Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar bir arkadasimiz iftara geldi, çok çok az şekerli güllaç yaptım kendim de yiyebileyim diye.
Yarın daha fazla çıkarsam diye de bugünden tartıldım. 73.0 üm tam
72.9 du hedef. Ulaşamadım 100 gramla kaçırdım

Kaç yaşındaydın canım 2 çocuk mu var:) tanıyalım birbirimizi

43 yaşındayım. evet 2 çocuk var. 10 ve 13 yaşlarında :) biri kız biri erkek.
sizler?
[/QUOTE]

Memnun olduk canım ne güzel buyumusler darısı başıma. Bende 33 yaşındayım bir oglum var 3.5 yaşında zor bir çocuk onunla birlikte zayıflamaya uğraşıyorum

Kuzum muhtemelen yarına tam hedefini bulurdun cuma.aksami yesen

bravo. darısı başıma. benim de kendimi böyle motive etmem lazım.

Kaç yaşındaydın canım 2 çocuk mu var:) tanıyalım birbirimizi

sizler?
[/QUOTE]
Oo büyümüşler maşallah . Ben de 24 buçuk diyeyim 9 aylık evliyim ben de bebek istiyorum İnşallahkiloma hemen ulaşabilirsem

sizler?
Oo büyümüşler maşallah . Ben de 24 buçuk diyeyim 9 aylık evliyim ben de bebek istiyorum İnşallahkiloma hemen ulaşabilirsem
[/QUOTE]
Oo bebek düşünen biri daha

Kızlar ben saç maskemi sürdüm haberiniz olsun. 2 parmak kadar da kestim saçlarımı. Daha önce de kendim kesiyordum zaten. Bir kaç ay önce kendime; “ne gerek vardı da saçımı kendi kendime kesiyormuşum yaa kahküllerim dümdüz falan kafayı yemişim herhalde” diye düşünürken şimdi mecbur kaldık! İyi ki kendim kesmeye alışıkmışım

Oo çok beceriklisin maşallaah ben başörtünün altında görünmediği için sıkıntı etmiyorum

Sonra tekrar buraya bekleriz artık doğum kiloları için birsevgi
Hahaha buradan hiç ayrılmam ki hamileyken fazla kilo almamak için de takılırım burada
[/QUOTE]
evet çok kilo almamaya dikkat et, sonra emzirirken de alınıyor. ben hamileyken değil emzirirken aldım maalesef. yani erkenden almamak ve dikkat etmek çok önemli.
Dilerim bir an önce istediğin kiloya inip bebiş haberi alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…