- 17 Haziran 2010
- 3.775
- 10.740
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #346.401
Ayy teşekkür ederimYumurtalı tarif mi istiyorsun?Sütlü yumurtayı da seversin belki kızım bayılıyor da yumurtayı kırıyorsun içine biraz un 1 kesme şeker biraz tuz katıp bir tabakta çırpıyorsun. Sonra da tereyağ veya zeytinyağı (hangisini tercih ediyorsan) onunla pişiriyorsun. İçinde un olduğu için böyle hafif yanık gibi kızarıyor yumurta o tarı çok seviyorum. Bazen kabaklı da yapıyorum mücver gibi. Kabağı rendele hatta taze soğanda koyarsan o da yakışıyor. Biraz yağda çevir üzerine çırpılmış yumurtayı dök kısık ateşte pişir. Üzerine beyaz peynir az çörek otu koyuyorum ocaktan almaya yakın. Kısık ateşte pişirince börek gibi pişiyor çevirmeye gerekte kalmıyor yumurtayı.
İftardan sonra bi bira da ben içeyim bari :) canım çekti
Allahım takıma bak gören duyan ne sancak bizi iyiceİftardan sonra bi bira da ben içeyim bari :) canım çekti
Ne güzel işte canım hafiflersinBilin bakalım ne oldu. Regl oldum
Hafta ya bekliyordum ben kendisiniNe güzel işte canım hafiflersin
Aynen başka birşey koymadım. Şimdi bitmek üzere. Yenisini yaptim soğuyor.Yapmadim hiç ya aslında soğuk soğuk guzel olur yeşil çay soda limon du değil mi başka birşey koydun mu canım
1 aydır sadece 1 defa çay içtim. Dün geceden itibaren dukan birasına başladım. Yeşil çay limon maden suyu.Simdilik gıdalarla takviye etmeye çalış ozmann canim çay falanda içme geçmiş olsun
Amannnn ne depresyonu kızzz. Sağlıktan ötesi yok kuzum ben nişan attim daha kimse bilmiyor. Patlama öncesi sessizlikteyim. 3 gündür hastalıktan geberdim. Başkası olsun 10 kilo verirdiGiremedim kızlar kusura bakmayın. Depresyonun eşiğindeyim. Burada da kimsenin moralini motivasyonunu düşürmek istemediğimden girmedim. Toparlamaya çalışırken hepten dağıtıyorum. Güçsüz hissediyorum kendimi
Hoşbulduumm
Vayss be rakibemeAmannnn ne depresyonu kızzz. Sağlıktan ötesi yok kuzum ben nişan attim daha kimse bilmiyor. Patlama öncesi sessizlikteyim. 3 gündür hastalıktan geberdim. Başkası olsun 10 kilo verirdibende tık yok. Depresyon neymiş yemişim depresyonu bende bir kilo var senin depresyonu da yer
Aramiza Hoşgeldin canim.Hoşbulduumm
Bugün bende çok acıktım ve çok susadım ne hikmetseKızlar ben ilk defa bugün çok acıktım ezan okunmasına daha var kendimi oyalayacak bişey bulmaya çalışıyorum
Demekki ondandı o artı cnmBilin bakalım ne oldu. Regl oldum
Sofra yi kur salata yap is yap yaniKızlar ben ilk defa bugün çok acıktım ezan okunmasına daha var kendimi oyalayacak bişey bulmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?