşındayım 1 bucuk yıllik evliyim, zayıflayıp bebek düşünüyorum inşallah
Kaç yaşındaydın canım 2 çocuk mu var:) tanıyalım birbirimizi
Bugün sarılma sakin o çok spora yapabilirsen yarın yap.Yaa burada erken okunuyo ezan. Çay keyfi bitti bile 1 saat önceçok spor uaparim dur bakayım
Oo büyümüşler maşallah . Ben de 24 buçuk diyeyim 9 aylık evliyim ben de bebek istiyorum İnşallahkiloma hemen ulaşabilirsem43 yaşındayım. evet 2 çocuk var. 10 ve 13 yaşlarında :) biri kız biri erkek.
sizler?
Yarın yapcam canımmm yaptiktan sonra tartilcamBugün sarılma sakin o çok spora yapabilirsen yarın yap.
Oo bebek düşünen biri dahaOo büyümüşler maşallah . Ben de 24 buçuk diyeyim 9 aylık evliyim ben de bebek istiyorum İnşallahkiloma hemen ulaşabilirsem
Oo çok beceriklisin maşallaahKızlar ben saç maskemi sürdüm haberiniz olsun. 2 parmak kadar da kestim saçlarımı. Daha önce de kendim kesiyordum zaten. Bir kaç ay önce kendime; “ne gerek vardı da saçımı kendi kendime kesiyormuşum yaa kahküllerim dümdüz falan kafayı yemişim herhalde” diye düşünürken şimdi mecbur kaldık!İyi ki kendim kesmeye alışıkmışım
Hahaha buradan hiç ayrılmam ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?