Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ah var ya kolayı ben kestiysem herkes keser. Kahvaltıyı bile kolayla yapardım inan .
Ogrenciykende esimin dikkatni bile böyle çekmişim. Elinde kitap ve kola hep öyle sınıfa girerdin diyor
Light şekersiz vs hepsi yalan çok zararlı bıçak gibi kes derim ben 5 sene oldu agzima surmedim

Ohh gittim kızlar, dedim kusura bakmayın sizden mi geliyor emin olamadım kadın kabul etti evet bizdendir kusura bakmayın dikkat ederiz vs dedi saolsun
Oh çok iyi olmuş ama inşallah faydası olur bizim evin üstünde de sürekli bi çocuk koşturuyor biz de konuştuk a faydası olmadı

evet ya çocuğa çok üzülüyorduk. hele kızım çok hassas, o çocuk için çok üzülür ağlardı.

Oh çok iyi olmuş ama inşallah faydası olur bizim evin üstünde de sürekli bi çocuk koşturuyor biz de konuştuk a faydası olmadı
İnşallah canım yaşları genç bir çift onlarında küçük çockları var işe yarayacağını ümid ediyorum

Gördüm canım uyarmişsin iyi yapmışsın valla
Kaç yaşındaydın canım 2 çocuk mu var:) tanıyalım birbirimizi

inşallah yapabilirim. peki yerine başka bir şey içtin mi?

inşallah yapabilirim. peki yerine başka bir şey içtin mi?
Canım ben de taa üniversite zamanı yaptığım diyette kolayı bir kestim, üzerinden 5 yıl geçti hala aramıyorum kola. Çokkkk nadir yilda 1-2 kere içiyorum.
Yerine bir şey koymadım. Maden suyu içtim canım asitli bir şey isteyince. Sadece kendimi çok zararlı olduğuna ve acayip şekerli olduğuna ikna ettim. Kola icecegime bir kare fındıklı çikolata yerim yine aynı kaloriyi alırım, icmemem gerek dedim

Kaç yaşındaydın canım 2 çocuk mu var:) tanıyalım birbirimizi

43 yaşındayım. evet 2 çocuk var. 10 ve 13 yaşlarında :) biri kız biri erkek.
sizler?
[/QUOTE]
Ben 26 yaşındayım 1 bucuk yıllik evliyim, zayıflayıp bebek düşünüyorum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…