Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Beni de bu spor öldürüyor. Her gün dus almaktan saçlarda cilt de bir tuhaf oldu. Saçlarımın uçları keçe gibi boya yaparken yaktım mi bilmiyorum. Kndim keseceğim bugün bakalım nasıl olacak. Saçlarım kıvılcım hata çok göstermez diye düşünüp keseceğim

Salataya falan koyarlar ya hatir için olsa bile yiyemiyorum

Bir zamanlar zayıflamak için cok içtim ondan kalma bi korku zorla burnumu kapatarak zehir içer gibi içerdim

Hatta afedersin kusarsam sıkıntı olmasın yıkayabileyim diye balkonda içerdim

Kicircik saçlıları hep cok şanslı görünüyorum her turlu cok guzel oluyor ince kıvircik mi kalın kicircik mi

Bende şu kirpmadan dolayı gelir gelmez banyoya atiyorum kendimi bide sacma bi sekilde suyun altından çıkamıyorum kac tane şampuan varsa hepsiyle tek tek yıkıyorum o yuzden sanirim 2 gun yıkamada haftasonları falan hemen yaglaniyor

Bende düz saclilara çok özeniyorum. Saçım kalın mi incemi bende henüz anlayamadım

Benimde uçlarım satı olduğu için her gün duş alınca uçlar tiftik tiftik oluyor. Biraz da o yüzden kendi saçımı uzatmaya kadar verdim. Hiçbir şey kendi saçın gibi yumuşak olmuyor. Ben bir gün şampuanlıyorsam bir gün mutlaka şampuansız yıkıyorum her gün duş aldığımda. Mecbur kalmazsam gün aşırı duş alıyorum çünkü cildim de saçım da kuruyor yoksa.
Saçlarını iyi yandan toplar gibi iki yana ayır. Bir sağı çevir çevir ucunu kes bir de solu aynı şekilde. Bırakınca bütün saç eşit oluyor dur video bulursam paylaşayım hatta bir bakayım var mı.

Bende dün izledim önde bağlayıp kesiyorlardı kat kat oluyordu

Karbonat hiç denemedim ama haftada bir tamamen doğal elma sirkesi ve zeytinyağı karıştırıp masaj yapardım saçlarıma ve çok iyi gelirdi. Son zamanlarda onu da bıraktım. Tekrar başlayayım en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…