- 23 Mart 2016
- 31.006
- 92.264
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #346.461
Ah var ya kolayı ben kestiysem herkes keser. Kahvaltıyı bile kolayla yapardım inankızlar benim sorunum, diyet kolayı çok sevmem. nasıl vazgeçeceğimi bilemiyorum. yerine maden suyunu koymayı düşündüm ama gene kola istiyor canım. diyet kola ödem yapıyor sanırım. çünkü kolayı kestiğimde belim ve bacaklarım inceliyor. bunu hissediyorum ama gene de bırakamıyorum
Evet Evet öyle yap gelmişken diyeyim gibiTamam gidiyorum kızlar hiç yapamam böyle şeyler ama mecburum artık gına geldi, en iyisi elim boş gitmeyim
İyi bari onlarda anlamamislardir olabilirOhh gittim kızlar, dedim kusura bakmayın sizden mi geliyor emin olamadımkadın kabul etti evet bizdendir kusura bakmayın dikkat ederiz vs dedi saolsun
Oh çok iyi olmuş ama inşallah faydası olurOhh gittim kızlar, dedim kusura bakmayın sizden mi geliyor emin olamadımkadın kabul etti evet bizdendir kusura bakmayın dikkat ederiz vs dedi saolsun
Ay üzüldüm çocuğa annesininde sinirleri bozulmuş demekki uyumayan bir çocuksabenimkide hiç uyumuyor ordan biliyorum çok sinir bozucu bir.durum tabi ama gece yarısı en azından komşular için dikkat etmek lazim
Görürsün umarım. O kadar çabaya yakalayacaksın inşallah 75iOlabilir. Sabit olmakta ıyi vallaha ben daha sabit bile olamadım. Yarın oruç olmayacağım için 75 i görene kadar spor yapacagim.
İnşallah canım yaşları genç bir çift onlarında küçük çockları var işe yarayacağını ümid ediyorumOh çok iyi olmuş ama inşallah faydası olurbizim evin üstünde de sürekli bi çocuk koşturuyor biz de konuştuk a faydası olmadı
Yaz kuzum yarın tekrsr bakarsın nasıl.durmlarKilomu yazim mi şimdiden?Cherry Mom
En az yarim kilo kesin verdim. Ama benim amacım tartıda 96.9 u görmek. Bu hafta mümkün olur mu bilemedim.Bu kadar da yüklenme kendine ya. Vereceksin inşallah. Moralini yüksek tut.
süperOhh gittim kızlar, dedim kusura bakmayın sizden mi geliyor emin olamadımkadın kabul etti evet bizdendir kusura bakmayın dikkat ederiz vs dedi saolsun
Gördüm canım uyarmişsin iyi yapmışsın vallaKızlar size bir sorum var konu dışı ama ne yapmalıyım sizce
Üst komşum sabahtan akşama kadar sürekli bi sehpa mı çekiyor sandalyemi çekiyor nedir anlamadım sürekli çekiyor ama. Dün gece 3 buçukta bile çekti ki bu 1 aydır olan bişey. Ben denk gelirsem laf arasında söyleme taraftarıydım kalbi kırılmasın ayıp olmasın diye. Ama malumunuz hiç denk gelemez olduk. Şimdi çıkıp söylesem mi? (Not: gece çekerken oğlum sesine uyanıyor)
Kaç yaşındaydın canım 2 çocuk mu var:) tanıyalım birbirimizibeterin beteri var. son 1,5 2 sene boyunca benim üst komşumun 1 yaşındaki çocuğu kesintisiz her gece ağlıyordu ve gece yarısı da kalkıp ağlıyordu çocuk. benim çocuklar onun sesiyle uyumaya çalıştılar hep. annesi de devamlı çocuğa avazı çıktığı kadar bağırıyordu. çocukcağız ağlayarak büyüdü. çocuk ağladıkça benim kızım da onunla birlikte üzülüp ağlıyordu. neyse çocuk büyüyünce ağlaması durdu ve annesi de akıllandı herhalde bilemiyorum şimdi bağırışlarını ara sıra duyuyoruz.
Ah var ya kolayı ben kestiysem herkes keser. Kahvaltıyı bile kolayla yapardım inan.
Ogrenciykende esimin dikkatni bile böyle çekmişim.Elinde kitap ve kola hep öyle sınıfa girerdin diyor
Light şekersiz vs hepsi yalan çok zararlı bıçak gibi kes derim ben 5 sene oldu agzima surmedim
Canım ben de taa üniversite zamanı yaptığım diyette kolayı bir kestim, üzerinden 5 yıl geçti hala aramıyorum kola. Çokkkk nadir yilda 1-2 kere içiyorum.inşallah yapabilirim. peki yerine başka bir şey içtin mi?
Yok icmedim canim ama onu bırakınca otomatik kahve fazlalaştı :) inan yapabilirsin yeter ki kafanda şartla beni eşim çok yuruklendirmisti bu konudainşallah yapabilirim. peki yerine başka bir şey içtin mi?
Kaç yaşındaydın canım 2 çocuk mu var:) tanıyalım birbirimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?