- 23 Mart 2016
- 31.006
- 92.264
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #346.541
Evet onun giibi birşeyMuslu ya gelsin
Benimde hep öyle oluyor perşembe akşamı başlıyorum dua etmeye artık
Kac kilo verdiniz yoksa yeni basladiniz bende söylemiyorum kimseyeBu gurubun dışında daha bunu öğrenen olmadi98.6 idi geçen hafta. Yarın sürpriz olacak hepimize.
Beni de bu spor öldürüyor. Her gün dus almaktan saçlarda cilt de bir tuhaf oldu. Saçlarımın uçları keçe gibi boya yaparken yaktım mi bilmiyorum. Kndim keseceğim bugün bakalım nasıl olacak. Saçlarım kıvılcım hata çok göstermez diye düşünüp keseceğimSaçlar sık yıkanmaya allarımı yağlanma olayı cok erken oluyor bende bu korumadan dolayı cok sık yıkar oldum
Yıkamasam saçları gun aşırı yaşlanıyor yani o kadar
Saç maskeleri falan var ya denediniz mi dermikilinkilwri ben cok beğendim hatta sac tellerim incelmişti bence kalınlaşmaya bile başladı gibi gwliyor
Amin amin ben hala hedeften vazgeçmedim.Allah kabul etsin, AMİN.
Salataya falan koyarlar ya hatir için olsa bile yiyemiyorumElma sirkesi üzüm kadar keskin kokmuyor ki. Zaten 1 yk kadar falan döküyorsun şişeye. Üzerine su ekliyorsun. Dökerken tabii sirke kokusu var hatta kızım da sürekli sirke kokuyor muyum diye soruyor hep banyodan çıkınca ama çıktığın anda çoktan uçmuş oluyor o koku asla üzerinde kalmıyor.
Bizde yakında unutacagiz bu rakamlarıBu gurubun dışında daha bunu öğrenen olmadi98.6 idi geçen hafta. Yarın sürpriz olacak hepimize.
Bende 1 kilo fazla söylüyorum.Kac kilo verdiniz yoksa yeni basladiniz bende söylemiyorum kimseye
Kicircik saçlıları hep cok şanslı görünüyorum her turlu cok guzel oluyor ince kıvircik mi kalın kicircik miBeni de bu spor öldürüyor. Her gün dus almaktan saçlarda cilt de bir tuhaf oldu. Saçlarımın uçları keçe gibi boya yaparken yaktım mi bilmiyorum. Kndim keseceğim bugün bakalım nasıl olacak. Saçlarım kıvılcım hata çok göstermez diye düşünüp keseceğim
Fazla mi valla ben hic söyleyemiyorum ne eksik ne fazlaBende 1 kilo fazla söylüyorum.
Aysss insallahhh. Az önce listede adımı görünce 5 dakika daha zumba yaprim neredeyse uyuyacaktım.Bizde yakında unutacagiz bu rakamlarıönce 80 sonra 70.diye diye bitecek ❤
Bende düz saclilara çok özeniyorum. Saçım kalın mi incemi bende henüz anlayamadımKicircik saçlıları hep cok şanslı görünüyorum her turlu cok guzel oluyor ince kıvircik mi kalın kicircik mi
Bende şu kirpmadan dolayı gelir gelmez banyoya atiyorum kendimi bide sacma bi sekilde suyun altından çıkamıyorum kac tane şampuan varsa hepsiyle tek tek yıkıyorum o yuzden sanirim 2 gun yıkamada haftasonları falan hemen yaglaniyor
Ben gözümü 105de açtım ne oluyoruz dedim. Buraya 100de geldim yakında 70 olacağımKac kilo verdiniz yoksa yeni basladiniz bende söylemiyorum kimseye
Beni de bu spor öldürüyor. Her gün dus almaktan saçlarda cilt de bir tuhaf oldu. Saçlarımın uçları keçe gibi boya yaparken yaktım mi bilmiyorum. Kndim keseceğim bugün bakalım nasıl olacak. Saçlarım kıvılcım hata çok göstermez diye düşünüp keseceğim
Bende dün izledim önde bağlayıp kesiyorlardı kat kat oluyorduBenimde uçlarım satı olduğu için her gün duş alınca uçlar tiftik tiftik oluyor. Biraz da o yüzden kendi saçımı uzatmaya kadar verdim. Hiçbir şey kendi saçın gibi yumuşak olmuyor. Ben bir gün şampuanlıyorsam bir gün mutlaka şampuansız yıkıyorum her gün duş aldığımda. Mecbur kalmazsam gün aşırı duş alıyorum çünkü cildim de saçım da kuruyor yoksa.
Saçlarını iyi yandan toplar gibi iki yana ayır. Bir sağı çevir çevir ucunu kes bir de solu aynı şekilde. Bırakınca bütün saç eşit oluyor dur video bulursam paylaşayım hatta bir bakayım var mı.
Karbonat hiç denemedim ama haftada bir tamamen doğal elma sirkesi ve zeytinyağı karıştırıp masaj yapardım saçlarıma ve çok iyi gelirdi. Son zamanlarda onu da bıraktım. Tekrar başlayayım en iyisi.Mehfam ben de kızımda no poo uyguladım uzun süre. Şampuanda sabun da hiçbir şey kullanmadım 3 yaşına kadar. İlk doğduğunda bir kaç aylıkken bebek şampuanı kullandım ama sonra aklıma esti her şeyi bıraktım sadece suyla yıkadım saçını. Hiçte dert olmadı gayette temizleniyordu. Çünkü saç kimyasallara alıştığı için arınıp kendine gelene kadar sertleşiyor yadırgıyor falan ama sonra yumuşacık oluyor. Saç yaplanması için karbonatla yıkanmayı denedin mi hiç?
Hiç kalmıyor sirke kokusu aslında.Kokusu rahatsiz etmiyor mu
Cilt lekesi için iyiymiş ama kokusunu alınca kusacak gibi oluyorum o yüzden kullanamiyorum
Rejim yapıyorum ya her tartısı olan tartil diyor. Bende 1 fazla söylüyorum ki her tartıda tutsunFazla mi valla ben hic söyleyemiyorum ne eksik ne fazla
Aaa ne ayıp tartil denir miRejim yapıyorum ya her tartısı olan tartil diyor. Bende 1 fazla söylüyorum ki her tartıda tutsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?